Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fetso

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hivatalosan is beválasztották a határokon átívelő Novohrad-Nógrád Geoparkot az UNESCO Geopark Hálózatába - Magyarországon (és Szlovákiában) egyedüliként. Nem kis dologról van szó - hiszen ez az első határokon átívelő geopark. Na majd részletesen írok róla, ha lesz rá…..
Kis Moszkva Hogy állnak a pártok? 2010.03.23 12:05:00
Na, ennek is vége. Lezárult a kopogtató-fázis, lehet kampányolni teljes gőzzel a kispártoknak is! A három biztos bejutó párt mellett lett országos listája az LMP-nek, az MDF-nek és a Seres Mária-féle Civil Mozgalomnak is. A három nagy párt mellett az LMP-nek is sikerült minden…..
fetso 2010.03.12 22:58:25
@BéKa: Szia Jány!
Robit már megint levették (most a megyei listáról), viszont fent van Robi az országos 22.-en. Arról is csinálj egy mentést!
fetso 2010.03.16 18:00:26
@BéKa: Ide is...
Tarján elesett... Bgy meg lett! Szécsény esélytelen volt. Most Pásztó-Bátony a küzdelem helyszíne!
Nos, Roberttel ma először hozunk össze ilyen kis esélylatolgatós, értékelős valamit. Viccesen lesz megoldva, ugyanis ketten írjuk majd ezt a bejegyzést, osztjuk meg gondolatainkat és egymásra is reagálunk természetesen. Hogy meg lehessen különböztetni kettőnket, ezért…..
fetso 2010.03.16 16:34:24
@lehetmas: @BéKa: @galagonya: Tarján elesett... Bgy meg lett! Szécsény esélytelen volt. Most Pásztó-Bátony a küzdelem helyszíne!
Balassagyarmaton  a Rákóczi úton (az árkádok előtt): szombaton 9-17,vasárnap 13-16,hétköznaponként 15-17 óra közöttRétságon a központbanszombaton 10-15 óra között Pásztón a Fő utcán (a Penny Market melletti parkolónál): hétköznaponként 13-17 óra…..
fetso 2010.03.16 16:27:42
@galagonya:
Tarján elesett... Bgy meg lett! Szécsény esélytelen volt. Most Pásztó-Bátony a küzdelem helyszíne!
Nógrád 1. OEVK - Salgótarján: Mák Edvin 1987-ben születtem Romhányban, jelenleg a Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kar Salgótarjáni Intézetének hallgatója vagyok. Helyi fiatalként nemcsak megértem, de a bőrömön érzem az itt élők mindennapos gondjait, a…..
fetso 2010.02.23 10:00:29
@b.eszt: @galagonya: @BéKa: @J.I.: @lehetmas: @vernyak: @Muzsikus111:
Sziasztok!
Reagálva b.eszt írására, felvetésére van egy ajánlatom. Nem tudom, hogy mennyien ismeritek Silvio Gesellt, de az LMP vagy más igazán zöld pártnak szerintem az ő gazdaságpolitikáját kellene megvalósítani. Lényeg benne a helyi piacok erősítése, helyi pénz révén. Kicsit utópisztikusnak tűnhet, de a holdutazás is sokáig az volt. Egyébként ez már működött a történelemben. Hogy ne keljen mindenkinek végig olvasni, (főleg kampányidőszakban :)) az egész főművet (A természetes gazdasági rend www.ketezeregy.hu/kiado/termgaz.html).
Ezért itt egy írás a rendszerről: www.okotaj.hu/szamok/41-42/ot41-18.htm
Jó olvasást! Ja a közgázos sem tanítják, csak esetleg alternatívan...
fetso 2010.02.23 10:03:02
@galagonya:
Csak Debreczeni Jozsó miatt volt az egész buli! El ne hidd már, hogy bárhol ennek lesz foganatja! J.I. valót ír. Gondolom, majd a bíróság is hasonló módon jogértelmez!
fetso 2010.03.16 16:24:12
Már minden "nagy" leadta a cetliket, Székyné is. Már csak a kicsik maradtak. LMP, Civil Mozgalom és társai. Vajon összegyűjtik majd a kopogtatókat ők is????Jelenlegi tarjáni jelöltek:- Bagó László (Jobbik)- Boldvai László Róbert (MSZP)- Eötvös Mihály (MDF)- Nagy Attila…..
fetso 2010.03.04 17:37:12
@BéKa:
Szia! A Te kopogtatód ott van az 1500-ben vagy nem mentek érte? Esetleg már az LMP ott járt?
fetso 2010.03.05 16:55:20
@BéKa: @galagonya:
Sziasztok!
Ma kora délután (ebédelni voltam otthon) 3 fiatal (szerintem 20 év alatti srác, inkább még középsulisok) kopogtatta végig a házat. Aki hozzánk jött annyit mondott, hogy "kopogtató céduláért jött". Nagyon meglepődtem, de gyorsan visszakérdeztem, hogy mégis kinek? MSZP volt a válasz...
Szerintetek még Boldvaiék gyűjtik? Vagy másnak esetleg piacra ment?
Nógrád 2. OEVK - Pásztó: Fekete József Hatvanban születtem, 1957 októberében, közel 30 éve Pásztón élek. Budán  érettségiztem, a József Attila Gimnáziumban, majd a Debreceni Orvostudományi Egyetemen folytattam tanulmányaim. A katonai szolgálatom után voltam műtős és…..
fetso 2010.02.23 10:09:20
@lehetmas:
Szia! Szimpatikus az optimizmusod, ilyen névvel kell is, hogy legyen :), de ez még nem a választási végeredmény és ott a 3% pedig nem nagy siker! Ennyi az összes szavazónál.
Egyébként jó dicséretes, hogy minden hova belinkeled, de attól még áll a víz Pásztón. Helyi téma?
Nógrád 3. OEVK - Szécsény: Sebestyén György Ötvenegy éves vagyok, a rendszerváltást már felnőtt fejjel éltem át. Szabadságot, felelősségteljes politizálást és ésszerű, igazságos gazdasági rendszert vártam a változásoktól. Arra számítottam, hogy a parlamenti demokrácia…..
Kis Moszkva Ma egyéves az LMP 2010.02.26 22:35:00
2009. február 26-án alakult hivatalosan párttá a Lehet Más a Politika. A dátumról a párt teljesen megfeledkezett, az oldalán semmilyen említést nem tesz a "jeles" eseményről. Ellenben megfogalmaztak ma egy kiáltványt, és várják, hogy csatlakozzon hozzájuk a másik 4…..
fetso 2010.03.01 15:09:22
Bréking........
Nem Tarján, de Nógrád! Ez a nem semmi:
www.valasztas.hu/hu/parval2010/351/351_0_index.html
Sajnos nem ismerem őt, de az LMP-t már lenyomta...
Ki lehet ő? Bognár Attila?
Egyébként ahogy hallom az üzemi pletykákat Bgy. vk.-ban meg lesz a 750! A nagy részén már túl vannak! Tarjánban épp fordítva!
Valljuk be: az, hogy a salgótarjáni SZDSZ Boldvai mögé sorakozott fel, egyáltalán nem meglepő a tények ismeretében. Bár amikor először olvastam a hírt, felmerült benne a gondolat, hogy olyan, hogy salgótarjáni SZDSZ egyáltalán még létezik? Elnöke nincs, mióta lemondott Oravecz…..
fetso 2010.03.01 15:06:55
Csatlakozva a Mindenes, Archiregnum és a Kifordított ország blogokhoz (és mert tudom, hogy néha ide téved pár nógrádi LMP-s):Rosenfeld Kampány írása a Kettős Mércén február 11.-én:„Van-e 2.000.001 anti-demokrata szavazó? A Fidesz mostani gyűjtése hasonló szégyenfoltként…..
fetso 2010.02.23 11:03:39
@b.eszt: @BéKa:
Na idei is rakom, csak, hogy két frontos legyen a harc...
Sziasztok!
Reagálva b.eszt írására, felvetésére van egy ajánlatom. Nem tudom, hogy mennyien ismeritek Silvio Gesellt, de az LMP vagy más igazán zöld pártnak szerintem az ő gazdaságpolitikáját kellene megvalósítani. Lényeg benne a helyi piacok erősítése, helyi pénz révén. Kicsit utópisztikusnak tűnhet, de a holdutazás is sokáig az volt. Egyébként ez már működött a történelemben. Hogy ne keljen mindenkinek végig olvasni, (főleg kampányidőszakban :)) az egész főművet (A természetes gazdasági rend www.ketezeregy.hu/kiado/termgaz.html).
Ezért itt egy írás a rendszerről: www.okotaj.hu/szamok/41-42/ot41-18.htm
Jó olvasást! Ja a közgázos sem tanítják, csak esetleg alternatívan...
Kis Moszkva Kopogtató I. (LMP) 2010.02.11 09:27:00
Remélem ma is idetéved egy-két LMP-s, és elmagyarázza nekem, hogy mi ez az állandó hivatkozás arra, hogy azért nem megy olyan ütemben a cetlik begyűjtése, mint amilyenben tervezték, mert a "nagyok" (elsősorban a Fidesz) lerabolják előlük a terepet?Hát az ajánlószelvény…..
fetso 2010.02.20 22:45:12
@BéKa:
Én AdamT-vel nem értek egyet, de ezt fent ki is fejtem. :)
A többivel nagy részt egyetértek, ha az LMP vagy bármelyik más párt nem tudja összegyűjteni a vk/750-et az az ő "hibája" nem másé. A jelenlegi szabályok közt bukta a meccset. Viszont ezzel párhuzamosan hangoztathatja a rendszer kritikát.
fetso 2010.02.23 09:43:04
@galagonya:
Erről szólnak a Celebek, egyébként Kiszel Tünde vagy egy-két playboy arc, sem lenne semmivel sem jobb!
Én büszke vagyok Győzikénkre, és síratom, hogy Tiszafüredre költözött! :))))))
Az viszont vitathatatlan, hogy Salgótarján ismertségéért ő tett a legtöbbet az elmúlt 10 éveben. Az ízlés kérdése, hogy ez negatív, vagy pozitív szerinted.
Sajnos vetélytársa nem volt! Ha csak a szamurájkard/bozótvágós arc nem manapság... Most az jön fel elsőnek, ha a google-ba beírod városunk nevét!
Aki nem más, mint - tarararam: Nagy Attila, a MUNKÁSPÁRT jelöltje!!!!Azért ez nem egyszerű. Boldvai meg sehol. :-)) (Székynének is valószínűleg már megvannak a cetlik, csak ő még nem adta le a többi fideszessel egyetemben)Nógrád megyében szoci egyedül még csak Borenszki Ervin…..
Az a baj, hogy muszáj vagyok újra és újra az LMP-vel foglalkozni, mert nagyon izgat ez az egész engem. Nézegettem vidiket youtubeon, és az LMP EP-választásra készített legófigurás kopogtató gyűjtő kampányfilmje után most itt a parlamenti választásokra "gyártott"…..
Kis Moszkva Még egy kicsi LMP 2010.02.07 22:10:00
Ma megint kénytelen vagyok írni erről az alapvetően szimpatikus, ám még gyermekcipőben járó pártocskáról. Mégpediglen azért, mert most már tudjuk, hogy kit indítanak Nógrád megye 1. VK-jában, azaz Salgótarjánban és környékén. A képviselő aspiráns nem más, mint…..
fetso 2010.02.11 13:40:24
@BéKa:
Minden demokratikus ami jogilag belefér? Akkor hol az erkölcs? Szerinted az a ok, hogy valaki a mostani társadalmi gazdasági rendszerben nagyon meggazdagszik és utána gyermeke öröklik vagyont, s az földbe döngöl egy falut!???
Bármit megtehet a pénzével, csak azért mert van, és a JELENLEGI jog szerint megteheti?
Szerintem attól demokratikus egy párt pl. ha önkorlátozza magát! Azt nem nehéz megtenni amire van kapacitásom. Tegyük fel képes-e azt mondani egy nagy párt, hogy nekem elég 1500/vk?!
Egyetértünk, mint írod sok mindenben, de kár a számokon lovagolni. Csak az ingadozók számítanak és hozzájuk nehéz eljutni. Minden lépcsőházban csak egy-kettő van belőle, és ők sem mindig otthon!
A FIDESZ-nek és az MSZP van pénze, hatalma és média felülete (ez összefügg). A többieknek ez alig, na ez pl. antidemokratikus, meg az ha csak a parlamenti pártok képviselőit kérdezzük meg a témában, stb...
Ezért mondom, hogy ha a legerősebbek folyamatosan erődemonstrálnak ott nincs teljes demokrácia! Megtehetik, de nem elegáns.
fetso 2010.02.11 14:21:45
@BéKa:
Már megint egyetértünk, szinte mindenben. Igen a Fidesz, majd Viktor szinte egyedül a "szarból épített várat". Le a kalappal a politikai teljesítménye előtt.

Természetesen háttere is más a FIDESZ-nek, és nem gondolnám, hogy jó lenne, ha épp összeáll egy párt tele ismeretlen arcokkal nyerje meg a választást.
Nem erről írok! Hanem arról, hogy a nyertesek hagyják-e élni maguk mellett a kicsiket (ők is voltak azok és hagyták őket)? Ez szerintem, sportszerű és gáláns is tud lenni! Talán nekik sem rossz egy esetleg korrekt ellenfél az MSZP és JOBBIK mellett!?
Azzal is egyetértek, hogy aki ebben a versenybe akar küzdeni az lépje meg a selejtezőt, de mit Te is írod nem biztos, hogy jó a selejtező szabálya és ezt is hangoztatni kell!
Félek, Edvin ha lehetne, se állna ki Boldvaival, mit is mondana a Tarjániaknak...
fetso 2010.02.11 16:01:52
@BéKa:
Látod látod, hogy kell a cédulád! Már kopogtatnak is érte! Nálad! :)
Kis Moszkva Az erő velünk van! 2009.11.03 15:57:00
Vagy legalábbis velünk lesz, hiszen biomassza erőművet építenek Salgótarjánban - jelentették be sajtótájékoztatón. A 9 milliárdos beruházást az ELMNIB Zrt. végzi, mely előreláthatólag 2012 negyedik negyedévétől üzemel majd. Hogy mekkora dologról van szó, azt jelzi az az…..