Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feketerosseb (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő éjszaka már elérhető volt a PPO weboldala. (A szájton keresztül autópálya-matricát és lottót lehet venni és telefont feltölteni.) A keddi nap kérdése, hogy sikerül-e bizonyítania a cégnek, hogy 2009 novembere előtt valóban értesítette az ügyfeleit arról, hogy egy…..
feketerosseb (törölt) 2010.01.12 09:10:07
Sztereotípiák vannak és lesznek. Ez nagymértékben igaz a reklámszakmában dolgozókra is. Ki ne ismerné a szétesett kreatívot, aki pár füvescigi után jó szlogeneket gyárt még a leggagyibb terméknek is, no persze nem úgy, mint az Auchan újság szerkesztői :DNa meg ugye a grafikus,…..
feketerosseb (törölt) 2009.11.27 09:34:23
OFF

@Krajcs: minek akarnék én belenyúlni egy mac-be? Nem akarok. Autóba se akarok belenyúlni.
Mindkettőt azért vettem meg, hogy a következő cirka 3 évben jó legyen. Autóba és macbe szerelő nyúl.

ON

Egyébként ez is maga egy jó sztereotípia: csak sznobmarketinget kajálók vesznek mac-et.

De kihagytad azt az accountost, aki a világot öszehazudja az ügyfélnek, majd nem teljesít szinte semmit, az sem úgy és nem időre.
Mielőtt bárki azt hiszi, hogy a Nők Lapja Caféra tévedt, közlöm, hogy ez egy férfias téma, a karácsonyfával kapcsolatos problémák ugyanis alapvetően minket érintenek!Na szóval mához egy hónapra szenteste, ennek apropóján szeretnék még időben eloszlatni egy témába vágó…..
Másfél hét (majdnem) internetmentes szabadság után ez volt az első videó, amire rákattintottam. Calacanis valójában persze egy régi érvet hoz fel. Tudniillik, hogy mi lenne a Google-lel, ha a top 10 amerikai hírgyár nem hagyná indexáltatni magát. Az ürügy, aminek kapcsán ez…..
Visszatértem a nyaralásból, itt vagyok újra, és Ádámnak lett igaza: előbb keltem, mint ő, ami kivételesen nem az alvásigényemmel volt összefüggésben, inkább, hogy az időzónák miatt nekem hajnal kettőkor volt reggel nyolc, éppen ezért ötnél tovább akkor sem tudtam volna…..
Szemtanú a gyerekek lelketlen lehúzásának tartja a Kutyatanya nevű, virtuálisállat-nevelgetős közösségi oldalt. Mások szerint ez egy szokásos üzleti modell, minek moralizálni a gyerektémán. Az oldal lényege, hogy elindulunk egy 1 napos kölyökkel, akit etetnünk, itatnunk és…..