Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mnml

9 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
trancegraphy magyarazat 2007.06.15 11:12:41
na helo melyentisztelt kozonseg ( leginkabb willy, mert o neha reagal is )elso korben szeretnek elnezest kerni amiert nem ugy alakul a blog ahogy azt eleinte elterveztem, de egyszeruen nem tudom mit irhatnek az olyan dolgokrol amirol szo volt mivel semmi de semmi visszajelzest nem kapok hogy valakit…..
trancegraphy uram ments meg! 2007.06.07 21:54:00
udvozlet again.ujra jelentkezem egy kis erdekesseggel. epp egy par perce linkeltek nekem ezt a videot es ez nem vicces... pedig azthittem az.mondhatjuk h sok gyorskajat eszek, sokszor kajalok kinaiban meg mondjuk mekdonalcban is mert a bigmek az kajakfinom, de ez... ilyen nincs. en a franko 55kilos…..
mnml 2007.06.08 15:29:08
 PókosMisi nevű kommentelőnk is küldött nekem egy klassz videót! Nagyon sokan kérdezték még a Big Rigses videómnál, hogy néz ki az, ha egyenesen tolat a kamion? Nos, itt a válasz... És ne tegyetek úgy, mintha meglepődnétek;)Nagy taps Misinek!..
   Van akinek még nem borult el az agya.Wheelie nevű kommentelőnk is letesztelte a játékot, csinált egy összeállítást a nagy sátánról.NEM az én művem, de kár lett volna kihagyni. EL A KEZEKKEL a HEAT-től!A billegő szörny fenomént én is láttam eleget, csak…..
trancegraphy aktualdizaszter 2007.06.06 15:14:00
csokolom.voltam ma erre-arra delelott, mert nem tudtam sokaig aludni a par bejegyzessel lentebb emlitett streetmix kutyus miatt... de nem is ez a lenyeg, meg nem is az h mit merre meddig hol csinaltam, hanem amikor epp indultam hazafele szembetalalkoztam szepseges fekete felhokkel. ez az utobbi…..
trancegraphy elmelkedes 2007.06.04 16:05:15
joreggelt ppl.udvozlom a melyentisztelt kozonseget, ma egy egeto temat fogok feszegetni, megpedig a mindenfele germanys meg italys esetleg szviccerlendes alsok felsok taskak bezbolsapkak napszemuvegek zoknik hajpantok es hasonlo cikkek hordasanak szanalmassagat... tortent ugyanis, hogy epp a…..
trancegraphy elmelkedes v2.0 2007.06.05 19:12:00
joestet.ugy tunik a napokban ilyen elmelkedos hangulatom van. igazabol nem tudok semmit kezdeni magammal, ezert van ez. mindenbe belegondolos fazis. ha a gondolatok fak lennenek tuti egy atjarhatatlan dzsungel lenne most a fejemben. ez derossz volt.felhivas kovetkezik:valakinek nincs kedve fotozni…..
  Az egyetlen FPS játék, ahol nincs kedved lövöldözni.Legnagyobb bűnös az egészben nem is a fejlesztőgárda, hanem a forgalmazó.EDIT: Hiába lövök ugrás közben magam alá,nem történik semmi.Ugyanúgy leesek a teleportálós vízbe.Bár ezek szerint az én technikám…..
trancegraphy 361 2007.06.03 18:47:00
reggelt.nem is olyan reg ertem haza 361-rol, de mar blogot irok a nemletezo olvasokozonsegemnek. ez beteges.egyebkent orbitalis volt azt kell h mondjam. nem szamitottam ilyen jo zenekre goa szinpadnal, tabortuzre meg vegkepp nem. mondjuk arra sem h elvesztek mindenkit a tomegben, de ebbol nem lett…..
Ez a játék kibírhatatlan... 2006-ban jelent meg, de olyan hibák vannak benne, mintha ez lenne a világ első FPS-es játéka.A játékra egy szó illik : KÁOSZ!A borító ilyet ír:Intelligens ellenfelekÖsszetett pályákProfi 3D motorTüzes akcióNagyon szabotálta a játék a videó…..
trancegraphy laktanyabol 2007.06.01 21:59:00
ahoyujra itt, ujra valami keppel. mint a cimbol megitelheto a laktanyabol hoztam fotokat.ezt a ket kepet azert mutatom be egy bejegyzesben mert igazabol ugyanarrol a temarol keszult kulonbozo beallitasokkal, annyi a lenyege, hogy egy temarol rengeteg hangulatot le lehet huzni es ezt jo meg is…..
trancegraphy felhos HDR tanulmany 2007.05.31 19:54:00
hellou megint.ugy hataroztam h ma bemutatok egy kepet is a teszt bejegyzesemen kivul, hogy legyen mar valami kis tartalma a blogomnak. ez a kep egy HDR technologiaval keszult dolog lesz, az elso amit csinaltam. nem sok tapasztalatom van ezzel kapcsolatban, csak kiprobalgattam mert szep vihar…..
trancegraphy az elso 2007.05.31 15:13:16
udvozlet.bele is vagok a kozepebe rogton.ma ugy ebredtem, hogy akarok egy blogot. mirol? elsosorba fotozas, masodsorban zenekeszites - mivel ezzel a kettovel foglalkozok altalaban. ugy tervezem, hogy a kozeljovoben keszulo kepeimet es zeneimet itt fogom publikalni, hozzajuk pedig tortenetet,…..