Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ez HAT!

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez HAT! 2011.07.10 11:38:27
Az Ez HAT! Program rajzpályázatot írt ki civil szervezetek részére.   ..
Ez HAT! Hogyan támogathatom? 2010.02.08 13:54:00
K.V. 13 éves, a battonyai SOS Gyermekfaluban él.Szükséges lenne egy új szemüvegre, látása sokat romlott.V. szeretne egy csinos, divatos szemüveget, de erre sajnos nincs lehetősége, anyagi korlátok miatt.A szemüveg, ami megfelelő lenne a számára 29.000,-Ft-ba kerül.Segítesz? ..
Ha vissza szeretne lépni az Ez HAT! Program honlapjárakattintson ide!   Betöltés.....
Az Ez HAT! Programról beszélgettünk Fiar Sándorral a Magyar Televízió Nappali című műsorában 2009. november 23-án.     Ha vissza szeretne lépni az Ez HAT! Program honlapjárakattintson ide!  ..
"Habár a nők túlnyomó többségét a kórház nyugtatja meg, van évi párszáz kismama, aki az otthonszülés mellett dönt. Az ő jogaikat tiporja sárba az egészségügyi kormányzat, mely évek óta nem rendezi megnyugtatóan az otthonszülés jogi szabályozását. A hatályos…..
Ez HAT! 2009.11.30 20:04:05
@margaritt: Egyre több? Én (már legalábbis Budapesten) kettő, de inkább egyetlen kórházról, és ebben a két (inkább 1) kórházban csak max. 3-4 orvosról tudok, aki ebbe a kategóriába tartozik.

Ha rendben lenne a kórházi szülés, senki nem akarna máshova menni. Azért lett ez ilyen ügy, mert nagyon nincs rendben.
És ezt nagyon-nagyon személyes tapasztalatból mondom...
Én nem mertem volna otthon szülni, de megértem, és irigylem, akinek így lett gyönyörű szülése, és a babájának születése...
Különben a Narancs cikknek érdemes csak a kérdéseit elolvasni (nem én találtam ki, hanem egy olvasó írta...), megdöbbentő, főleg a szerző közismert liberalista és humanista alapattitűdje miatt.
Ez HAT! 2009.11.30 20:10:09
@Russell Coutts: Sajnos az a tény, hogy valaki kórházban szül, semmire nem biztosíték. Én is tapasztalatból tudom.
Az, hogy nekünk nem lett bajunk, nem a doki(ko)n múlt, hanem azon, hogy egy másik osztályon volt egy magas rangú ismerősöm, aki közbelépett.
A fogadott doki, aki ott se volt, a száját húzta, hogy kevesebb lét kapott, mint gondolta, vagy szokás.
Én meg azóta sajnálom, hogy egy fillért is kapott.
Őt pl. többször perelték már.
Az eü ezer sebből vérzik, nincs senkinek kedve az afféle murikkal foglalkozni, mint a szülő nők, családok, és a születendő babák igényei.
Pedig azt, hogy ennek mekkora jelentőssége van, csak utólag tudja meg az ember.
autózz! Levillogtam, revansot vett 2009.11.30 13:24:00
Biztos nem Norbert volt az első, aki rávillogott a belső sávban poroszkáló autósra, de pont akkor ér ott szakadhatott el a cérna, meg levélírónk le sem tudta szakítani magáról előzés után újonnan szerzett ellenségét. Rövid de annál idegesítőbb sztorival szeretnék…..
Remek sztorit dob fel Hampuk Richárd blogja, aki a témára levélben is figyelmeztette a Homárt. A meghökkentő poszt lényege, hogy a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság egyik, idei döntése gyakorlatilag azt mondta ki fű alatt, hogy tilos erotikus webshopot üzemeltetni Pumaföldön. Az itt…..
Tomi egy egészen új nettótömegnövelő eljárást fedezett fel egy Mogyi-pisztáciában. A héjában pörkölt magvak közé egy ólomplomba keveredett. Mit rinyál a naiv ügyfél, 80 gramm a zacskó vagy nem 80 gramm? A mai napon úgy gondoltam, hogy generálok pár pattanást a fejemre a jó…..
Ez HAT! 2009.11.16 16:36:39
is@szemi90: szerintem nemcsak Nokia és Mogyi, hanem rejtett Tomi (mosószer) reklám is ez. Hát sok mindenre képesek a gerilla marketesek!
  A Markíza szlovák kereskedelmi televízió tudósításának tanúsága szerint Rytkó Emília elhagyta Magyarországot, és Szlovákiában telepedett le.   Az Országos Választási Iroda egykori vezetője áttelepülését követően a szakmájában helyezkedett el:…..