Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lapulevél

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Lapulevél 2009.11.11 11:40:55
Kedves Posztíró,

Először is: a pali azért nem hagyja ott az asszonyt, mert puha pöcs, mert a helyzet számára kényelmes, mert jól jön neki a csaj pénze, önző és egy erkölcsi nulla. Kérlek gondolkozz el rajta, hogy mi vonz Téged egy ilyen emberben és főleg, hogy miben tudsz felnézni rá? Veled is nyilván rengeteg gond van. Igénytelen vagy magaddal szemben (Neked ennyi és így is ”jó”) , nem figyelsz oda a bensődre ( nem vagy jóban és tisztában magaddal), gyenge vagy és már olyan régen ülsz ebben a rossz helyzetben, hogy bele is vagy zavarodva. Azért kaptad ezt a pasit az élettől mert ennyi vagy és ennyit érdemelsz. Ha nem fogsz változtatni a hozzáállásodon, akkor az élet ilyen helyzeteket és embereket fog folyamatosan eléd dobni. Rakj rendet magadban. Gondolkozz, olvass ( lehet Csernus,Popper), figyelj (belülre és kívülre is) , figyelj arra, hogy mit mond a környezeted ( közvetlen környezetünk mindig ad visszajelzéseket). Akár még pszichológushoz is elmehetsz. Csak Te tegyél valamit mert a kulcs benned van! Nem könnyű , de megcsinálható! A pasival természetesen azonnal szakítani kellene. Ehhez sajnos elengedhetetlen, hogy KILÉPJÉL A MUNKAHELYEDRŐL mert ha mindennap látod, nem fog menni. Legalábbis sztem nem vagy ehhez elég erős és ha úgy szakítanál Vele, hogy még ott vagy, szerinted menyire „mászna rád”? Megmondom: iszonyúan! Legalább kezdj el nézegetni! (Tudom, hogy manapság nem könnyű állást találni.) Lényeg a lényeg: nehogy gyereket csinálj, szakíts,keress segítséget és dolgozz magadon. Sok erőt és szerencsét!
Lapulevél 2009.11.11 12:32:00
@jaffandi: Mindkettőnknek igaza van. Az "ezt érdemli" alatt azt értettem, hogy most amilyen szinten van, abból ilyen helyzet jön. Teljesen egyetértek Veled, hogy ebből tanulnia kell!