Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vagyokkk

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt években az e-útdíj-rendszer kapcsán az embernek az az érzése támadt, hogy a jelenlegi kormányzat egyrészt valamiféle Szent Grálként tekint dologra, mely évről évre kihúzza majd a költségvetést a menetrendszerű slamasztikából, másrészt az állandó halogatás és…..
Olyan, mintha a magyar állam nem is akarna sikeres Magyarországot. Miközben a kétharmad erőfeszítése és szócséplése nagyobb részt a látványosan sikertelen gazdasági szabadságharcra irányul, semmilyen értelmes stratégia nem látszik az illúzióvesztés és az általános…..
Belsőség Heti merítés 2013.01.20 09:33:48
The complete sports car Hatéves lehettem... szerelem volt első látásra pedig matt fekete volt, ecsettel vagy teddy hengerrel lefestve, forgatott felnikkel és ültetve... Feel the sunshine Akkori árát kicsit borsosnak tituláltam, de egy próbakanyar után ki is derült, hogy mi kerül…..
vagyokkk 2013.01.20 13:08:24
@Gabber_: A smart külön kategóriát alapozott meg:
Kitartott Kurvák Bevásárlókocsija.
Szívszorító és egyben sújtó belegondolni, hogy még 2009-ben is az iWiW jelentette az elsődleges közösségi hálót itthon - a facebook pedig afféle külföldön dolgozó- erasmusos fiatalok gyűjtőhelye volt, de ott is csak mutatóba láthattunk magyar állampolgárt. És ez alig 4 éve…..
Goran Savić katonai pilóta hősi halált halt szerdán Szerbiában. A Lasta típusú, kétszemélyes, katonai oktatórepülő –amely repülőgép a Jugoszlávia szétesését követő első, önálló fejlesztésű szerb katonai repülő, amellyel export-terveket tűztek ki, Irak légiereje is…..
vagyokkk 2012.10.01 15:27:02
@Styxx: A franckarikát terjedt el. Sőt, légyszives ne kezd el elterjeszteni...
Péntek délután váratlan sajtóközleménnyel lepett meg minket az NFM, amelyben a KRESZ módosításáról számolnak be. Lényegében négy ponton változik a szabálygyűjtemény: a saját ingatlan előtt parkolás, a lézerblokkolók, radartetektorok használata, a mentősáv és az…..
vagyokkk 2012.08.26 22:56:58
@D4D:
"inkább az elkövető keresetéhez."

Japersze és a minimálbérre bejelentett "kisvállalkozó" kopaszbömbis meg röhög a markába.
Elgondolkodtál már azon, miért nem mondják neked, hogy hordj sisakot autózás közben, vagy a fürdőszobában? Pedig az autózás és a fürdés is veszélyes üzem, a hírekben szinte egyebet se hallunk. Szemünkre vetik néha, hogy miért nem propagálunk a blogon mindenféle hadi…..
Mandiner blog Biszku-film: letiltva 2010.06.09 18:01:00
  Biszku Béla családja letiltotta a Biszku Béláról és az 1956 utáni megtorlásokról szóló filmet (nem mi hátráltunk meg, a tervezett bemutató helyszínét, az Urániát kereste meg a család, és ők döntöttek úgy, hogy nem vállalják a bemutatót). A film nyilvános…..
"Budapest nagy mosolya :) (Panoráma légifotó 400 méter magasból; 10-12 próbálkozás kellett hozzá, nem volt egyszerű összehozni.)" - írta Sárközi Szabi, aki az Urbanista Facebook-oldalára töltötte fel képét. Nagyon örülök, hogy nem adta fel hamarabb és gratulálok a fotóhoz,…..
vagyokkk 2012.05.23 10:05:54
vagyokkk 2012.05.24 10:24:07
@Cpt. Flint: Grammarnácizok, de a kommentfelület sajna nem eszi meg a noti billentyűzetéről a hosszú nagy 'i' karaktert. a kicsit megeszi: "í" :)

Amúgy pedig az enyelvész véleményével abszolút nem értek egyet, mivel a kifejezés konkrét, saját minőségbeli különbséget jelent.
OFF:
Amúgy pedig nem kötelező követni az MTI-hez pár éve bekerült segghülye anyuciapucikicifijjalyánya "hírszerkesztők" által elterjesztett ostobaságokat.
vagyokkk 2012.05.26 12:40:55
@Cpt. Flint: Huhh, bocsánat, félrekattintottam a válasznál :)
Aránytalanok a közlekedési bírságok? Veszélyeztetik az egzisztenciát? Egyetértünk. De mégis ki a franc szigorította nemrég a szabálysértési törvényt? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már…..
Míg a legismertebb kereskedelmi csatornán egy perc alatt nyerhetsz, itt néhány másodperc elég ahhoz, hogy mindent elveszíts. Ennek ellenére mégis vannak, akik hétvégéről-hétvégére kísértik a szerencséjüket. Mi pedig, egy jó sörrel a kezünkben, kényelmes fotelből -…..
vagyokkk 2012.03.17 12:25:08
@edeleny beres: Ne viccelj, ez nem arról szól, hog "sosem vagyunk teljesen biztonságban". Basszus, az ürge eleve életveszélyes pontokra áll, SZÁNDÉKOSAN.

Az pedig, hogy saját felelősségére teszi, háttudod. Aki halálra gázolja, annak ez igen sovány vigasz lesz.
Most kaptuk az infót, hogy a Viasat március 5-én kezdi el az Éden hotel második évadát, ami hétfőtől csütörtökig, 21:20-as kezdettel lesz látható a Viasat3 adásán. Rögvest utána, 22:20-tól a Viasat6-on Éden Extra címmel jelentkezik egy pikáns jeleneteket is tartalmazó,…..
Nívó Közeleg a fordulat! 2012.02.02 01:51:00
Az elmúlt hetekben szinte minden a kormány és Matolcsy ellen dolgozott. Az adósságválság újabb hullámai nagyon komolyan érintették Magyarországot is, az euró árfolyama történelmi mélypontra süllyedt, ami az államadósságot is újra történelmi rekord közelbe, GDP arányosan…..
  A fenti adótáblák*** kiválóan szemléltetik, hogy az utóbbi 20 év adópolitikája a falig ment. Nincs tovább. Mértani pontossággal belőtte az 50 százalékos adószintet, amit átlépni csak annak deklarálásával lehet, hogy a munkám után többet kap az állam, mint én. Ezt…..
vagyokkk 2012.01.29 19:43:02
@Kőmíves Kelemen: Tudom és értem az anyagi miérteket.

Az elvvel nem értek egyet.

Ahhoz, hogy az állam számottevően tudja csökkenteni az elvonást, előbb valami fogalmának kellene lennie arról, hogy valójában mennyi az adóztatható összeg.
Amíg a jövedelmek adótartalmának a nagy része eltűnik, hogy számolod ki az elvonás normális mértékét?

Persze, valamennyi bizalomnak kell lennie az állam részéről az adófizetők felé, de ez honnan lenne meg?

Nem vitás, hogy itthon a nyilvánvaló korrupció és mutyi, az átláthatatlanság okozza a bizalomvesztést. Ezt innen, ebből a blogból nem tudjuk megoldani, kb egy teljes politikusi/döntéshozói garnitúracsere kellene... :(

összességében kétoldalú a dolog, de a megoldáshoz nem elég az egyik oldal pozitív lépéseit elvárni, amikor a másik oldal láthatóan nem hajlandó a pozitív lépésekre.

Asszem leírtam mindent amit akartam a témában, ez sajnos mindig parttalan vitává alakul.
vagyokkk 2012.01.29 19:47:31
@vagyokkk: Bocs, javítok:
"összességében kétoldalú a dolog, de a megoldáshoz nem elég az egyik oldal pozitív lépéseit elvárni, amikor a másik oldal láthatóan nem hajlandó a pozitív lépésekre."

Helyette: Amíg a másik oldal pozitív lépéseit az égvilágon semmi nem garantálja.
vagyokkk 2012.01.29 19:53:18
@ninimimi: Sőt, ha jól emlékszem Finnországban (vagy pont Svédországban) mindenki adóbevallása nyilvános. Bárki bárkinek megnézheti, mennyit keresett.
Bár még nincs vége az évnek, az biztos, hogy nálam tévés produkciók tekintetében a Top5-ben benne lesz a Spektrum TV saját gyártású természetfilm sorozata, A Láthatatlan Madárfotós, amit karácsonykor mutat be a csatorna. Hogy ez így lesz, már júniusban sejtettem, amikor egy…..
vagyokkk 2011.12.25 21:45:28
@foto85: Térjünk vissza a pénzkérdéshez?
Mert az nem csak a váz+obi, hanem az idő is.
vagyokkk 2011.12.25 21:46:39
@Opel P1: Ohh elfelejtettem nicket váltani... :P
vagyokkk 2011.12.25 22:02:56
@agyramegy: Persze, vannak színvonalasabbak, csak épp az elbírálás sokszor hagy maga után kívánnivalókat.
Talán olvastál/hallottál a 2010-es év természetfotósa pályázatról, ahol megszórtak díjakkal egy norvégiában élő csajt.
A képek különlegesek voltak, nem vitás, hiszen számunkra kb ismeretlen közegben éghajlaton készültek.

De az egyszerűen kizárt, hogy szinte semelyik kategóriában nem volt jobb.
Ez az, ami a hazai pályázati életet jellemzi nagyban. Kicsiben pedig a linkelt eset.
TComment Kéne. Nyolcér' 2011.12.21 07:16:34
Egy hétig erről áradoztam mindenkinek, aztán megtankoltuk és elővettük az árlistát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A virágminták annyira a Miss Sixty verzió tartozékai, hogy nélküle a csajos Twingo olyan lenne, mint egy SPECNAZ-katona ernyős denevér tetkó nélkül. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
vagyokkk 2011.12.13 21:50:48
@kultúrpesszimista: Nem vitás, a fiat sokkal nagyobb kisautós, mint a rönó.

De ettől függetlenül az új 500 és ez is a kitartott kurva bevásárlókocsija kategória.
Az egyik legismertebb street-artos oldal, a Wooster Collective mutatta be a Merge Invisible Nefelejcs című murálját. Az alkotás a lebontott régi épületeknek állít emléket azzal, hogy feleleveníti az egykori ház metszetét és az azokban élők mindennapjait a tűzfalakon. Reméljük…..
vagyokkk 2011.12.12 15:49:08
  Legalábbis sokkal olcsóbb, mint 1990 őszén, a taxisblokád idején volt. A Három deci köménymag mikroblogban találkoztam a fenti, 1990. október 26-i címlappal, s ez adta az ötletet, hogy kiszámoljam, mai értéken mennyibe került a benzin a taxisblokád őszén. Az eredmény…..
TComment Gazdag-e vok? 2011.11.18 06:18:00
Sok ajtóval se rossz, de ha igazán ki akarja akasztani a szomszédokat, akkor ezt a kupét vegye, ez odaver rendesen, akiknek csak egy MINI-re futotta második autónak. ..
vagyokkk 2011.11.18 10:48:46
@gyvy: ha van a világban akkora fasz, aki megveszi a bömbike x6ot, akkor ezt is venni fogják.
Nem akarok hinni a fülemnek! Őszintén remélem, csak rosszul értettem Zám Tibort, a Best Reisen ügyvezetőjét, amikor az egyik rádióban azt nyilatkozta, hogy a balesetet szenvedett busz utasai közül többeknek nem volt utasbiztosítása, ezért nekik ki kell fizetniük a kórházi…..
Megkezdődött a Hagyó-féle bűnszervezet büntetőperének iratismertetése, így gyorsan meg is kezdődött a szivárogtatás. Minden napra jut egy-egy igazi fincsi szkennelt anyag, nagyon szépen köszönjük, csak így tovább! A 45 ezer oldalnyi nyomozati anyagból kiszivárgott 0,00001% is…..