Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Levelezo

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik olvasónk szedte össze negatív interjús tapasztalatait, melyet 3 részben, 3 nap alatt olvashattok. Jó részére azt kell hogy mondjam, teljesen jogos, és a HR-es, vezető viselkedése alapján egy tarkónlövés teljesen helytálló lehetne. Természetesen nem ismerünk minden…..
Levelezo 2009.11.10 16:15:58
@KZsuzsa:
Akadékoskodásról volt szó. Tényeket próbáltam közölni, nem tértem ki az írásban az egyéb informatív dolgokra mint pl. az interjúztató fennhéjázó "havashenrikes" modora. Sokkal korábban eldőlt a dolog. Megspórolhatta volna ezt a kínos szitut (hiszen ő is rosszul érezte magát benne),ha csak felhív, hogy tárgytalan.
Levelezo 2009.11.10 16:23:24
@A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél:
Válaszolva a kérdésre: semmenyire sem volt szakmai. És itt ez mellékes is. Nem felsővezetői meghallgatás volt. Ki akart zárni és ha cukorfalat vagyok, akkor is kizárt volna. Akkor csináltam volna hülyét magamból, ha ráborítom az asztalt és kiengedem a dühömet, ehelyett felvettem a kesztyűt és okoztam neki néhány kellemetlen percet.
Levelezo 2009.11.10 16:32:28
@Droli:
A tapasztalataim alapján nem kell a HR, mert a velük való találkozás nagyrészt ilyen történeteket szül.
A HR-t egyre nehezebb kikerülni így tetszik, nem tetszik - ismeretségek hiányában - igénybe kell venni a jó vagy rossz értelembe vett szolgálatásaikat.
Ha figyelmesen elolvastad a történetem, nem a rendesen dolgozó HR-esekről szól.
Második történet:"Egy ismerősöm szólt, hogy titkárnőt keres az egyik cég (tehát nem én jelentkeztem). Nem az én műfajom (a gépírás az egyetlen, ami közös), de ahol én lakom, nem dőzsölünk a lehetőségekben. Mit veszíthetek? Elmentem. Nem tudtam semmit a cégről, a neve…..