Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Baloo79

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simán offtopic poszt lesz, de igyekszem majd egy kis Mercedest is belecsempészni a mesébe. A lényeg az, hogy rongyos kis életem egyik felejthetetlen napja zárul lassan.  Aki komálja a repülést, annak tetszeni fog. Aki nem, az le van sajnálva. Az úgy volt, hogy a mi cégünk is…..
  by Baloo        Úgy esett, hogy nemsokára egy olyan helyen kell dolgoznom, ahol szükség van terepjárós ismeretekre, ezért a munkáltatóm volt olyan rendes, hogy beiskolázott egy 2 napos vezetési tréningre, amely a Mercedes-Benz G270 CDI "Wolf" és…..
Baloo79 2011.03.03 20:30:51
@malenykij polgar: nos az a helyzet, hogy mindkettő Diesel volt...
Nemrég láttam ezt az amerikai Audi-reklámot, amiben kicsit nekimennek az aktuális (6 éves) W221-es S-osztálynak. Ez akár öngólnak is jó lenne, ugrott be egyből mikor megláttam az egyáltalán nem előnytelenül feltüntetett fehér, AMG-ruhás S-Klasse-t...utána meg az A8-at. Hogy néz…..
Sajnos ritkán frissül a blog, és ez a poszt sem az autókról fog szólni. Nincs már több autóm, amikről írni lehetne, igaz, azokról sem beszéltem sokat. Egy unalmas hétvégéhez kellett valami tartalmat kitalálni, amikor tegnap láttam az autóból egy táblát. Canadian Warplane…..
  Kedvenc vesszöparipáink egyike az "oszt mibe kerül ezt etetni" vagy az "ennyi pénzér´ inkább új autót veszek, he" típusú autóstársakkal való eszmecsere. Meddö vita, hiszen felnött embert ritkán lehet meggyözni olyan dolgokról, amit ö már úgyis jobban tud.   Úgy…..
Gumpert Apollo, Ascari A10, Koenigsegg CCX, Ariel Atom, Pagani Zonda F, Lamborghini LP640. Mi a közös ezekben az autókban? Akit érdekel a megfejtés, és hogy mi az isten haragja látható a képen, az lapozzon. Hogy már az elején kiderüljön, ki lesz a gyilkos, íme a megfejtés…..
Baloo79 2009.12.12 21:51:03
@Dagiszabi:

Hehe, én pont fordítva vagyok ezzel, ha valamin, valahol van valamiféle ember által kreált repülőeszköz azt ki szoktam szúrni, mondom, szakmai ártalom.. :-)
avagy: izzócsere a W202 középkonzoljábanBy ZabaBízom benne, mindenki emlékszik a Monty Python Gyaloggaloppjában a vonatkozó jelenetre, melyben Arthur király végül visszaér Aaargh várába  és ismét a francia helyőrséggel találja magát szemben. Ott hangzik el a címben foglalt…..
by: BalooAz én sztorim még 2004 decemberéig nyúlik vissza, amikor is megvettük életünk első autóját, egy vadonat új, Suzuki Ignist. Szerettük, jó volt, de egy idő után azért előjöttek a problémák, miszerint a kislányom születése után egyszeriben kicsi lett, nyáron klíma…..
Baloo79 2009.11.27 15:30:07
@Suttora:

Háát, igazad van, de még nem készült róla olyan, amivel büszkén ki mernék állni, majd az említett fényezés / polírozás után talán! :-)