Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ollvndr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy Twitterező magyar, Sboi nem bírta tovább nézni a csálé m1 logót (teccik tudni, a nem terhesest) és a mellette bénán lelógó ÉLŐ feliratot, és megcsinálta, hogy jó legyen. Ez a köztévénél miárt nem jut eszébe senkinek? Szépérzék?    ..
Sajnos Marty érkezésére még egy pár évet várnunk kell, de addig élvezzük a Blu-ray előnyeit, ugyanis a technológia megjelenése óta a kívánságlisták élén tanyázik a Vissza a jövőbe (Back to future) triológia. Úgy tűnik 25 évvel a film első részének megjelenése után…..
Ollvndr 2010.07.14 17:48:33
@Mr. Ray: Kár ezen ennyit rugózni, aeon flux és a DVDExtra hírei igencsak mértékadóak a megjelenések terén (is...). A linkelt cikkből kiderül az egyik legfontosabb konkrétum is: "...a Select is megerősítette: október végén..." - tehát nem fog rajta "ülni".
Ha a végleges specifikációkra vonatkozó infók egyszerűen még nem léteznek, akkor nyilván nem tartalmazhatja a cikk sem.
Ollvndr 2010.07.31 11:21:18
@Szaboke: Elmondanám, hogy a HDTV ripnek is lehet akkora felbontása és nyugodj meg, a tiéd is az... Tényleg hozzáértő lehetsz, ha azt hiszed a BD kiadás semmivel nem lesz jobb a szánalmas (8 gigás, hú de nagy) ripednél. Ráadásul még a Blu-ray szót is blueray-ként írod, pfff, vannak itt hiányosságok.
Három verzióban is elérhető holnaptól a Lost előző évadának összes epizódja: DVD-n, Blu-Ray lemezen és egy speciális rajongói csomagban is, amihez mellékelnek egy videókazettát (nem tudom mivel lejátszani) meg egy térképet és még pár bizbaszt, ha minden igaz. A sima DVD 34…..
Ollvndr 2009.12.08 07:43:09
@Médiageci: Köszi, de ezt a képet tényleg láttam már róla és tényleg "valódi" képeket szeretnék :)
Belsőség Mercit, ne BMW-t! 2009.11.11 07:04:59
  Ősi ellenségek, gondolnánk, pedig a két cég teljesen más elképzelések mentén épít autókat. Hezitálni egy BMW és egy Mercedes között olyan, mintha nem tudnám, cézár salátát vagy töltöttkáposztát szeretnék. Vélemények az azonos című írásunkról...