Regisztráció Blogot indítok
Adatok
capbalu

205 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(nő - Egyesült Államok)Felhívott a barátnőm, hogy a pasimat egy másik csajjal látta vacsorázni. Azonnal felöltöztem és odarohantam, majd miközben beszélgettek jól felpofoztam és ráordítottam hogy: “Ki ez a kurva?” Kiderült hogy a mostoha testvére volt…..
(férfi - Egyesült Államok)Rajtakaptam pár perverz majmot azon, hogy a kocsiból leskelődnek a szomszéd után. Amikor a kísérletem kudarcba fulladt hogy szépen megkérjem őket távozzanak, felkaptam a baseball ütőt és megindultam a kocsijuk felé, erre ők gyorsan le is léptek. Késöbb…..
mikor hajnalban elhagytuk Budapestet, hideg volt, nagyon fáradtak voltunk, és alig fodrozódott a Duna, sötét és sárgás fények, végig nosztalgikus fantomút a Ferihegy felé. a check-innél a légikisasszony angolul próbált beszélni velem, én csípőből és félálomban viszonoztam,…..
(nő - Ausztrália)Ideg összeroppanásom volt, miután évek óta súlyos depresszióban szenvedek. Mondtam a pasimnak, hogy biztos mindenki hasznavehetetlennek hisz, mire válaszolja: "Nem, nem vagy az, minden este finom vacsit főzöl nekem".....
(férfi - Egyesült Államok)Elmentünk a barátnőmmel megnézni a karácsonyi kivilágítást a parkban. Gondoltam ez a tökéletes alkalom arra, hogy megkérjem a kezét, miután 2 éve együtt vagyunk. Letérdeltem hát és megkértem a kezét. Minden nagyszerű volt, (igent is mondott) kivéve,…..
(férfi - Japán)Nemrég zuhanyzás közben, nagyon kellett vizelnem, így hát beleengedtem a fürdőkádba. Közben a csajom halkan oda lopodzott, hogy jól megijesszen. Mikor elrántotta a zuhany függönyt, megijedtem és feléfordultam, miközben még mindig folyattam...szépen rá a…..
(nő - Belgium)A szobatársaim kitalálták, hogy jól megszivatnak. Az ajtómat félig kinyitották, az ajtó mellé tettek egy vödör vizet, hogyha majd jövök ki, ők egy jót nevetnek. Cseszettül vicces is lett volna, ha éppen nem az 1000 dolláros laptopom van a kezemben.....
(nő - Egyesült Királyság)Egy áruház próbafülkéjében próbáltam épp egy ruhát. Félmeztelen voltam amikor észre vettem, hogy valaki alul bedugja a fejét, majd jól arcon rúgtam. Utána, mikor kinézek látom, hogy egy 4 éves gyerek volt és csak az anyukáját kereste.....
(nő - Franciaország)Felhív egy nagyon jó barátom, akit már évek óta nem láttam. Majd elkezdeni mondani, hogy nagyon mély érzéseket táplál irántam és tudni akarja, hogy milyen kapcsolatban vagyok a férjemmel és hogy oké lenne-e egy randi vele. Majd rögtön egyből mondja: a…..
(férfi - Egyesült Államok)Múlt héten kirúgtak az általános iskolából, ahol tanárként dolgoztam. Hogy miért? Mert véletlenül azt találtam mondani egy 8 éves gyereknek, hogy a télapó nem létezik, aki rögtön nekiállt sírni, majd elmondta a főnökömnek.....
(férfi - Magyarország)Egyik nap hosszú órákat töltöttem egy vers írással, amit a csajomnak szántam és ami személy szerint elég jól sikerült. Miután elküdtem neki, a telefont bámultam, várva a meglepett üzenetét. Tévedtem, én lepődtem meg, mit válaszolt: "Legközelebb…..
(férfi - Egyesült Államok)Találkoztam egy lánnyal egy bárban. Elég jól mentek a dolgok, majd eldöntöttük hogy felmegyünk hozzá. Nyeregben voltam, aztán nagy bánatomra a férje, akinek éppen dolgoznia kellett volna, lebetegedett és otthon maradt.....
(férfi - Magyarország)Állok sorban egy kávézóban, mikor látom hogy a szemben álló srác arcán egy légy figyel. Próbáltam kedves lennni és finoman rácsaptam, ami úgy jött le neki, hogy arcon vágtam. Egyből válaszolt is egy jobb egyenessel, amitol rögtön padlót fogtam.....
(nő - Egyesült Királyság)A szüleim totál vibrátor és szex-játék ellenesek, sőt még a barátommal sem hagynak kettesben egy percig sem. Nemrég eltávolították az összes 'kellékemet' a szobámból. Például tegnap este egy pizzavágóval kellett maszturbálnom... köszönöm Pizza…..
(férfi - Malájzia)A barátnőm benevezett a 'legrondább pulcsi' versenyre a munkahelyén. Egy sima fehér pulcsit vett fel, amire az én arcképem volt nyomtatva. Mondanom sem kell, hazahozta az első helyezett díját.....
(nő - Egyesült Államok)A születésnapom estéjén, egyik barátom sem ért rá. Így hát nagy örömömre, úgy döntöttem kipróbálom az új vibrátorom. Kicsit sem sejtettem, hogy anyám szülinapi partit szervez, így mindannyian ott vannak. Mikor elkezdem nyalogatni a műbránert,…..
(férfi - Írország)Elkezdtünk kefélni a csajommal, majd 2 perc múlva besétál a macskám a szobámba és felugrik az ágyra közénk. A nőm minden tétovázás nélkül mondja, hogy hagyjam abba, majd elfordul és elkezdi simogatni a macskát.....
(férfi - Egyesült Királyság)A legjobb barátom úgy döntött bevallja: ő és a csajom, már 2 hónapja kefélnek a hátam mögött. Az ok amiért végül bevallotta? Mert most őt is megcsalja, egy közös haverunkkal.....
Fuck My Life (admin - közlés) 2009.12.18 16:17:53
(admin - közlés)Tisztelt olvasók!Továbbra is várom saját történeteitek, igaz párat beküldtetek már, sokat nem bírtam sajnos hasznosítani; ennek ellenére hálás vagyok értük. Másrészt viszont jó lenne, ha minél több magyar sztorit tudnék megosztani veletek, szóval csak így…..
(nő - Magyarország)Sajnos már egy jó ideje nem szexeltem. Mikor begerjedtem erre a srácra egy partin, na gondoltam most szerencsém lesz. Mikor elkezdtük a dolgot, mondom meglepem egy 'száj-rátétellel', majd kemény 30 másodperc után el is ment, mikor is minden reményem és vágyam egy…..
(férfi - Magyarország)Egyik kocsmából kidobtak bennünket (reggel 5-kor), ezért máshova kellett átmennünk. Én előtte hazavittem egy barátunkat. Mikor odaérek látom, hogy az egyik srác a kocsma előtt csókolózik egy lánnyal ... aki mint észrevettem a feleségem volt.....
(férfi - Magyarország)Végre sikerült rávennem a csajom egy kis orális szexre. Arra számítottam, hogy biztos béna lesz és tuti meg kell rá tanítanom. Nagy örömömre, kiválóan csinálta, nagyon meg is lepődtem rajta, persze hogy megkérdeztem; hogy hol tanulta. Mikor gyorsan mondja:…..
(nő - Egyesült Királyság)Rajtakaptam apámat egy masik nővel, aki történetesen a korábbi kedvenc tanárom. A legjobb rész? Tegnap közölte az osztállyal, hogy terhes. Tapsoltam és gratuláltam neki... ..
(nő - Egyesült Államok)Együtt vacsoráztam a családdal, majd vacsi után látok egy csomag golyórágót az asztalon. Gondoltam biztos a bátyám vette, hát bedobtam egyet és elkezdtem rágni, mikor hirtelen eltorzult az arcom a fura íztől. Mint kiderült: mini paintball festékgolyók…..
(nő - Egyesült Államok)Pár hónappal ezelőtt lefeküdtem egy sráccal egy partyn és hát egy kissé 'hangos' vagyok orga közben. Végeztünk a dologgal, mikor észrevettem hogy mindenki aki csak ott volt, bámul befelé az ablakon. Nos, már kár tagadni, az egyik barátnőm barátja volt a…..