Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TMT333666

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Almási Katalin, a Bookline volt marketingigazgatójának előadása az online marketingeszközök fejlődéséről és alkalmazásáról a könyvszakmában: banner, hírlevél, direkt marketing, nyereményjáték, Google Adwords, kiadói honlapok, keresőmarketing, social media, a fogyasztókkal…..
Október 23-án bejelentettük, a mai nappal elindítjuk az Alternatív Köztársasági Elnökválasztást. MIÉRT? Azért, mert unjuk a régi arcokat. Azért, mert unjuk az álügyeket. Azért, mert VAN alternatíva. Azért, mert tele van ez az ország jó arcokkal és jó ügyekkel. Találjuk meg…..
TMT333666 2012.02.09 18:50:14
@vilagnezet.blog.hu: Sajnos a mai létező politikai pártok egyike sem felel meg azoknak az elvárásoknak amivel egy virágzó társadalmat vezetni lehetne. Mindegyik azért akar hatalomra kerülni hogy az elkövetkező 4 évben ők tudjanak lopni...Sajnálom ezt kijelenteni, de sajnos igy van...És erről nem teljesen ők tehetnek, hanem a társadalom is, a nép akik hagyják ezt a közel ötezer éves játékot tovább gyakorolni. Ezért bukott meg a Kommunizmus is, mert a vezetők erkölcsilag nem voltak külömbek a többi környező országok vagy a Kapitalista országok vezetőinél.
TMT333666 2012.02.09 18:53:57
@iko75: Uraim, csak kulturált hangnemben, ha-ha...
TMT333666 2012.02.09 19:08:34
@Kedves Loránd: Sajnos én pont erről beszélek...Nem elegendő jó Miniszter Elnököt választani, hanem elsődlegesen biztositani kell hogy a kiválasztott ember ne függjön idegen országok pénzügyi kavarásaitól és az "árnyék vezetőktől" Ez, jelen pillanatban nem kerülhető el csakis radikális eszközok bevezetésével, és a jelenlevő pénz rendszer megváltoztatásával.Sokan most felhördülnek hogy ez lehetetlen, csak egy utópia.Nos, ha ez utópia akkor éppen olyan utópia egy megfelelő államfőt találni, mert a pénznek szaga van és egy angyalból is képes éhező farkassá változtatni.Erről még Marx sem beszélt, mert irásaiban a szocialismus felépitéséről szólt az igeologiája.Én az emberiség erkölcsi evoluciójáról beszélek, a totalis egyenjoguságról.