Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kai_

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bryan Singer volt érdekelt egy darabig a Prisoners akció-thrillerben, majd Antoine Fuqua lépett helyére, ám végül ő is elhagyta a produkció háza táját. Jelenleg rendező nélkül árválkodik a projekt, a lehetséges főszereplők is egymásnak adják a stafétabotot. Egy ideig Christian…..
Filmdroid Vampire Knight 2010.01.06 17:00:00
  Az emberek és vámpírok közti békés együttélés reményében Kaien Cross megalapítja a Cross Akadémiát, ahol nappali és éjszakai tagozatra járhatnak a diákok. A nappali tagozat természetesen az embereké, az éjszakai pedig a vámpíroké. Normális esetben csak a teremcsere…..
Itthon február 18-án mutatják be a Viharsziget thrillert, Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő, aki a poszteren gyufával világít, pedig az öngyújtót ekkor már rég feltalálták (1823-ban), a film 1954-ben játszódik  DiCaprio egy nyomozót alakít, aki azért érkezik a…..
Ron Clements és John Musker olyan klasszikusokat tett le eddig az asztalra, mint a Herkules, A kis hableány vagy az Aladdin. Legutóbb A kincses bolygóval jelentkeztek, amely nagy bukta volt és a Disney is nem sokkal később (miután a Legelő hősei sem hozta a vártakat) bejelentette, hogy…..
kai_ 2009.12.14 13:56:35
A béka marad Harc a végeken 2009.10.05 12:05:00
Az idei Nobel-díjat megint hárman kapták ezúttal egyenlően megosztva, Elizabeth H. Blackburn, Carol W. Greider és Jack W. Szostak (két nő és egy férfi!) a kromoszómák végén található telomérák és az ezeket gondozó enzim a telomeráz vizsgálatáért érdemelték meg az…..