Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibiketibike

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha kell, rombol a német autópályán, máskor beáll a Rolls-Royce-ok közé, de egy oldtimer-találkozón is sóhajtoznak utána az ábrándozók. A valaha volt egyik legjobb Mercedes ő. Mai cikkünk blogposztja...
Talán emlékeznek még Gergőre, aki annak idején egy levélben mesélte el, hogyan indult feleségért Chilébe és hogyan kötött ki végül egy Renault Thalia kormánya mögött. Nos, Gergőék életében azóta történt egy s más, míg végül Londonban kötöttek ki, ahonnan szintén…..
tibiketibike 2011.07.01 11:02:53
Tegnap közzétettem a brutál Pandáról két videót, GerGely pedig talált róla képeket:Ilyen volt, mikor még nagyjából felismerhető állapotban találkozhatott vele a közönség... ...legalábbis ami az orrát illeti.Az emhárom jóhogy ott van!A legutóbbi átalakulás.És még…..
Nincs olyan boltbamenés, hogy ne vennék a gyereknek valamilyen autót. Értik, a gyereknek. Persze, neki, aki ugyan két és fél éves, és betéve tudja az összes márkát és típust, de manuális képességeiben két és fél éves. Most épp a kresztáblákat tanuljuk a szőnyegen, már…..
Mikor eldöntöttük, hogy mindössze tíz autót állítunk ki standunkon, már akkor lélekben szemberöhögtük magunkat. Tudtuk, hogy lesz bónusz, nem is egy. Kettőt most bemutatunk, de a harmadikat, amely ma, kedden is, a levegőben lóg (mert nem kapkodjuk el) csupán egy villanásnyi kép…..
Nem volt vita egy percig sem. Nem is lehetett volna, hiszen a képeket először megpillantva azonnal tudtam, hogy kiomlott belekben térdig gázolok, ha kell, de ez az autó ott lesz a standunkon. Nem volt rá szükség, akit kérdeztem, az csak bólintott. Winkler a V8 miatt, Bende az…..
  Elmész levizsgáztatni az autódat, és azon veszed észre magad, hogy kivonták a forgalomból, mehetsz haza gyalog, a kocsi meg tréleren? Lúzer vagy. Nem baj, nem lesztek sokan. Vélemények azonos című írásunkról...
Egy darab DKW-kulcstartó keresi a gazdáját. Igényes, varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy Meisterklasse kulcsához.   A kérdés: Mi az a fontos műszaki újdonság az autóiparban, amiben a DKW volt az első, holott többnyire egy…..
tibiketibike 2009.12.12 11:00:56
A Porsche-cuccok sosem gagyik, ezt érdemes figyelembe vennie, mikor gondolkodik azon, hogy kell-e önnek egy L-es méretű Porsche Supercup póló és béjzbósapka. És a kérdés? Itt van, alul. Mely országban kereshető nyilvánosan rendszám alapján a tulajdonos személye? Ebben az…..
tibiketibike 2009.12.12 09:01:04
USA
Egy darab, régi emblémás Audi-kulcstartó keresi a gazdáját. Varrott bőr, nehéz, krómozott karika, súly a bőr végén, kiválóan passzol, mondjuk egy 303-as modell kulcsához.   A kérdés:Melyik Audié a dicsőség, hogy a világon elsőként használtak benne 100 százalékosan a…..
tibiketibike 2009.12.12 08:31:14
tibiketibike 2009.12.12 08:32:49
A Dodge történetét ismerheti meg alaposabban az, aki a következő ajándékunkat megnyeri. A feladványunk az alsó fotón látható sportkocsi gyártója és típusa. Annyit elárulunk könnyítésképp, hogy a karosszériája brit gyártmány, a motorja viszont Észak-Amerikából…..
tibiketibike 2009.12.12 08:21:45