Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ellenanyag

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sammanställning av inrapporterade biverkningar av Pandemrix fram till 20 november den 26 november 2009 Közel 3.4 millió Pandermix védőoltást szállítottaki Svédországban november 17.-ig és az SMI (Járványügyi Intézet) jelentése szerint eddig kb. 1.9 millió embert vakcináltak.…..
Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Véleménye szerint Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a klinikai tesztek adatai…..
Sárdobáló Oltós théma 2009.10.30 07:00:00
Eddig is tudtuk, hogy a Helyi Théma egy igénytelen politikai bulvárlap, a jobboldali hagyomány legmélyebb bugyraiból. Kicsit csöcsös, kicsit helyi és leginkább vulgárpolitikai. Az utóbbi hetekben egyre erőteljesebben terjednek pletykák arról, hogy az új H1N1 elleni vakcina nem jó,…..
Hétfőn a lengyel egészségügyi miniszterasszony a TVN24 élő adásában bejelentette, hogy országa nem fog sertésinfluenza elleni tömeges védőoltás-programot végrehajtani. Ewa Kopacz bejelentette, hogy Lengyelország a vakcina alkalmazására vonatkozó döntését a…..