Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galigo

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
A Zugügyvéd egy újabb mulatságos esetet talált az MTI hírek között. A Zugügyvéd tetszését leginkább a 25 éves vádlott védekezése nyerte meg. Hét ezer forintnyi összeget fizetett egy csókért két fiatal férfi Egyiptomban, pedig egymásnak adták. Az összeg bírság, ugyanis a…..
A biztosító ott hárít, ahol tud, hiszen ebből él. A zugügyvéd már hallott olyan esetekről, amikor az ellopott forgalmi ellenére a bíróság megítélte a biztosítási összeget. Mindenesetre a szerződés apró betűjét is illik aláírás előtt elolvasni. Tisztelt Zugügyvéd, Ez…..
Egy sajnos mindennapos történet érkezett a Zugügyvédhez az új építésű ingatlanok körüli jogi anomáliákról. Mit lehet tenni, ha átvág az építtető? Pereskedni, amíg el nem tűnik, vagy ki nem üríti a cégét.   De még jobb, ha  a vásárlás előtt keresünk egy…..
A Zugügyvéd postaládájába egy látszólag bonyolult, de valójában elég egyértelmű ügy leírása érkezett. Papírok ismerete nélkül nehéz átlátni, pontosan mi történt, de a jogbiztonságot semmiképpen nem erősíti a szerződések össze-vissza értelmezése. Tisztelt Zugügyvéd!…..
A Népszabadság híre szerint letartóztattak egy ügyvédet, mert meg akart kenni egy bírót. Vagy legalábbis azt ígérte védencének, akitől tízmillió forintot kért, hogy a számára kedvezőbb ítélet érdekében közbenjárjon. Az ügyfele jelentette fel. Talán mégis van valami…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Béla különös esetet osztott meg velünk a képtelen jogszabályok uralmával kapcsolatban. Hiába ad igazolást a kisinyovi minisztérium, hogy az autó már moldáv rendszámú, a bíróságnak ez nem elég,  ha nincs pecsétes vámnyomtatvány, fizetni kell.   A vámhivatal meg…..