Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Era68

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajon milyen programmal tudnék minden nap előrukkolni a gyerekeimnek a nyári szünidő alatt? A legkézenfekvőbb megoldásnak - és a legolcsóbbnak - a játszótér látszott. Fel is kerekedtünk de kis Városunk enyhén szólva lehangolt :( Sajnos a képeket nagyon le kell kicsinyítenem de…..
Era68 2014.01.07 16:41:45
Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a ZsámbékVáros Önkormányzatának fenntartásábanműködő Apróka Bölcsődébe a 2013/2014-esnevelési évre jelentkezni2013. május 8-án, 9-én, 10-én lehet.A beiratkozás helye:Apróka BölcsődeZsámbék, Diófa u. 2.A beiratkozáshoz szükséges…..
Ezentúl a CSÜTÖRTÖK lesz Zsámbékon a Kerekítős nap! KÉTFÉLE programot is látogathattok: ÚJ! Kerekítő Tippentő 0-3 éves korig: csütörtökönként 9:30-10:15-ig, Leveleki Gyöngyvér néptánc pedagógussal. A Kerekítő Tippentőn a babák és szüleik az ölbeli játékok…..
  EGY KLASSZIKUS A MŰVELŐDÉSI HÁZBAN... 2013.október 15.kedd, 10 óra Mazsola ás Tádé Az AMETIST BÁBSZÍNHÁZ zenés mesejátéka Bálint Ágnes meséje alapján Bábszínpadra írta és rendezte: Szívós Károl (/Blattner Géza- díjas) A bábokat tervezte: Bródy Vera…..
A helyi katolikus egyház vezetője és tagjai is úgy gondolják,hogy nincs abban semmi kivetnivaló ha ezen vallású emberek gyerekeiket egy református szellemű óvodába járatják.Itt emberszámba veszik a katolikusokat is és nem cél azok átkereszteltetése sem.Ám amikor egy évben max.…..
Dr. Balázs Adrienne fogorvosi működési jogát dr. Labancz Katalinnak adta át. Rendelési idő: hétfő, szerda, péntek:  9-13        kedd,csütörtök: 14-19 Tel.: 0623/ 340-034..
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..