Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amino

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit vigyen magával az a legacy utasok által mélyen lenézett elvetemült, aki filléres repjegyével a lehető legolcsóbban akar kihozni egy utazást? A technológiai fejlődéssel párhuzamosan volt ami változott az elmúlt pár évben, de van ami állandó. Íme a mi listánk saját és UFB haverok tapasztalatai…..
Amino 2017.03.21 02:49:59
@Fillér B. Gusztáv: Ezt nem is értettem sosem, hogy minek szorongatják még rengetegen az útlevelet meg a beszállókártyát, amikor már a repülőhöz tolt lépcsőn állnak, a kutyát nem érdekli már. Szóval, ha ott kitépi a kezedből a szél, akkor sem történt semmi, max. szemeteltél egyet, ami persze nem szép dolog.
A francia filmek szinte a mozgókép megjelenése óta az iparág élvonalába tartoznak. Az elmúlt fél évszázadban a sajátos stílus, eredetiség, intelligencia, humor és számtalan filmóriás - Jean Gabin, Funes, Belmondo, Delon, Depardieu, Chaterine Deneuve ... stb - munkássága "fémjelezték" a gall…..
A sorozatokkal folytatjuk az év végi számvetést, és szerencsére idén is volt miből mazsolázni. A már bejáratott címek mellé most sem volt gond odatenni néhány színvonalas újoncot, hogy aztán kialakuljon a végső tizenöt, ami nem mindenkinek fog tetszeni (már miért is tetszene),…..
Utoljára decemberben írtam Andrástól, de azóta majdnem kétszer annyian olvassátok a blogot, szóval röviden összefoglalom az újaknak, mit érdemes tudni róla, a régiek meg nyugodtan ugorják át a következő bekezdést. András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába…..
Két nap pihenés elég volt. Hamarosan új kampány bloggal, és még több extra infóval jelentkezünk a kampány állásáról. Mindenkinek újra köszönjük a sok segítséget, és azt, hogy felfokozott hangulatban, és maximális lelkesedéssel folytathatjuk a munkát!A tegnapi és a mai nap…..
Amino 2010.03.23 18:44:38
Sziasztok!
Előszöris gratulálok a jelölt és listaállításhoz. Az enyém kríziskörzet volt, és örülök, hogy végül szavazhatok majd egyéniben is az LMP-re.
Másrészt kiváncsian várom a programot!
Egyszer már írtam nektek, hogy szerintem érdemes lenne megküldeni elemzésre ide is:
www.mitigernek.hu/index.php
Bár régebben azt írták, hogy az Európa-parlamenti választásokon 5%-ot elért pártok programjait elemzik, ezt a jelöltállítási verseny eredményének fényében talán felülbírálják.
Már csak azért is érdemes lenne ott lennetek, mert már az Estében vagy a Szólás szabadságában is hivatkoztak erre az oldalra és biztos még később is lesznek ilyen hivatkozások.
És még annyit tennék hozzá, hogy nagyon jó lenne, ha nem csak pdf lenne, hanem az interneten közvetlenül is lehetne olvasni a programot, mert a én például utálok pdf-et megnyitni. Nagyon nehézkessé teszi az olvasást, ami főleg az egyszerű érdeklődőknek veheti el a kedvét a beleolvasgatástól.
Halogattam befejezni ezt az írást, mert lusta voltam a hozzá szükséges adatok beszerzéshez. De mindnyájunk szeretett w-jének köszönhetően most különös aktualitása lett a dolognak, így erőt vettem magamon. W látszólag önvizsgálatot tartott és megbánta bűneit, ahogy ő…..
A Negyedik Köztársaság ismét akcióba lépett: péntek este érdekes dolgok jelentek meg több székesfehérvári üzletközpont, hipermarket, drogéria polcain. A Boltbalopás névre keresztelt akció a lopás fordítottja: nem kiviszel, hanem beviszel az üzletbe bizonyos dolgokat.…..