Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincs adat

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó tanácsok béna biciklizőknek. 1, Ha már 7 éve nem ültél biciklin, ne egy 7 kilométeres távon kezdj neki az újratanulásnak. 2, Ha elkövetted az 1-es pontot, másnap reggel ne próbáld meg ugyanazt a 7 kilométert teljesíteni. Vagy legalább melegíts be. Az izomláztól ugyanis…..
Sokan élnek jóslásból. Politikai elemzők, tőzsdeguruk, gazdasági előrejelzők, tanácsadók úgy keresik a kenyerüket, hogy a többiek őket kérdezik meg arról, hogy az alternatív jövőbeli események közül melyik fog bekövetkezni. A megélhetésen túl néhányan ezzel ismertséget…..
nincs adat 2010.10.09 19:42:44
Köszönöm mindenkinek a türelmet, a sztrájk végére egy most nem ideális, de hosszú távon annál jobb megoldás született: költözünk. Az új blog itt található, ezt pedig meghagyjuk múzeumnak...
nincs adat 2010.06.06 12:06:52
Az első- és másodéves közgazdászhallgatóknak meghirdetett verseny rövid, 5-10 oldalas dolgozatokat vár, a felsorolt témákban. A határidő: hétfő, este nyolc UPDATE: ESTE 23:59...
Az ELTECON idei szemeszternyitó szakmai előadását Kézdi Gábor tartotta "A társak hatása és a visszatükrözési probléma" címmel. Azoknak, akik nem tudtak eljönni, az előadás anyaga letölthető innen...
nincs adat 2010.02.25 10:14:16
Webisztán iPad? Ugyan! MessagePad! 2010.01.28 19:51:00
Blumi előbányászta 16 éves Apple MessagePadjét. Newton OS fut rajta, lehet vele e-bookokat olvasni. Tizenhat év után is működőképes. Tökéletes kiegészítő egy iPhone és egy MacBook mellé. EBayen 15 és fél 30 dollár. Egy 2002-es Wired-cikkből idéznék:  [A] machine that…..
nincs adat 2010.01.29 14:50:46
alternatívák, hogy mire lehet használni az Ipad-et:

Nem tudod kitámasztani az ajtót?
Mindig eldőlnek a könyveid a polcon?
Zavar ha a vágódeszka összekarcolódik?
Elszabták az asztalodat és folyton billeg?
A zseblámpád fénye túl éles?
Nincs hol tartanod a fokpiszkálód, mert mindig kiesik mindenhonnan?

NEKED Ipadre van szükséged!

Az Ipad könnyen kezelhető pont 1,3 cm és a széle le van kerekítve így több ajtó típushoz is használható.

Az Ipad-de kényelmesen megakadályozhatod hogy könyveid eldőljenek. 9,7 hüvelykes méretével ideális, az ember csak oda teszi a polc végére, a merev lapot megdönti, és befeszíti az utolsó könyv és a polc vég közé!

Az Apple termékeinek érintőképernyője köztudottan jól bírja a strapát, vágd ezen a kolbászt! és nem kell többet azt hallgatnod hogy már megint milyen karcos a vágódeszka!

Az ajtók mellett kitűnő asztalok, székek alátámasztására is! régiek a bútoraid, minden olyan mintha csak 3 lábon állna? Vegyél Ipadet!!!

Ha zavar a éles fény a sötétben?
Használj Ipadet, ez a készülék fehér kijelzőre állítva garantáltan kellemes lágy fényt bocsát ki magából! nincs többé hunyorgás :-)

Adjak egy fokpiszkálót?
egy ebéd után igazán jó dolog, ha nem a zsebedből kotorsz elő valami undormányt, hanem egy Ipadből a tiszta fogpiszkálót! több csatlakozó helyére nyugodtan jó pár darabot betárazhatsz, és nem kell félni, hogy az SD kártya tartó túl széles, mert szerencsére az nincs benne így igazán nyugodtan tehetsz bele bárhová!

Úgy érzed megtaláltad a tökéletest?
IGEN neked I PAD KELL
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Erőltetett volna, ha a lakásfeltörési tevékenységet az inferior, normál és luxusjószágok kategóriáiba akarnánk belegyömöszölni, ám ettől még a gazdasgi konjunktúrához való viszonyukat regisztrálhatjuk. A súlyos recesszió egyik érdekes mellékterméke: csökken a betörések…..