Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCE-Kata

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szép lett. Részrehajlás nélkül. Olyan "építészes...." A Maya munka nagy részéért köszönet Tim-nek a bécsi SAE Institute-ban. (Thanx Tim, just sleep whole weekend... Sorry but I used a small "time remapping" - it does it's good I think.) Ja, meg az építész munka…..
Újra köddé vált egy bejegyzésem. Remek. Pedig jó hosszú volt. A fene se írja  újra.... Helyette hivatalosan bejelentem, hogy még decemberben elköltözöm egy saját blogmotorral működő  weboldalra, amely arra lesz hivatott, hogy a  Motion Graphics Design…..
Közeleg a karácsony, és szeretnék adni valamit a blog olvasóinak. Bécsi tanuló tártsaimmal/kollégáimmal készítettünk pár karácsonyi footage-et, amelyek ingyen letölthetők a Vimeo oldalamról. (Vimeo, jobb alsó  sarok: Download Quicktime version") Az anyagok adatai:…..
Igen, biztosan Te is vagy néha úgy, hogy (bár lenne dolgod) elkezdesz játszani valamivel... Na a motion graphix design sem kivétel ez alól... Van úgy, hogy elkezdesz valamit egy munka kapcsán, aztán megtetszik a motívum, a mozgás, a fények...., elindul veled a szekér és  csinálsz…..
Igaz, csak a feltört telefonok élvezhetik ki a Home gombos háttérbe küldés új dizájnját, de ez is valami. Ajánlott 3GS-sel próbálkozni, mert csak annyi programot nyithatunk meg egyszerre, amennyit elbír a memória, és az a 3G-nél nem túl sok. Az ára öt dollár. iNicknek köszi a…..
Nem írok hozzá sok magyarázatot. Egy sok éve a piacon lévő, in-store, FMCG marketinggel foglalkozó nyomtatott lap online oldalán nemsoká riport  videók fognak feltűnni. Ezek elé lesz ez az intro, és még lesz benne és  mögötte is  pár  apróság, de azokat nem…..
FCE-Kata 2009.11.24 09:38:34
@Gery.Greyhound: Lennék én ilyen kezdő.... :-)
@MacTom: Láttam a honlapodon a Chromeball-kapcsolódást, a Webgalamb 3-as videóját is te csináltad?
FCE-Kata 2009.11.24 09:51:04
@MacTom: Hát ezt nem nagyon értem.... Partnercég vagytok, ahogy az oldaladon, meg fórumokon írod, és közben a Motion Graphics területen egymás konkurenciái? Hogyan van ez? Nem ellentmondásos egy kicsit?
Nézd meg először a filmet! A szöveg most szándékosan utána jön. Kitalálod a filmből, mi a termék, így narráció nélkül is?   Mit tegyen az ember ha ez a feladat: Kell egy weben játszható reklám anyag egy új fajta vibrátort relkámozandó, de ne legyen egyértelműen…..
FCE-Kata 2009.11.13 20:14:31
WoooWWW! A célcsoportnak (nekünk lányoknak) szerintem tetszeni fog ez a szín, forma és mozgásvilág. Most a filmről beszélek, nem a vibriről, abban kevesebb a tapasztalatom. Jó a címválasztás... Gondolom tudod, hogy a "pszichedelikus" szó azokat az érzéseket, víziókat jelenti, amiket az ember bedrogozva él meg, vagy lát... Hát nekem pont ilyen érzéseket idéz... 2006 nyár, Amszterdam... remélem zsaruk nem olvassák a blogodat (habár ott törvényes)
Szóval gratula, nekem tetszik, és én "célcsoport" vagyok. A film 2/3-ánál kezd leesni, hogy ez egy szexuális segédeszköz lehet, és a vége felé egyre erősödik az érzés. Csak a formája olyan rendhagyó, hogy a végére hiányzik egy megerősítés kiírva: "Ez a SuperCurlie vibrátor". Nem tudom mi lesz a típus neve, nekem ez jutott róla eszembe. Gondolom a film eredendően nem férfi szemnek készült, a barátom ugyanis azt mondta rá, hogy olyan "részeg barbis" a megjelenése. Ahogy az eszköz formájából nézem, ezt amúgy is arra tervezték, hogy a hölgy vásárló saját maga használja.
FCE-Kata 2009.11.13 22:01:08
@MacTom: Barátnőimnek megmutattam, mindenkinek tetszett, azt mondják érzéki. Szerintem inkább elvarázsolt, dehát ez nem áll messze egymástól ugye.... Anyám még mindig nem érti, hogy hogyan vibrátor ez :-) //// OFF: nem bírok a LiveType-pal,és nem látlak skype-on. Keresnél a skype címemen és segítenél? Köszi.
 Ismerősöm mutatott egy videót a jutubon. Azt mondja: " te olyan videóbuzerátor féle vagy, nem lehet megnézni, hogy ez a film manipulált-e vagy nem? Mert fogadtam a társasággal 50  korsó Guiness-ben, hogy ez trükk! Legyél Te aki megnézi."  (Na basszus...)…..
 Jó régen, valamikor augusztusba a FCPUG-nál lehetőség volt a  ShrinkRay plugin ingyenes letöltésére. Ennek a pluginnak az alkalmazásával ún. terepasztal-szerű látványt tudunk elérni. Most jött el az idő, hogy próbát tegyek vele. Azért, el kell mondanom, hogy a plugin,…..