Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fubu05

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak leírom vagyis elkezdem . Bocsánat, hogy az első 5 évemből nem igazán emlékszek semmire . Elmondások alapján tudom leírni . Na az Úr 1981 évében április havának 19 -én láttam meg a nap világot kb. 17 óra 50 perc és 18 óra 50 perc között a pontos ídőre nem emlékszem…..
Élettem , 2014.06.30 07:09:11
Nem nagyon hittem ebben de  bekell látnom, hogy létezik a vonzás törvénye. Hinni kell benne és kérni de nem jövő időben hanem műlt ídőben , jelenben . Mintha ha már megtörtént.Gondolkoztam,hogy mit is írhatnék sok minden van a fejemben a múltam a szenvedésem . Csalódások ,…..
NetSztár Upssz! Ez itt egy tükör 2010.06.13 20:34:00
fubu05 2010.06.17 08:32:28
NetSztár Ázsiai suna 2010.06.06 21:17:00
fubu05 2010.06.11 17:56:28
NetSztár Iwiw: Melcsi (5 kép) 2010.04.25 20:04:00
Szabó Melinda [Meli,Melcsi] Tatabánya, Magyarország, 21 éves, Nő Adatlap..
  ..
fubu05 2010.06.09 15:44:57
”Uralkodni akart rajtam, még abba is beleszólt, hogy átfesthetem-e a hajam, vagy sem” – izgalmas témát feszeget következő sztorink, melyben félelmetes változásokon megy keresztül a lány barátja. A srác felszínre engedi addig csak lappangó természetét, és…..
„Mint kiderült, a jelenlegi élettársam tőle csalta el mindkettejük nagy szerelmét” – bizonyos pasikon képtelenség eligazodni: az egyik pillanatban a lakását is felajánlja a lánynak, a következőben meg nem lehet elérni. Van, amikor a harmonikus összhangot hatalmas…..
„Ezután kiderült, hogy a déli parton minden jó nő megvolt neki..." – meséli következő posztunk szerzője, akinek nincs szerencséje a férfiakkal. A hibát magában keresi, ugyanis megfigyelte, hogy amióta elégedett magával és jól érzi magát a bőrében, az erősebb…..
Györgyi egy érdekes dilemmát oszt meg velünk: megismer egy jóravaló férfit, aki túl sokáig titkolja, hogy felesége nem régiben hunyt csak el. A levélírót leginkább az borzasztja, hogy a férfi egyáltalán nem tett említést feleségről, sőt gyerekről sem. Eljátszotta a vidám…..
Nyakunkon a szerelmesek világnapja, és ha van valamilyen kellemes élményetek, ne tartsátok vissza! Osszátok meg velünk, mert minden jó történetnek itt a helye! Valamint szeretnénk ünnepélyesen beharangozni a Csajok és Pasik első buliját!   Sokan idegenkednek a Valentin-naptól,…..
fubu05 2010.01.20 17:05:51
„Az arca gyakorlatilag bohócra volt sminkelve, tudjátok, amire 5 percenként fel kell hordani egy újabb réteget, mert annyi van rajta, hogy a szél csak úgy viszi magával” – szegény Levélírónk már tudja, milyen érzés az első randin megrémülni. A kiszemelt csaj…..
"Miért gondolják a férfiak, hogy csak ők lehetnek egy kicsit „könnyűvérűek”?" - kérdi a szerző. Két fiú jut egy lányra, ráadásul mindkettőt Lacinak hívják – minden adott egy üde komédiához. Az egyik Laci hevesen csapja a szelet a posztíró hölgynek, aki hamar…..
A lány rettenetesen epekedik egy srác után, akit már gyerekkora óta ismer. Amikor végre összejönnek, a boldogság nem tart sokáig, mert a srác ex-barátnője közbelép és elszedi tőle. Ez persze nem akadályozza őket, hogy újra összejöjjenek…majd újra szét is menjenek. Most…..
fubu05 2010.01.06 16:13:13
A szokásos poszt helyett fogadjátok a blogszerkesztők újévi jókívánságait. Hamarosan folytatódik a megszokott menet, számos ütős és tanulságos történettel, melyekkel reméljük, hogy sok-sok örömet okozunk majd Nektek!   Csajok, Pasik, Drága olvasók, elszánt kommentezők,…..
A lány a felhők felett járt, méghozzá szó szerint, ugyanis tízezer méteren találkozik egy igazán jó pasival. A dologból még sokkal több is sikeredett volna, ha a srác nem nyúlja le a csaj kameráját. Most megtanulhatod, hogy a jó magyar gyanakvás egészséges, de néha árnyékra…..
Karácsony másnapján nincs is kellemesebb egy kis hógolyócsatánál, feltéve, ha nem támadnak hátba egy méretes lavinával. A főszereplő lány gyanútlanul zugdohányozna öccsével, amikor hirtelen becsapódik a töltet. A csomag küldője egy végtelenül helyes legény. A következő…..
Hosszú szünet után újra egy olyan sztori kerül terítékre, ami vélhetően igen erős reakciókat fog kiváltani az amúgy is revolver-természetű kommentezőinkből. A szép és szőke lány megcsalja a gazdag autókereskedő pasiját egy zöldszemű mezei melóssal, ám egy drága…..
fubu05 2009.12.22 07:54:24
Szép jó reggelt kívánok. Gratulálok a poszt írónak . Most már biztosan tudom, hogy a nők 99%-a pénzre bukik.Azért nem vagyok sikeres a nőknél , mert pénzem az nincsen. Mondjuk ezt már sejtettem, csak nem voltam benne biztos eddig. Hogy miért a rossz fiúkat válasszák a nők többsége szerintem azért , mert azt hiszik, hogy megtudják változtatni őket és amit az előttem szóló is @Tamy: írta a pénz miatt.
Tudjátok mit vettem észre még a nők nagyon szeretik ha megalázzák őket ha kap a rossz fiútól egy-két pofont akkor beéri azzal a csaj, hogy igen megérdemeltem és még jobban ragaszkodik hozzá.
Különben egész történetről csak annyit, hogy a csaj egy extra nagy k.... már bocsi érte.
Egyelőre ennyit.
Diszkó, pasik, buli. Az ember lánya nem mindig számít rá, hogy valaki annyira igyekszik kihozni magából a legmélyebb belső tartalmakat, hogy az bűzösen placcsanó formát is öltsön…a legszebb topánkáján. Fogadjátok edzett rekeszizmokkal vérciki és üde hétvégi posztunkat.…..
„Zokogva vágtam át a fővároson, párszor csak centiken múlott az életem.” A fiúnak az őszinteség lett a veszte, pedig ő tiszta lapokkal akart játszani, mégis a bank vitt mindent. A munkahelyén ismerkedik meg álmai nőjével, ám a hölgy foglalt. De amint felszabadul,…..
fubu05 2009.12.12 17:58:39
fubu05 2009.12.12 18:22:31
@Nikica21: :)Új vagyok még itt és most olvasgatom a posztokat hát van egy két furcsa.
fubu05 2009.12.12 19:11:38
@Nikica21: Most mennem kell nagyon kellemes további estét kívánok.:)
Tudjátok, mi történt 2005.12.20-án? Egy srác megtalálta élete értelmét. A téma még lezáratlan, jelenleg is zajlik, bár erősen egy kilátástalan tili-toli játéknak tűnik. A csaj eleinte nem törődik a srác érzéseivel – aki annyira bele van pistulva, hogy még az…..
fubu05 2009.12.12 10:51:14
Nekem erről a történtről egy történet jut eszembe. Történt, hogy ahol lakom élt egy hajléktalan ember úgy hívták, hogy Pók. Na ez a Pók nagyon sokat próbálkozott öngyilkosságon, hogy felhívja magára figyelmet. Mindig úgy csinálta, hogy sokan lássák a hajléktalan szállón vagy a kocsma előtt. De sosem gondolta komolyan mindig úgy vágta fel az ereket a kezén, hogy csak egy kicsit vérezzen . Hogy miért beszélek róla múlt időben ennek egyszerű oka van. Nem régiben történt, hogy egy kocsma előtt mikor már nem szolgálták ki , mert annyira részeg volt megfenyegette a pultost , hogy ha nem ad neki inni akkor kifekszik a főútra az autók elé.A pultos nem szolgálta ki , mivel jól ismerte és tudta, hogy csak a szája jár. Na erre a Pók fogta magát és kifeküdt a főútra, de pechjére egy arra járó autós későn vette észre és átment rajta.Hozzá tartozik, hogy fék távolságon belül feküdt ki az autó elé. Az autó elütötte a tűzoltók emelték le róla az autót . Kórházba került és ott elhunyt. Ezzel a történettel csak azt szeretem volna közölni,hogy figyelem felkeltés miatt fölösleges öngyilkosságot megpróbálni, mert egyszer úgy jársz kedves poszt ír, hogy nem lesz aki segítsen neked.
Más egy nő miatt felesleges ilyet csinálni. Szerelmes vagyok én is lányba de ő rám sem bagózik. Próbálom elfelejteni de nem tudom. Azt szoktam mondani, hogy idő mindent megold. Egy szóval érve fel a fejjel és máskor ne csinálj hülyeséget okolj Pók esetéből. Kívánom, hogy minél hamarabb találd meg igaz szerelmet.Szép napot kívánok.
Aki eddig csak olvasta a blogot és még nem kommentezett, most biztos elsüti az első hozzászólását, mert igen meredek történet következik, amit lehetetlen vélemény nélkül hagyni: egy családanya valóságos utcai harcot folytat szomszédjával, ugyanis a lánya beleszeret a kellemetlen…..