Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Scmic67

13 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmmm... ez ilyesmi, de mégsem ez....  Ok, én nem apa vagyok, hanem anya, de azt gondolom, ez nem áldozat. Az tény, h a gyermekünk belőlünk növekszik, és fölneveljük, és... igen, ez nem mindig sétagalopp. De, ez nem áldozat. Az áldozat már megtörtént,  elvégeztetett 2000 éve, a kereszten. A…..
Az éjjel hallgattam egy nagyon jó tanítást, amiben ez a mondat betalált a szívem középébe, és, azóta is ott forog.... A jó szülőnek az a dolga, ismertetőjele,h  feleslegessé teszi magát a gyermeke életében. Annyira szeretem, amikor valami szembemegy a szokvánnyal :) Mert, mit látunk magunk…..
Sonka, tojás, kolbász.... Féktelen zabálás....  Hosszú hétvége, fitness, wellness... Locsolkodás.... Nagyböjt, kötelezőből..... és, betöltöttük a törvényt, mostantól lehet bármit, jók voltunk.... Szóval..... Ez mind igaz, és sok igazság van benne, sok valós tartalom.... Nos, és, akkor…..
Álmaim szerint egy interjú sorozatot indítok el, amiben hétköznapi emberek  , hétköznapi történeteit ismerhetitek meg, kicsit másként......
myjesus valentin nap jézussal 2010.02.08 07:19:00
valentin nap közeledtével, úgy gondoltam, készítek valami romantikus meglepetést a fiataloknak, akikkel foglalkozunk. vettem néhány valentin napi képeslapot, amin szerelmes szövegek vannak. majd pirossal „folytattam” ezeket az előregyártott vallomásokat, mintha jézus írta…..
Scmic67 2018.02.14 02:19:27
            Olvastam ma hajnalban egy gondolatébresztő cikket,aminek az volt a lényege,h amíg  az embernek nincs gyereke,addig túlidealizálja az anyaságot,vágyakozik utána,minden ezzel kapcsolatos élményt álomszépnek,és kívánatosnak…..
Hmm....azt gondolom, ez a mondat, ez a segélykiáltás mindannyiónk lelkéből fölszakadt már párszor  életünk folyamán,és  szükséges  is időnként,h újra szembesüljünk ezzel a ténnyel,h milyen érzés is volt,amikor ebben a helyzetben voltunk... Szülőként, pláne…..
        A nőNő az ki ad neked életetNő az ki gonddal felnevelNő az ki életed vágya Nő az kit vágysz az ágyba Nő ki mindig szeret Nő az kilehet csalfa Nő aki mindig meglesz csalva Nőnek jussa az erény Nőnek vigasza csak a remény Nő az ki megbocsájt, ha vétkezel Nő…..
Milyen sokszor morgunk amiatt, h valami nem sikerült...valaki nem jött el...valaki késett...nem kelt ki a borsó...nem tudtam eladni a csirkéket...bármi ok lehet a csalódásra,és azt mondjuk, h ez balszerencsék sorozata... rám jár a rúd...de mért pont velem??? Aztán..telik az…..
Hmmm....nagyon szeretem ezt a gondolatot...   Életünk során annyiszor érezzük magunkat megbántva,eltiporva,megalázva...csupa-csupa negatív élmény..és...mindezek ellenére maradj talpon..és örülj,h süt a nap..csiripelnek a madarak....   Annyiszor hallottam ilyen,és hasonló…..
LuandaZenebona Egész napos rádió csetfallal,ahol általában buli és nevetés van folyamatban! A zene általában a 40-50-es korosztály zenéje. ..
    Ez az oldal régi álmom...   Azt szeretném,ha közösen szerkesztenénk.    Azt gondolom,h rész szerint van bennünk az ismeret,mindnekinek van olyan ismerete,tapasztalata,ami a másiknak nincs.   Ugyanakkor elengedhetetlen a mindennapokhoz,h lássuk egymás erősségeit,…..
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem néha tragédia a reggeli fölkelés....Elég szétszórtan élek, mindig a napi tennivalóim határozzák meg a ritmusomat,és általában nagyon keveset alszom.... Fölkelés után kell egy laza cappuci,ami nekem egy 3:1 kávéjellegű történet 2 dl…..
  Nos...asszem, ez a blog kicsit olyan kéne legyen,mint én...és ha sikerül,akkor nagyon olyan lesz:)   Eleged van,h mindennap ugyanaz a taposómalom vesz körbe??   A gyerekeid kiröppenőfélben...pár hisztis kamasz összes gondja...és összes szennyese előtted:P   Itt a…..
Subba Elefánt születik! 2009.10.08 07:30:00
Csodálatos videó erősebb idegzetű olvasóinknak, többiek várjanak kicsit (számukra is tartogatunk valami állatosat)!   ..
Scmic67 2009.11.11 13:15:08