Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csaknem?!

5 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Második alkalommal már nem azonnal mennek ki a másfél hónapon belül másodszor meghibásodó őrláng javítására a nonstop gázszerelők. Naiv ügyfélnek még 30 ezer forint benzinköltséget is fizetnie kellene, ha mégsem garanciális a problémája: Ha valaki gázszerelőt keres,…..
csaknem?! 2014.01.15 21:37:30
Naiv ügyfél szinte bármit megvehetett volna a Baross téri Postán, de pont a csomagfeladáshoz használható doboz volt hiánycikk: Tisztelt Magyar Posta! [Zsíros B. Ödön] vagyok. Szerettem volna Önöktől a mai munkanapom végén csomagolóanyagot, S méretű kartondobozt vásárolni a…..
Halmozottan geek ügyfél megállapította, hogy a 20 ezer forintos Myaudio 708DR tabletet ugyanúgy nem cserélik a Mediamarktban, mint a drágább társait. Az okosok majd megmondják, hogy valaha működött-e androidos bármi lassulás nélkül 512 MB memóriával, mert az a gyanúm, hogy nem.…..
Zoltán hiába várta az OTP-ben, hogy szólítsák a sorszámát, úgyhogy rákérdezett. Állítólag a 16:09-es kiállítású szelvényét délelőtt egyszer már szólították, de azt nem mondták, hogy melyik dimenzióban: Kedves OTP! El kell mesélnem, hogy milyen élményekkel…..
csaknem?! 2014.01.13 16:33:04
Tamara először vitt vissza selejtes csizmát, úgyhogy első körben csuklóból elhajtották a Tipp-Topp cipőboltból. Második nekifutásra otthagyta a cipőt és az eredeti blokkot is, úgyhogy most kénytelenek leszünk ezzel a bejegyzéssel hatni az üzletvezető lelkiismeretére. Eltűnni…..
Nem örült volna ennyire a levéíró, ha az egy nappal később kapott smsen múlt volna a csomagja kézbesítése: Kedves Iszapos Szemű Barátom! A Magyar Posta gyorsabb, mint a saját informatikája! 2014.01.09-én délelőtt az alábbi sms-t kaptam: T.Ügyfelünk! Önnek X.Y.…..
Naiv ügyfél étteremben hagyott és letiltott hitelkártyája helyett küldött pótkártyát is letiltotta a Citibank, mert ennyi idő alatt dolgozták fel az étterem bejelentését: Ma egy kellemes kis szívásba futottam bele a CitiBanknál. December végén egy étteremben felejtettem a…..
csaknem?! 2014.01.13 16:04:50
 Kedves Munkahelyiterror! Kérem, olvassák el az alábbi esetet, és ha lehet, reagáljanak pár szóban, mit gondolnak az ügyről... Sajnos, csak szóbeli megállapodást kötöttem egy nagy magyar vállalat leányvállalatával, (ott a kreatív igazgatóval) , melynek értelmében…..
Külföldre költözött naiv ügyfél gálánsan anyjára hagyta erstés számlája megszüntetését, de kiderült, hogy csak személyesen lehet. Aztán amikor már nem volt számlája, de maradt a bankban 180 forintja, azért is csak személyesen lehetett bemenni, vagy különben díjat…..
Hiába bírta röhögés nélkül naiv ügyfél, ahogy a pénztáros megpróbál 20 ezer forintból 194 ezret visszaadni az Intersparban, végül csak nem robbantott bankot: Nem tudom, hogy belefér a csapatba, de egy elég jó blokkot sikerült begyűjtenem. Tényleg nem pakoltam ki a…..
Múltkor a mobilstick fogyott ki, előtte valami más, most György szerint a HD beltéri egység az aktuális hiánycikk a Diginél, amit azelőtt behirdettek, hogy egyáltalán az országba érkezett volna belőle: Tisztelt Digi Kft. Honlapjukon olvastam a HD beltérire való átállás…..
csaknem?! 2014.01.10 18:57:10
A mai napon könnyes búcsú közepette lemondtam Google Music All Access előfizetésemet. Az augusztusi* megjelenés óta eltelt idő több, mint elég volt - fizető vásárlóként - béta tesztelőnek éreztem magamat.  Ami a Google Music-hoz vonzott elsősorban az az offline…..
Gratulálunk a Drogerie Marktnak, nem erről a cégről gondoltuk volna, hogy esélyes lenne a Február Webkettes Vállalata címre, és tessék. A bolthálózat közismert arról, hogy látványosan gyanakvó biztonsági őröket alkalmaz. (Itt egy Homár-poszt egy vetkőztetős esetről. Egy…..
csaknem?! 2010.02.25 10:18:06
@mortadella: Igen, ja, hogy az pénzbe kerülne? Hát akkor köszöni szépen a dm, inkább nem. Pedig amilyen horror árak vannak ott, simán telne nekik csipogós kapura, meg minden szarra fémcsík, oszt jónapot!
Immár lassan egy hete, hogy valós időben követhető, melyik vonat éppen merre jár, esetleg véletlen lemaradásban van-e a menetrendhez képest. Ez a szolgáltatás, amellett, hogy tényleg jó, remek alkalmat ad mindenféle érdekes felfedezésekre. Például párosítsuk össze az Elvirát…..
József egészséges, mozgékony kukacokat talált a müzlijében, ami eszerint tényleg nincs tele mérgező adalékokkal. József nem is tűnik dühösnek, ami normális reakció, az ember a mai világban örüljön, ha garantáltan természetes dolgot vehet a szájába. A szobában kicsit…..
  Karácsony közeledtével rákeményítünk a pikkelyes vonalra, pláne hogy Kopoltyú nevű olvasónk küldte ezeket a sokkoló képeket a Knorr szegedi halászlékockájáról. Őt meglepte, hogy az egyik Olaszországból, a másik Portugáliából származik, de nyilván mindegy hogy hol…..
Évtizedekkel ezelőtt hallottam egy közértestől azt a trükköt, hogy a lejárt párizsit ecetes vízbe áztatják, mert attól visszanyeri a színét és megint eladhatónak látszik. A következő sztoriban ez nem hangzik el, de biztos hasonlóan hekkelték meg a 40 napja lejárt párizsit,…..
csaknem?! 2009.12.17 10:47:51
@fiatka: Vak-e vagy? Látom te is nagyon elolvastad a posztot meg megnézted a címkét. A cimkén 2009. dec 12 van, csak a bolt a 12-est lemosta vhogy, az meg természetes, hogy a kiadott címkén 17. azaz a vásárlás napja került, de akkor az a kolbász már 5 napja lejárt. Na én ezért veszek mindig előrecsomagoltat, minél kevesebb e-betűs tartósítószerrel, ízfokozóval és édesítőszerrel.
Még sosem hallottunk ennyire kreatív és frappáns magyarázatot arra, hogy miért magyarként árulnak valamit, ami nem Magyarországon termett. Az Auchan eladói szerint a megoldás az, hogy a marokkói paprika magja valójában magyar volt, csak kivitték, aztán a kész paprikát…..
csaknem?! 2009.12.15 13:36:32
@viragimado: Tescoba a posztoló sem jár(t). Nézd csak meg a poszt címét.
Az alábbi, sportos történetben egyedül az megdöbbentő, hogy OpTeK ezt az egész többórás kálváriát hajlandó volt végigcsinálni egy roskadozó szobabringáért, azok után, hogy alaposan megvezették a hipermarket pénztáránál. OpTeK mégis boldog ember, hiszen állítása szerint…..
A Fehérvári úti 4-es villamos megállójánál sikerült ma ebbe majdnem belelépnem, beleesnem. Az Allee/Vásárcsarnok felől, a zebrán való áthaladás után, a villamoshoz sétálva a járda(sziget) közepén találkozhatnak ezzel a járókelők. Csak idő kérdése, hogy mikor következik…..
csaknem?! 2009.12.13 12:18:44
@Panther V.: Jó kérdés.

Nem tudom sikerült-e volna,
ha eszembe jutott volna,
de az igazán jó megoldás az volna,
ha rögzítve volna.
  A narancsot az eperrel összekeverni furcsa dolog. Pláne, ha ezt egy termékcímke fordításánál, narancssárga színű dobozon sikerül elkövetni; melynek elején ráadásul nagybetűkkel szerepel az orange szó.   Képek  hajtás után...     Erre a fordítási…..
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
csaknem?! 2009.12.07 13:06:46
A konfliktuskezelés extrém módját választotta Mikulás előestéjén egy gödi söröző üzletvezetője. Egy szalagavató jó nagy közönsége mulatozott a helyen, amikor hajnalban egyszer csak kulcsra zárták az ajtót, és negyedórán át nem engedtek ki senkit, mivel valaki megfújt egy…..
Attila a kedves, hibáikat sajnáló, ám nem éppen toppon lévő Ready Computerstől próbált vásárolni, részleges sikerrel. Jó sokat utazott feleselgesen, végül a félreértések miatt kapott 1,5 % árengedményt. De nem haragszik, mert legalább nem voltak bunkók, vásárolni viszont…..
csaknem?! 2009.12.04 16:01:14