Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kertészrobi

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, kérem, van egy ellenzékünk, amely nem konyít a politizáláshoz, és egy kormányzatunk, amelyik nem konyít a kormányzáshoz. Az előző kormányprogramok gyártásával próbálja orvosolni a politikai képtelenségét, az utóbbi politikai erővel a kormányzati…..
"A magyar élet ára, a szovjetek halála" - virított a jelszó a Tábori Posta levelezőlapjain - nem jött be, a magyar hadsereg történelmének legsúlyosabb vereségét szenvedte el a II. világháborúban. De vajon mennyire vették komolyan a korabeli propagandát a ma már egyre…..
ProgBlog Quo vadimus? 2013.02.13 19:52:14
„…És éltünk úgy az otthonná vált tájon, mint őseink egykor az otthontalan és határtalan pusztaságban.” Hegedűs Géza: István - 1974   Magyarország irányt tévesztett 1989-’90 táján: azt hittük/hitették el velünk, hogy ha itt demokrácia lesz, akkor ettől…..
Két érdekes nyilatkozatot hallottam a tegnapi hírműsorokban a mezőgazdaság helyzetével kapcsolatban. Két hír, amelyekre külön-külön szinte már csak legyint az ember, de így együtt nagyon ütős. Először egy sertéstenyésztéssel is foglalkozó gazda panasza szólt, miszerint…..
Nívó Hol a magyar paradicsom? 2012.02.25 22:26:00
Elküldött ma a párom a Tescoba, hogy vegyek a gyerekeknek (többek között) konzerv paradicsompürét, mert nagyon szeretik a paradicsomos húsgombócot. Szétnéztem a polcon, rengeteg féle volt: Leginkább fémdobozos vagy tetra pack csomagolásban, 150 és 380 forint között (500g-os…..
kertészrobi 2012.02.26 21:32:23
@ökörpöröly: 18.39-kor röviden összefoglaltam a (ha röviden egyáltalán lehet) a mg. helyzetét.Történelmi hagyományainkból adódik, hogy nehezen szövetkezünk másokkal. Évszázadokon át csak magára számithatott a paraszt. Azonkivül bármilyen szövetkezésnek hihetetlen tőkeigénye van. Nézz utána mekkora forgalmat kell lebonyolitania egy alakuló TÉSZ-nek a minisztériumi bejegyzéshez! Szándékosan gátolja a kormányzat e rendelkezéssel a szövetkezést. Hogy miért csak sejtem. Továbbá: Nem a pálya széléről kellene hülyeségeket bekiabálnod, hanem legalább a történelmet kellene minimálisan ismerned!(Tényleg ökörpöröly vagy!)
Kedves Vezetőnk bár titkolni igyekszik azért csak összeszedett egy egészségtelen Kónbendit fóbiát regnálása alatt. Vörös Deni összetiporta a kis lelkét neki, és mikor valamilyen ügy kapcsán eszébe juthat leveri a víz, remegni kezd, és vad csilingelésbe fognak benne a…..
A sárga tengeralattjáró "A neve elhallgatását kérő tulajdonos szerint, az esti órákban Akarattyán egy helyi lakos tájékoztatta egy ismerősét, miszerint egy autó beszakad a jégen. Az ismerős keresésre indult az egyik Hummerrel, de nem találta meg a beszakadt gépjárművet,…..
kertészrobi 2012.02.08 19:13:16
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Mária néni csúcsfavorit dajcstomi mellett, ha megzápult narancshumorról van szó. Bár utóbbi valóban azt hiszi, hogy vicces, a szelíd öreg hölgy vérkomolyan vérciki. (Nem, most nem fogom tisztelni azért, mert ötvenhatos szereplése miatt 2012-ben IS parlamenti képviselő, s…..
Hajnalban az MTVA fizikai erőszakkal ki akarta szorítani az éhségsztrájkolókat az általuk kijelölt területről. Be akarták zárni a karácsonykor felállított kordont a biztonsági őrök. Megya volt a legszemfülesebb, és ugyanazt a taktikát választotta, mint Balázs a kordon…..
Orbán és BarrosoForrás: hirhatter.huKOMMENTÁRHa az EU a végsőkig elmegy Magyarországgal szemben, tevékenyen részt vállal az ország gazdasági összeomlásában, és ezzel végső soron az európai politikai kultúra alapjait kérdőjelezi meg és tovább rombolja az egyébként sem…..
kertészrobi 2012.01.06 09:17:38
@jános515:" Remélem példát statuálnak Magyarországgal szemben.
" Tisztelt János!
Ezt szeretnéd? Példát? Az vagyunk mi vagy
harminc éve! A hülye politikusok és közgazdászok példás állatkertje.
Nekem tetszett az írás végre egy higgadt vélemény.
A történet szerintem 1978-ban kezdődött az akkori IMF hitelfelvételekkel. Azóta vagyunk adósságspirálban, amely adósság ki tudja mire lett felhasználva. A hitelezőknek biztos megérte.
Mit kapunk az EU-tól? Tudomásom szerint a hazai GDP 1,2%-ÁNAK MEGFELELŐ támogatást, amely visszafolyik hozzájuk. (Íreknél ez 4%!)Azonkívül eltünt az iparunk, bármely iparunk jelentős része, főleg a mi politikusaink hülyesége miatt. TESCO ország lettünk.
Méghogy nem kellenénk az Oroszoknak? Minden talpalatnyi földért folyik az érdekek háborúja. Talprállt ez az ország Trianon után, a második viágháború után.
Egyébként valójában ezt érdemeljük mi magyarok, mert hülyék vagyunk. Bedőlünk bóvli választási hazudozásnak. MSZP-nek Fidesznek. De van itt vezetni tudó értelmiség?
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
kertészrobi 2011.12.30 19:24:32
@orient: Köszönöm válaszod. Akkor a Fidesz talán szándékosan akarja csődbe vinni az országot?
kertészrobi 2011.12.30 21:09:17
@Nane!: Nincs mire fennhordani az orrod, ha beteg vag,y vannak még intézmények ahol fogadnának. Pld: Nagykálló. Segitenének a fóbiáidon, és a nagyképü faszságodon. És még egyszer : Fikázd a saját családtagjaidat!
Nagy bajban lehet a NeoFm, ha már a napilapokon is spórolniuk kell. Legalábbis Bochkor Gábor szerdán reggel élő adásban azt mondta, hogy a cég lemondta a reggeli műsornak érkező napilapokat. Aztán kedvesen hozzátette, hogy kapjátok be. Már csak az a kérdés, hogy miért is…..
Az RTL elkezdte előkészíteni Stohl András visszatérését. A jelenleg börtönbüntetését töltő színész-műsorvezető valószínűleg nemcsak anyacsatornájánál kap majd fontos feladatot, hanem az új csatornának, az RTL2-nek is az arca lehet, írja a Bors. A jó magaviselet esetén…..
kertészrobi 2011.11.23 12:17:01
@CsigaBige:A szándékos hülyítést IGÉNYNEK NEVEZIK. Kapa kapához, kasza kaszához.
Talán egy félalkoholista drogosnak nem a TV-ben lenne a helye....hogy könnyet ne hullassak érte.
kertészrobi 2011.11.23 12:22:42
@zserbo: A fiktív számlázás (talán el sem követhető magámokirat hamisítás nélkül)...igen ez adócsalás. Ténylegesen a KÖZ pénzét lopta, mindannyiunkét. Ő is biztos megélhetési "bűnözőként" kezdte.
A Bors szerint Alekosz megsértette a reality alapszabályát, ugyanis úgy vonult be a rezidenciára, hogy kapcsolata volt.A bulvárlap úgy tudja, hogy az RTL Klubbal szerződést szegő valóságshow-sztár A szerelem a legfelsőbb szinteken című műsor után jött össze Bettyvel, és…..
kertészrobi 2011.11.21 09:39:01
Demonstrációval emlékezett Horthy Miklós budapesti bevonulásának évfordulóján a Jobbik.  A rendezvényen Novák Előd elmondta: követelik, hogy a budapesti Bartók Béla utat nevezzék át Horthy Miklós útra. A párt alelnöke a Jobbik sikerének nevezte, hogy a Fővárosi…..
kertészrobi 2011.11.17 12:38:40
@Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!:
Üdv!
A két ember nem hasonlítható össze, mindkettőt felhasználja a Jobbik. Hogyan tudunk megítélni mai szemmel egy Trianon utáni, világháború utáni állapotot?
Vagy hogyan ítélnéd meg Horthy II. világháborús szereplését? Szerintem,a területvisszaszerzés vágya kényszerpályára vitte az országot.(És Horthyt.)
Vagy Károlyinak milyen lényeglátása volt?
Gréczyblog A Gyurcsány-fóbia 2011.09.05 05:57:00
Most már teljesen egyértelmű, hogy ott kezdődött minden. Igen, a 2006-os tévévitán, amikor Orbán Viktor kitámolygott a stúdióból és tökéletesen tisztában volt vele: itt ma péppé verte az a nyurga, szemüveges pasas, akiről már 1989-ben megmondta a Fekete Doboznak, hogy az…..
Mindennapi szmötyi Hungarománia 2011.08.30 10:25:00
Szeretem Magyarországot. Imádom Erdélyt. Nosztalgiával gondolok a régi nagy Magyarországra. A románokat nem szeretem különösképpen. Azt javaslom, hogy egyesítsük Magyarországot Romániával. Ha megnézzük a Trianon óta eltelt időszakot, azt láthatjuk, hogy igazából…..
Sokféle érdekes, "kreatív" és pofátlan parkolást láttam már, de ilyet még nem, mint amilyet Gontar küldött. A fehér Rover vezetője egész egyszerűen úgy gondolta, hogy ha nincs hely, akkor jó lesz keresztben az utca közepén. Talán el is lehetett férni tőle, gondolta,…..
Nívó Zöldségek a faluról 2011.08.23 08:09:00
Bogáncs írta, hogy csináljunk már egy vitahetet a falvakról, mert érdekes téma. Éééén? - kérdeztem vissza. Több éve külföldön élek, haza csak látogatóba megyek, milyen alapon osszam itt az észt a magyar falvakról? De aztán előjöttek az emlékek, mivel falun nevelkedtem,…..
kertészrobi 2011.08.24 10:43:04
@Ica a fekete cica: Igen vannak sajnos olyan területek az országban, ahol a kertművelést a rendteremtéssel kellene kezdeni, nem pedig szégyenlős, szőnyegalásöprős kormányzati elfordulással. Én általában igazat adok a cikkírónak, mert a semmiből nem lesz semmi.
kertészrobi 2011.08.24 12:43:16
@árnyékgyuri: Pont ezt nem olvastam az előbb. Szóval ha elfogy az olaj nem lesz kérdés az otthoni kertművelés.