Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sunny Sam

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Stadler 2 2009.11.10 16:03:00
Ritkán írok olvasói levelet lapokba, de a Stadler-ügy idején nem bírtam magammal, így tizenkét éve, 17 évesen megtettem. Annyira bosszantott az a relativizálás, ami Stadler József körül zajlott. Mert ki is ő? Egy bűnöző. Egy pofátlan csaló. Amikor először feltűnt ez a…..
Sunny Sam 2009.11.11 16:57:07
@Reckl_Amál:

Kinek érdektelen? 25000 ember jött ki Overdose miatt a ló pesti futására áprilisban, a tévé elé pedig százezreket ültetett.

Rámutatok: Stadler és Mikóczy között párhuzamot látni... hát minimum furcsa. Előbbi mindig egy ripacs juhászgyerek volt, aki kétesen szerzett vagyonából önmaga szórakoztatására FC-t gründolt. Míg Mikóczy nélkül ma már nagyon könnyen lehet, hogy nem állna a pár éve 3 mrd ft-ért épített Kincsem Park lelátója. Magyarország nem került volna pozitív színben nemcsak a szaklapok, hanem a The New York Times, a Le Figaro címlapjára. Minden magyar tulaj eladta volna már rég a lovat a tavasszal kínált 3 millió Euroért. Mikóczy inkább megfuttatta itthon a lovat gombokért (hívták volna Münchenbe pl.) csak azért, hogy lássák a rajongók. Mert vannak ilyenek, a Facebookon 1066 tagja van a klubnak Hong Kongtól Argentínáig 16 országból. A Stadler FC Fan Clubnak hány tagja lett volna, ha van már akkoriban Facebook?

Dörzsölt üzletembernek nevezed. Tudja, hogy elég nagy a gebasz és kimegy felvezetni a szajréval telepakolt kamionokat Romániába? Inkább ezen elmélkedj, klaviatúratékvandózz.