Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prerikutya

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..
Star Wars Karbonizáld magad! 2010.10.13 14:19:00
Han Solo után szabadon. Persze az is menő, ha egy fagyasztott Han Solót tartunk a lakásunkban, de annál menőbb nincs is, ha saját arcunk néz vissza a karbontömbből. Ötven dollárért (plusz szállítási költség) ez megvalósulhat, csak egy képet kell küldeni ennek az amerikai úrnak,…..
Ennek az egészen kicsi nyúlnak az édesanyját nem sokkal kölyke születése után sajnos megette egy kutya. A Northfoto leírása szerint a képeken az látható, amint a nyuszi éppen anyja után sír.Nem tudjuk, hogy ez a megállapítás helytálló-e, mert fogalmunk sincs, hogy néz ki egy…..
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
bee küldte nekünk az alábbi, nem túl bőbeszédű levelet: Sziasztok! Hétvégén csináltunk 2 vicces videót a világ legcukibb állatairól, a mormotákról: Üdv., bee   Kedves bee!Köszönjük!..
A megcsalás nem szép dolog, de ezeket a sorokat olvasva, valahogy helyénvalónak tűnik. Két régi szerelmes találkozik újra, és a sok nosztalgiázás vége az lesz, hogy viharos gyorsasággal ágyba is kerülnek. Mivel mindketten házasok, megfogadják, hogy ez soha nem fordulhat elő és…..
A NEO laza négy év, és megszámolhatatlanul sok koncert után végre világ elé tárt pár új dalt, pontosabban egy hat trekkes EP-t. Külön öröm, hogy az elektro-rockzenekar a Six Pixels című munkáját a korszellemhez híven ingyenesen letöltheti bárki, mégcsak regisztrálni sem…..
Prerikutya 2010.06.23 16:42:27
@Higuain le, Milito be!: Biztos azért mert annyira különc akar lenni, olyan más mint a többi, hogy rá kell figyelni, azt akarja. Vagy kérdezd őt:)
Az origo arról számolt be, hogy Goda Krisztina  élőszereplős mesefilmet készít, méghozzá 3D-ben. A forgatókönyvet Divinyi Réka veti papírra Lezsák Levente Emerson és Tsa. mesekönyve alapján. A könyv megfilmesítésének az ötlete Vágási Emőke producer fejében született…..
Még négyet kell aludni, gyorsan és sokat az Ultabalatonig. Összeállt az RTL váltónk, de még 10 km-nek nincs gazdája. Riporterek, rendezők, szerkesztők, hangmérnökök jelentkeztek, hogy 4 és 20 km között valamennyi távot teljesítenek. Valójában egyikünk sem…..
Győztek a tigrisek. Olé olé olé!  ..
Prerikutya 2010.06.12 20:26:30
Természetesen mi más lehetne mai kedvencem témája, mint a ködös őszi táj? ..
Az idő ugyan ocsmány országszerte, ködös, esős, de ez remek lehetőséget nyújt a vállalkozó kedvű fotósoknak, hogy különleges képeket készítsenek.  ..
"Én a hörcsögünket, Gömböcskét szeretném bemutatni nektek, akiről a napokban készült egy nagyon kedves, odúból kikukucskálós kép. Igazi szívhezszóló tekintet, ilyenkor el sem hinné az ember, mekkora kis gengszter (pedig az!) Küldök egy másik képet is, amelyiken elég…..