Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Uhi

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Blog 2010.12.22 11:58:00
Médiatörvény a blogokra is???Nagyon nem olvastam még ennek utána, de már 3 helyen is belefutottam ilyesmi ijesztegetésébe, hogy Fidesz úrék kotnyeleskedő jószokásukhoz híven nemhogy az internetes hírportálra kiterjesztik a cenzúrával egyenlő médiatörvényt, hanem... és tessék…..
Hoze HAL-ottak napja 2010.12.07 09:26:00
Kurva halak, a rohadt istenit - rovat.Kész elegem van. Leszarom a picsába a kurva szaros akváriumomat. Ekkora egy pepecselős rostosfaszú kurva melót, mindig tisztogatni, anyámpicsája, "húúú ha, eltömödőtt e a vízforgató" rulez, kivenni , szar szivacsot megmosni, fos retek…..
Uhi 2010.12.08 00:30:11
Itt mindenki utálja a pókokat?:S pedig igenis vannak köztük nagyon szép példányok, a full fekete tarantella mondjuk nekem se jön be, de a változatosabb, fekete-piros, kékes mintás stb nagy szőrösök, na azok aranyosak! Anno suliba 1ik haverom tartott madárpókokat és lettek nekik kicsik és hozta be őket a suliba eladogatni 1000Ft-ért:) 1 majdnem elszökött XD Mekkora lett volna ha eltűnt volna a suliba, idővel jó nagyra megnőtt volna aztán kitört volna a pánik XD

Nekem tengerimalacaim voltak, 2db úgy jó 3-4 éven át de volt hogy egyszerre volt 7db-is! Olyan 20 at pedig el is ajándékoztam! Szapora 1 népség XD Sajnos a 2 szülő már túl öreg volt, kicsikkel meg nem volt kedvem újra élőről foglalkozni, így felmondtam a tengerimalac tartással... Egyébként ez a gond sok kisállattal, hüllővel stb hogy kevés ideig élnek, mire megszereti őket az ember elpusztulnak:(

Anyámnak van egy 50 literes akváriuma, na abból nekünk is rendszeresen hullnak a halak, főleg múltkor kapásból felfordult 3 mikor keresztülvilágítottam rajta nagy teljesítményű uv lézerrel :S :))

Amúgy 1ik haverom és pont most unta meg a halakat, pedig neki ez már beteges hobbi volt, pár hete még vele mentem aquarisztikai kiállítás és vásárra, még ott ti vett cuccokat, totál nem értem mi ez a hirtelen döntése, de hát ő tudja. De 1 kis reklám neki, hátha valaki meg akarja venni, alig több mint fél milláért vihető:) Ebbe jó sok gumicukor elfér.P
epitkezes-otthon.vatera.hu/butor/egyeb/820_l_es_akvarium_butorral_halakkal_high_tech_es_188606577.html
Hoze Tech rovat 2010.11.19 13:11:00
Miért szar a TelenorSosem értettem azt aki 0620-as mobilhálózatú, a köznyelvbe vett "pánnonos". Volt nekem pedig eddig életemben úgy nem hazudok: kb 25 db telefonszámom: szerettem elhagyni, összetörni, tóba ugrani telóstúl részegen, falhoz vágni mérgemben, stb,…..
Uhi 2010.11.21 12:32:50
Én kb 8-9 éve pannonos vagyok, ebből 1 év előfizetéses apám céges előfizetésével, Akkoriba kurva sokat telefonáltam és soha nem kellet ráfizetnem az alap havi 2000Ft-ra, cégen belül ingyenes volt, apám meg a fél rokonságnak hozott telot:) +1 tonna ingyen sms és perc! Csak aztán 1 év után valamiért visszavették a telokat:( Visszatértem kártyásra szintén 0620 de djuice-ra, időközben azóta ugye már ki is váltak a telenorból, bár a tulaj tudtommal közös. De nekem semmi bajom nincs vele, és soha a 8-9év alatt nem volt! Jelenleg egységesen 29Ft a percdíjam, nincs csúcsidő, hétvége stb az is mindegy milyen szoláltató számát hívom, szóval fix 29Ft! Az sms szintén ugyanígy mindig mindenhová fix 29Ft és havi 100mb net 500Ft és ez az ami főleg nagyon bejön, mert a többi szolgáltatónál hasonlót se találtam! Mindenhol ilyen napi feltöltős netes fosok vannak, vagy pedig több 100mb-ok, sok 1000Ft-ért amit nem használ ki az ember, én legalábbis nem. Ha az ember nem néz videókat neten akkor a 100mb telefonra pont ideális. iphonom van, szóval kell a net mert ez a telo net nélkül nem az igazi. Msn, fészbuk egyéb oldalak, menetrendek non stop használom, és eddig a 90mb-ot is csak 1x értem el! Kényelmesen mindig van kéznél net 500Ft-ért! Nem tudok róla hogy akár csak hasonló lenne bármelyik másik szolgáltatónál! Az ügyintézéssel se voltak soha gondjaim, 3x voltam bent pannonnál ezért azért, pl számot újracsináltatni mert ellopták a telot. Jelenleg is ugyanaz a számom ami 8 évvel ezelőtt, pedig közben 1x ellopták, 1x elhagytam... de 5000Ft-ért újra lehet csináltatni a régi számot! Igaz nem olcsó de legalább marad a régi szám, és ha időbe kéri az ember akkor a rajta maradt pénz és minden adat automatikusan átkerül az új simre... Szigeten ellopták telom már mentem is pannonhoz letiltatni és újracsináltatni a simet, helybe megkaptam az újat, rajta még kevés pénzel és az összes telefonszámmal stb Így semmilyen adatot nem vesztettem, csak az akkori amúgy is szar telomat, és az egész újracsináltatás volt kb 15perc! Azóta meg hogy a djuice külön van, voltam 1x bent az U26-ba, de 2 nap bulizás után reggel mentem közvetlen 1 koncertről, úgy néztem ki mint 1 csöves és mégis kb a seggemet is kinyalták! Ráadásul 1igen csak dekoratív megjelenésű xxl-es mellekkel rendelkező kedves, vigyorgós csaj volt az ügyintéző:) Szóval én csak jót tudok mondani a 0620-ról
Hoze Yee! 2010.11.17 16:38:00
Hozé úr kukázik - rovat Kéremszépen ez úgy ahogy van hihetetlen. Nem véletlen mondom én, és meséltem itt olykor, miért jó a 12-edik kerületben lakni: ahol egyes sznobáriás barmok azok úgy ahogy van szinte használatlan vadi új cuccokat dobnak ki a francba. Jó példa erre a…..
A hét cikke a San Francisco Weekly riportja, amit a Farmville-t és még több sikeres Facebook-játékot gyártó Zyngáról szól. Jó hosszú, de érdemes elolvasni, elég mocskos dolgok derülnek ki belőle. A Zynga 2007-ben indult és három év alatt az egyik legsikeresebb cég lett: egy…..
Hoze Kritika 2010.09.11 09:06:00
Miért szar film az Alkonyat?Újonnani bodyterembe lejárogatásom érdekes folyománya, hogy mialatt a futógépen rohanok 20 percen át , alkalmam nyílik ezalatt az (általam eddig soha meg nem vásárolt) ott lévő helyi Bravo és Popcorn magazinokat tanulmányozni. Mégiscsak jobban telik…..
Tilos lesz aluljárókban (is) dohányozniÚjabb "bravúros" Fidesz intézkedés született, európa 4-edik legdohányosabb országában, itt, ahol a lakosság 1/3-da cigizik. Az éttermi cigi stop után a buzgómócsingoskodás hulláma most az alúljárói dohányzástilalom…..
Hoze Reality 2010.08.05 16:10:00
"Mert a producerek NEM köztünk járnak"Ne tessünk már álmodozni...Holywood általában rendszeresen átbassza a világot a palánkon, és számos olyan történettel kábít mindenkit amik teljesen életszerűtlenek a való életben. Kiváltképp európában, és kiváltképp…..
Uhi 2010.08.07 05:28:54
@Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu:
"em a sátán és az anitk krisztus hozza el a világvégét hanem az ember fog belefulladni majd a saját szarjában."

Ezzel rohadtul egyetértek! Amúgy van 1 film (Idiocracy) Hülyék Paradicsoma, igaz vígjáték de iszonyat nagy igazságok vannak benne! És akár 1 lehetséges jövőt is felvázol ha így haladunk... A filmet tudom mindenkinek ajánlani, esetleg ha valaki tud mondani 1 nagyobb tárhelyet akkor szívesen fel is töltőm valahová.
Hoze Blog 2010.07.05 11:13:00
Elvitték az 5-ös lottótKezdek megsértődni a Szerencsejáték Zrt-re. Mert lottózom én serényen, de idegesítő módon 1-el odébb jönnek ki a találataim. Ráadásban valami sutyerák elvitte most a 3 milliárdot is. Sajnálatos módon randonban viszik az ilyenféle pénzösszegeket el…..
  Csendrendelettel lepte meg az erzsébetvárosi önkormányzat a kerület lakóit és szórakozóhelyeit. A beterjesztő Gergely József MSZP-s alpolgármester, úgy látszik, nem tanult a hatker hasonló balul elsült akciójából (amelyet sajnos a fideszesek is megszavaztak), meg a…..
Uhi 2010.06.23 02:53:53
Én 23 éves vidéki fiatal vagyok, kb 50km-re BP-től (Esztergom környéke) és majdnem minden héten feljárok pestre bulizni! Igaz itt is van élet de számomra a pesti bulikhoz képest szar! Főleg hogy megszoktam hogy lassan 2 éve pestre járkálok bulizni, többnyire fent is alszok 7végente valamelyik haver albérletében, kerületet nem tudok mondom... de álltalába oktogon, vagy Árpádhíd közelében! Érdekes módon én és társaságom soha nem óbégat, reggel 5-6 ig bent vagyunk a xy szórakozóhelyen aztán mivel többen vagyunk taxival vissza az albiba... Költség eloszlik, kibírható de legalább gyors és kényelmes, vagy ha közel vagyunk akkor gyalog de akkor is kulturáltan, és még hulla részegen is van bennem annyi, hogy nem ordítok, nem rongálok, és életem során 3x hánytam pedig szépen folyik le mindenféle:) Szóval az emberek hozzáállásával van az alapvető probléma! Hiába zárnák be a kocsmákat a parasztok akkor is ordibálnának és rongálnának! Viszont a másik dolog, hogy szerintem még így is 100x csendesebb a város mint vidék! Legalábbis én mindig azt figyelem, hogy rohadt csend van, leszámítva a forgalmat (ami engem nem érdekel valahogy természetes zajnak veszem) és néha 1-2 magát faszagyereknek gondoló barmot! De még így is 100x jobb aludni mint 2000 kutya állandó ugatása és 4000 macska nyávogása közt! Szeptembertől terveim szerint én is húzok fel valahová az oktogon környékére albiba, aztán party 1000el:)
Hoze Elemzés 2010.05.10 23:58:00
Egy balhé kronológiájaNem történt semmi, ne tessenek aggódni. Mindössze összegzem egy leírásban egy általános balhé, összezörrenés menetét, hogyanját, kivédhetőségét.Az ugyan közhelyesen hangzana, hogy a közbiztonság megromlott, de tény hogy valami oknál fogva az elmúlt 5…..
Uhi 2010.05.11 05:46:40
Ezzel a ne menjünk oda ahol balhé lehet csak 1 gond van. Mégis honnan lehet tudni hol lehet fokozottan balhéveszély? Főleg ha mint én vidéki felutazok BP-re, az ég világon fogalmam nincs hova nem kéne menni... Te ott élsz van tapasztalatod, ismereted, hallasz ezt azt stb. De szerintem még a pestiek közül se tudja mindenki, hogy mik a gazabb helyek. Én pl most szombaton is hajnalba mászkáltam a blahán:) De 2 éve többnyire egyedül mászkálok bárhol, max 1ik csaj ismi jön velem néha, és lekopogom de eddig még nem volt balhém, pedig 60 kilómat bárki leverné:) össz vissz a nyugatinál lévő bank előtt szóltak be 1-2x de azok is csak távolról.
A Zp-be is csak a biztonságiak akartak kidobni:) De pl volt hogy részegen hajnali 1 kor elindultam a kékyukból a diesel klubba, úgy hogy fogalmam nem volt merre kell menni, és nem éppen kis távolság:) 10 percenként odamentem valakihez megkérdezni merre kell menni, végül valami csaj elmagyarázta, hogy ez gyalog nem fog menni és eljött velem 1 éjszakai buszmegállóba és elmagyarázta meddig hogy kell menni, de hát a felét nem jegyeztem meg, szar helyen szálltam le, ott meg odamentem vagy 6 kopasz kigyúrt alakhoz, hogy merre van a diesel klubb:) kb 2 percig néztek rám de végül segítetek:) sikeresen el is jutottam dieselbe, bár addigra vége lett a bulinak:)

De sokkal rosszabb a helyzet vidéken, pl itt felénk elég sok a balhé. Belém is rengetegszer kötöttek pl Esztergomba, volt hogy el is kellet húznom a helyről mert barátságosan közölték hogy kinyírnak ha nem húzok el... és ráadásul nem is cigányok voltak... De olyan is volt hogy gyalogoltam haza hajnalba és elment mellettem 1 kocsi konvoj, aztán az 1ik lehúzta az ablakot és ordított ki hogy most meghalsz köcsög rocker és kicsit rám rántották a kormányt, nem kicsit szartam össze magam....
vagy pl barátnőmmel ültem 1 szórakozóhelyen ő az ölembe ült és 1 "rocker" odajött azzal baszogatni hogy beszédhibám van... meg lehúzta bnőm válláról a melltartó pántját, én meg visszaraktam, és mondom nemkéne, ő meg hogy miért mi lesz? megint nyúlt feléje elkaptam a kezét és rábasztam az asztalra, úgy hogy a csuklója az asztal sarkát kapta telibe, fél percig fogta a kezét aztán mondj gyere ki játsszuk le, de hát tudtam hogy öngyilkosság lenne, gyerek 4x akkora volt mint én, próbáltam emberi módon megbeszélni de hát ő csak nyomta hogy gyere ki, közbe kb 15 haverom megjelent mögötte, hogy mi a gond, erre illető elhúzót a klubból is:) De mi lett volna ha nincsenek ott haverjaim? :S
Uhi 2010.05.11 06:00:35
OFF

Szombaton elhagytam 1 zöld lézert a Gyárban, ezt
www.kephost.com/images3/j7k5b7icg2o2h2x6knbr.jpg ha a megtalálója véletlen olvassa ezt akkor nagyon megköszönném ha írna erre a címre ladanyif@freemail.hu
Ha meg úgy gondolná de fasza dolog megtartani akkor pedig annyit hogy a lézer Hongkongból származik és saját speciális akkutöltője nélkül úgyse fogod tudni feltölteni ha lemerül! Szóval nagyon díjaznám ha a megtalálója ezt olvassa akkor írna! És talán még 1 sőre is meghívom:)
Hoze Polip titka 2010.05.07 14:44:00
Jaj, gyün a Fidesz!Még hatalmon sincsenek, de máris kezdem átvenni a mindenkori ellenzéki szerepet, mint azt eddig is szoktam volt. Persze könnyű mindig elégedetlenkedni azzal ami épp van, azt hibáztatni mindennapi bajainkért aki épp a kormányon van, de már ez is csak bevett szokás.…..
Hoze Programajánló 2010.04.23 13:07:00
Critical MassÁprilis 24 -szombat - Budapest15:00 - Roosewelt térFikáztam én eleget ezt a rendezvényt annó (pl ITT), de az már rég volt, és különben is kuss legyen. A Föld Napjának nevezett értelmetlenséget továbbra is fent tartom, 365 napig kéne ennek lennie, nem 1 napig, úgy…..
Hoze Április 1 2010.03.31 23:16:00
De valahogy manapság már senki sem veszi a lapot, ha ezt benyögjük. Hiába agyalunk ki tréfákat, a bolondok napját már csak nagyon szűk körökben elterjedt mulatság megtartani. Főként, mivel mindig rendre hétköznapra esik, az meg ugye hogy néz ki, ha pl seggpucéran állítunk be…..
Hoze Programajánló 2010.03.13 10:33:00
Gyár ClubMadness partyMárcius 13 - szombat..
Uhi 2010.03.14 05:53:16
@84Kyara:
Egyedül Firen Aggonixnek vágom bnőjét... öt látásból felismerem... ha esetleg te vagy az akkor tudom ki vagy XD amúgy nem:))
Mind a 2 bulin ilyen kézi lézerekkel szórakoztam! és többnyire minden bulin lézerekkel szórakozok erről fel lehet ismeri, nincs sok belőlük az országba!
Uhi 2010.03.15 19:00:10
@84Kyara:
kicsi a világ!:)
Hoze Média 2010.03.11 15:17:00
Ma 17:00-kor tehát Viva Tv - Interaktív.Ott villatkok. Megpróbáljuk MasoChristet is betömködni a műsorba.Aki tudja vegye már fel, azt küldje el mpgbe, mivel élő adás...
Hoze Média 2010.02.22 14:38:00
Holnap Rtl Klub Reggeli-benRendhagyó post, de muszáj: Holnap, kedden reggel az RTL Klub - Reggeli című élő műsorában leszek látható. UPDATE: 7:30-as blokkban. Tessék korán kelni tehát, hogy jól induljon a kedd is.:xD (Nekem felettébb jól fog, 6:30-ra már kint kell…..
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Uhi 2010.02.16 23:32:14
@-Hoze-:
Na ez már ehető, a pacalt utálom! Szóval ha jól értem most szakácsnak tanulsz :)
Hoze Blog 2010.02.07 15:19:00
Lesüllyedés még mélyebbreNem tudom ki vette észre, de a rock-sztárok többsége manapság kezd egyre vissza esni a "rajongóik" közé, de ezzel még nem is lenne baj, azzal inkább, hogy azoknak a legaljábbjjaik közé.... Akik csak azért mennek el a koncerjeikre, mert…..
Uhi 2010.02.07 18:37:20
Én pl rohadtul tudom utálni az olyan kis beképzelt zenekarokat akik nyomják 1-2 éve fellépnek 200 ember előtt, aztán azt hiszik, hogy ők a nagy underground sztárok és levegőnek veszik az embert ha hozzájuk szolnak... volt már ilyenhez is szerencsém, annyit értek el vele hogy már a zenekar nevét se tudom:)

Ahogy előttem más is írta Magyarországon nincsenek sztárok! Majd ha lesz olyan híres magyar zenekar mint pl Metallica vagy Iron Maiden, Madonna :) akkor azt mondom igen megtehetik! De jelenleg nincsenek ilyen kaliberű zenekarok / sztárok. A legnagyobb magyar zenekarokra is csak pár 1000 ember megy el koncertre, de azért pl 1 Lukács nem is spanol le bárkivel!

A másik meg hogy jó érzés ha 1 "sztár"-al lehet dumálni, ez 1 jó pont, aminek köszönhetően nem hogy rossz híre lesz, hanem jó! Én is mindenkinek mondom hogy Linda milyen tök jó fej meg aranyos! mikor kb a 10. koncertre mentem el úgy hogy mindre 50-60km-et utaztam már puszival fogadott, azt is leszarom ha esetleg csak megjátszott kedvesség, (bár nem hiszem) jól esik és ez a lényeg, ezzel szerintem mindenki így van. viszont ha az első koncerten mikor beszélni akartam volna vele és levegőnek néz akkor várhatta volna hogy elmenjek a további koncertjeire... Amúgy meg én alapból senkihez se úgy megyek oda hogy na ő most valaki és akkor én most 1 "sztárral" fogok beszélni, és de király... mert mint ahogy írtam feljebb az én szemembe az országba nincsenek sztárok, ők is sima emberek, csak tudnak olyan zenét csinálni amit én nem:) gyerekkori haveri körömbe is akad jó pár zenész, így meg főleg nem nézem azt hogy az illető akivel beszélni akarok 1 zenekar tagja -e vagy nem!

De ott van pl a Dalriada zenekar, gondolom Hozé nagyon nem a te világod de most nem is ez a lényeg:) hanem hogy én szeretem őket, és a maguk stílusába a legnagyobb hazai zenekar 50x akkora rajongótáborral mint pl Drugzonnak van és Laurával is el lehet dumálgatni, de volt hogy fél zenekarral söröztem, dumáltam 1 órán át, vagy pl még 6-7 éve kis szarós rocker koromba haverokkal tök örültünk neki hogy Akela énekesével főnökkel:) iszogatunk, kihívtuk épület elé és itattuk minden szarral:) Én az ilyen embereket tudom értékelni!

Na meg ha azt nézem eljön hozzánk 1 Deathsatars, Combichrist, Mortiis, de hogy más stílust is említsek Ensiferum, korpiklaani, Finntroll, velük is mind mind közös képek meg stb Motiistol még 1 üveg sört is kaptam! Na már ha ők megengedhetik maguknak pedig 100000x nagyobb zenekarok mint 1 Disorderlies akkor miért is lenne ez gáz?
Hoze Msn 2010.02.04 23:18:00
Elnézést, amiért nem írok vissza az alábbi embereknek, de épp krumplit hegesztek a garázsban. Na jó, egyébként nem, de pihenek...
Hoze Gyorshír 2010.01.23 00:37:00
Aki ma velünk szándékszik jönni a Dürer Kerti buliba, 17:00-kor gyülekezünk páran a Deák téri Gödör-ben bent. Mondjuk, hogy dark találka lesz, vagy mi. Tesztként is jó, Hoze.Blog fórumbulinak, bár ez most inkább csak egy flashmob lesz...
Uhi 2010.01.23 14:58:15
@Sinister Creation:
választék az tényleg van, de Németországból rendelve még postával is közel minimum 8 000Ft-al olcsóbb!
Uhi 2010.01.23 15:32:33
@-Hoze-:
ép ezért most nem fogok úgy kinézni pl 0 és smink szolid fekete öltözet farmer ing és már nincs is hogynézőki:) Lesz Hc részlegen 2 netes ismerős, bár alapjába véve ők is Gothok:) De amúgy meg tök 1edűl megyek:(
Hoze Mini fórum 2010.01.19 23:24:00
Vélemény fórum a mai XXI.század adásról - nélkülünk. Írd ide kommentbe, szerinted milyen volt.Csak hogy ne másutt menjen a flood.Update: Aki lekéste, IDE KATTINTVA megtekintheti az adást...
Uhi 2010.01.20 00:39:18
@-Hoze-:
A Twilight olyan mint a tokiohotel vagy a no thenx, ha van 1 új album akkor beszélnek róla 2 hétig aztán annyi. Twilight-ból is jött a 2. rész és 2 hétig sírtak a tini csajok és izzadtak a bugyik, aztán ahogy jött el is felejtették, aktualitása 0. De ha lenne akkor se a célcsoport nézné este 23:30-kor...

Amúgy Avatarról és kék emberekről jut eszembe, szerintetek a csaj naviknak áfonyás ízű az intim részük:P ? tegnap 1 nagyon értelmes eszmecsere során ezt próbáltuk páran megvitatni:)