Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dred07

18 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kuhár Bence már harmadik videóját készítette el, amiben a korábbi való világoson, VV Cristofelen élcelődik. Legújabb videója annyira sikeres lett, hogy három nap alatt több, mint 50ezren tekintették meg és az emberek nagyrészének tetszik. Cristofel egyenlőre nem reagált a…..
Kuhár Bence humorista egy videóüzenet keretén belül szólt be VV Cristofelnek. Cristofel nem rég kiadott "Kubai ritmus" című számát és jövőben megjelenő számát is terítékre rakja a rövid videóban. Kuhár Bence így nyilatkozott: Figyeltem, ahogy Fluor és Cristofel…..
Kuhár Bence a Comedy Central és a TV2 humoristája sosem volt az aki botrányairól volt híres, most mégis olyat csinált, ami nagyon megosztotta az embereket. Junikerrel aki jópár évvel ezelőtt az év rap felfedezetje lett, készített egy számot. Ebben a számban Juniker rappel, míg…..
Kuhár Bence humorista és Juniker rap előadó elsőként hoztak össze egy olyan zenét amelyben rapper humorista párosítás található. A zenének komoly mondandói vannak amik a poénok mögé vannak bújtatva. A szám a Cultus Digital stúdióban készült a RedOne alap zenéjére! ..
Jelenleg a válság egyre jobban fejti ki hatását az emberekre. Manapság az emberek nagy része az olcsóbb termékeket vásárolja és próbál spórolni. Ettől függetlenül szórakozásra is szükség van és miért ne lehetne olcsón, de jó minőségben megkapni? Kuhár Bence humorista új…..
Következő cikkünkben két humoristát mutatunk be, akik haladnak a korral és már 3D-ben is elérhetőek a neten. Ha 4D-ben (szagos mozi) akarod őket látni ahhoz már tényleg ki kell mozdulj otthonról. Kuhár Bence (Comedy Central,TV2,FixTV) humorista legtöbb fellépési videója mostantól…..
Polgár Peti a Class FM zenei humoristájának megjelent az első klipje, ami természetesen komolyan nem komoly! Vaszabi című alkotása már egy hónapja kikerült a világhálóra, de a klip csak a napokban érkezett hozzá. ..
Somogyi András humorista/parodista újabb alkotása egy nap alatt bejárta az ismert közösségi oldalt, ugyanis a megosztások száma meghaladta a 20 ezret! A paródiát, még maga Fluor is közé tette oldalán, holott az ő "Halenda" című számát vette András alapul. Nem ez az…..
Szikra Lászlóval készítettem interjút az I.Duma-Tisza Humorbajnokság győztesével és a Frizbi Humorbajnokság elődöntősével!HB.: Először is köszönöm, hogy elfogadtad a felkérésemet. Kicsit fura, hogy én készítek veled interjút, hisz jóformán neked köszönhetem, hogy…..
Sajnos kicsit túlvállaltam magam, ugyanis egy nagyon híres humoristát szerettem volna interjú alanynak, de úgy tűnik ez nem fog összejönni. Hamarosan viszont újra interjút olvashattok a blogon! Egyenlőre nem árulok el nevet, de biztos, hogy nagyon érdekes lesz! De, hogy addig se…..
Dombóvári István is időt szakított ránk és egy kisebb interjút is sikerült összehoznunk. Érdekes dolgokról esett szó! HB.: Szia Dombi! Mindenek előtt köszönöm, hogy vállaltad az interjút! Nekem a te humorod áll a legközelebb a stílusomhoz, úgyhogy ezért még nagyobb az…..
Sikerült összehozni egy interjút Orosz Gyurival is, aki a Frizbi Humorbajnokságán első helyezést ért el! Beszéltünk rádiós életéről és a tv-ben aratott sikereiről, de Gyuri olyan rendes volt, hogy még bele is vont az interjúba! HB.: Üdvözöllek! Mindenek előtt köszönöm, hogy…..
Somogyi András az ország egyik legjobb parodistája is tiszteletét teszi lapunkon egy interjú erejére. Az ország leginkább a Showder Clubból ismerheti a Beee színpad humoristáját!HB.: Mindenek előtt köszönöm, hogy elfogadtad a felkérést! Rendkívül nagy megtiszteltetés ez.…..
Sikerült egy kisebb interjút összehozni Lórán Barnabással is, a Dumaszínház és a Showder Club egyik humoristájával. A honlap indulása óta négy interjú került fel a honlapra. Ezentúl ritkábban fog megjelenni hasonló beszélgetés. Az eddigi sűrűség csak azért volt, hogy a…..
Humoristák Interjú Aradi Tiborral 2011.02.28 18:01:00
Aradi Tiborral a Mikroszkóp színpad oszlopos tagjával is sikerült egy interjút összehozni. Úgy érzem, hogy az utolsó két kérdésre adott válasza nagyon igaz és akik érintettek fogadják meg!HB.: Nos tulajdonképpen miként lesz egy felszolgálóból újságíró és egy…..
     Március 4.Cotton Club (Beee színpad)Stand up Comedy est 4 fellépővelFellépnek: Gulyás Zoltán (színész, humorista), Markó Dániel (A Frizbi Humorbajnokság elődöntőse), Kövesdi Miklós (író humorista), Kuhár Bence (A Frizbi Humorbajnokság…..
Borzasztó nagy öröm számomra, hogy második interjú alanyként Maksa Zoltánt köszönthetjük a honlapon! Igen érdekes és tanúságos interjú született!HB.: Mindenek előtt el sem tudja hinni, hogy mekkora megtiszteltetés ez számomra, hogy időt szakított rám. Legelőször is az…..
Honlapunk indításaként rögtön egy igen érdekes interjút olvashattok Varga Ferenc Józseffel!HB.: Mindenek előtt hatalmas megtiszteltetés, hogy elfogadtad az interjúra való felkérést!VFJ.: Ne túlozzunk! :)) Én is örülök.HB.: Nos, ha jól tudom, akkor eredeti szakmádat tekintve…..
Csaba talált valami érdekeset. Maga az XIII. egyébként kifejezetten érdekes játék. Nagyon eredeti a látványvilága, kár, hogy kb a felétől eléggé monotonná vált és már vártam a végét.  ..
Mielőtt bármit mondanék, Bigi91, aki már a Kisregények-re írt novellát (mellesleg azt olvastam is, és nagyon jó), elindított egy blogot, Firkabarlang néven, melyet kitettünk a linkblogba. Ezen az oldalon az ő írásaikat olvashatjátok. Ajánlom mindenki figyelmébe, mert szerintem…..