Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vitadmin

24 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Természetesen az adatokkal semmi mást nem csinálunk és senkinek nem adjuk ki őket.)Kattintsatok ide a Cebion pólóért...
Nagy nehezen mindent összeszámoltunk, de még mielőtt végre-valahára elárulnánk, hogy ki nyerte a Cebion cseppek 10 éves jubileuma alkalmából szervezett receptpályázatot, hatalmas vastagbetűs KÖSZÖNJÜK jár mindenkinek, aki írt, olvasott és szavazott! Fantasztikus volt látni a…..
vitadmin 2010.08.26 10:33:57
@Miska apó: a málnás eredményhirdetésben találod, Flier Judit crème brulée-je lett a nyertes.
Jelenleg is a szavazatok összeszámlásása és az értékelések összevetése zajlik. Már csak egy kis türelmet kérünk, estefelé jönnek az eredmények! :-)Köszönjük mindenkinek, hogy versenyzett!..
vitadmin 2010.08.25 21:45:11
:-P
Sziasztok! Hamarosan kihirdetjük a végső összesített legnagyobb győzteseket, addig is a spenótos forduló eredményéhez meghívtuk Popeye-t:    A bátor tengerész számításai szerint a legtöbb szavazatot villám spenótos galuskái kapták, amit beküldője gombapaprikással…..
Sziasztok, mielőtt nekifutunk az utolsó, spenótos fordulónak, következzen egy rövid eredményhirdetés.Hetyi utolsó pár fordulóban bemutatott hajrája Gyurta Dánielt is megszégyenítené, egyszerre 4 receptre is gyűjtötte a szavazatokat. A kánikulában nem meglepő, hogy ezek közül…..
A hatodik forduló végén lássuk, ki tudta a legtöbbet kihozni a sokoldalú, édesen és sósan, főzve és nyersen egyaránt használható sárgarépából.  Szoros volt a verseny a közönségdíjért - na nem azért, mert Veruss több receptje holtversenyzett egymással, hanem mert…..
Ahogy az lenni szokott, ma hirdetünk eredményt a sárgarépás fordulóban beérkezett receptek versenyében, és ma indul a szavazás az előző, áfonyás forduló legjobbjaira!    Tudtátok, hogy a '30-as években Amerikában a Popeye-rajzfilmsorozat hatására harmadával megnőtt a…..
Sziasztok, szeretnénk megnyugtatóan lezárni a "ki csalt hogyan és kinek áll ez érdekében" témát, hogy az utolsó pár fordulóban zavartalanul és jó kedvvel foglalkozhassatok a receptírással, -olvasással és a sportszerű versenyzéssel.Kétféle kifogás merült fel az…..
Sziasztok, a hidegfront és a kommentvihar közepette újabb fordulón vagyunk túl. Pillanatokon belül tisztába és helyretesszük a dolgokat, szavazatszámlálásilag és eredetiségvizsgálatilag is, de addig is egy gyors eredményhirdetés, ahol reméljük, méltó győztesek születnek.…..
Nem is tudom, mi lenne Pannival, a kislányommal nyáron, ha nem lennének gyümölcsök. Ilyenkor, nagy melegek idején még a szokásosnál is kevesebbet eszik, viszont a gyümölcsöket imádja: őszibarack, körte, alma, banán és főleg a bogyósok jöhetnek minden mennyiségben. Így…..
Sziasztok! Nagyon örülünk, hogy továbbra is érkeznek az új receptek, és látjuk, hogy nagyon lelkesek vagytok. Nyilván sokan meg szeretnétek nyerni a fődíjat is, és ez így van rendjén.Azonban tudomásunkra jutott, hogy néhányan visszaéltek a szavazás rendszerével. Most arra…..
Sziasztok! Annyit szeretnénk gyorsan elmondani, hogy nagyszerű, hogy ennyi apuka és anyuka ragad hétről hétre fakanalat. Tényleg nagyon jó látni, hogy ennyi és ilyen jó receptet küldötök be, amik ráadásul egészségesek is (hiszen ez a cél), legyen az alapanyag akár málna,…..
Sziasztok, eltelt egy hét, megint véget ért egy forduló. Ezúttal a gyerekek számára a málnánál és a kivinél kevésbé hálás alapanyagból, a kelkáposztából kellett valamit kihoznotok, de mi egy percig sem féltünk, mert az előző hetekben már bizonyítottatok, és ezúttal is…..
Előszóként gyors emlékeztető: ma hirdetünk eredményt a kelkáposztás fordulóban beérkezett receptek versenyében, és ma indul a szavazás az előző, paprikás forduló legjobbjaira!  A sárgarépa állítólag minden gyerek kedvence. Erről nehezen tudok döntést hozni, mert az…..
Sziasztok, ismét eredmények jönnek, de előtte a szervezők vallomása: hihetetlen öröm számunkra, hogy minden fordulóban egyre jobb, bátrabb és ötletesebb kreációkat küldötök be. Legyen szó új versenyzőkről vagy minden héten 5-10 (!!!) receptet beküldőkről, köszönjük a…..
Szerda este van, a zsűri ismét sokáig tanakodott, de nem húzzuk tovább a második fordulót. A málna is sok-sok találékony anyát ihletett meg - és egy-két hobbiszakács apát is.  A közönségdíj ezúttal sem meglepetés, Mornik mutatós és a nagy melegben igencsak vonzó hideg…..
Mielőtt Móni posztjába belevágtok, egy kis emlékeztető: ma hirdetünk eredményt a málnás fordulóban beérkezett receptek versenyében, és ma indul a szavazás az előző, kivis forduló legjobbjaira! Amint látjátok, egyre jobban beindul mindenki fantáziája, csak így tovább :) És…..
vitadmin 2010.07.14 15:34:07
@Hajnoca79: a régi, jól bevált recepteket is fel tudja dobni egy-két ötletes újítás. Szokatlan fűszerezés, kreatív tálalás, kiegészítés váratlan hozzávalókkal...
Ne fogjátok vissza magatokat, írjatok: c-generacio.net
Hogy kicsit megmozgassuk a fantáziátokat, íme néhány érdekesség az e heti alapanyagunkról:  - Ahogy azt Kicsi Vú is írta, kiemelkedően magas C-vitamin tartalma mellett fehérjebontó enzimet is tartalmaz, így pépesítve húsok puhítására is használható (még várjuk az első…..
Kedves receptírók és szavazók!   Megszületett az első, karfiolos forduló végeredménye: - a közönségkedvenc meggyőző fölénnyel, 429 szavazattal veruss "Sajtos-szezámos karfiol roppancs" nevű alkotása lett - bloggereink szerint nem meglepő módon: "gusztusos…..
Előszóként gyors emlékeztető: ma hirdetünk eredményt a karfiolos fordulóban beérkezett receptek versenyében, és ma indul a szavazás az előző, málnás forduló legjobbjaira!   Nincs könnyű dolgom, ha gyerekbarát ételekben kell gondolkodom, mert kislányom, Panni gasztronómiai…..
A zsűrit nem könnyű befolyásolni, de az ismerőseidet, barátaidat, családtagjaidat és kollégáidat egyszerűen mozgósíthatod, hogy szavazzanak a te receptedre.Iwiw? Facebook? Network.hu? Fórumok? Hol vannak azok, akik egy kattintással segíthetnek, hogy te nyerd meg ezt a fordulót, vagy…..
Azon, azt hiszem kis számú, szerencsés anyukák közé tartozom, akiknek nem igényel több órás koncentrációt és rákészülést a napi menü kitalálására. Nem kérdés, hogy mit adjak enni a majdnem 2 éves R2r-nak, mert mindent megeszik (kivéve a sóskát és a tökfőzeléket, de…..
Sziasztok! Nagyon örülünk az eddig beküldött recepteknek, szerdáig várjuk a további karfiolos finomságokat. Szerdán láthatjátok majd az összes beérkezett receptet, és aznap indul majd a szavazás is. Tehát ha ebben a fordulóban küldtél már be receptet, addigra mozgósítsd…..
Azok a gyerekek, akik idén 10 évesek, vagy a náluk fiatalabbak – egészen a pici babákig, sőt, a még anyukájuk hasában növekvő magzatokig. Ők azok, akik már csecsemőkorukban biztosan megkaphatták az immunerősítéshez és az egészséges fejlődéshez szükséges C-vitamint…..