Regisztráció Blogot indítok
Adatok
naffeju

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly év végén nem túl bíztató hírek kezdtek szállingózni a PlayBookkal kapcsolatban. A híresztelések forrása konkrétan a Kaufman Brothers egyik elemzője, Wu Shaw volt, aki az első mintapéldányok alapján azt a következtetést vonta le, hogy a RIM tabletjének komolyan meggyűlik…..
naffeju 2011.01.04 11:20:03
@Tom és Berry: az lehet, hogy mondjuk nem hatékony, erre vonatkozó méréseket nem láttam.

arra szerettem volna rávilágítani, nincs értelme annak az összehasonlításnak akkor, amikor a két készülék közül az egyik csinál valamit (Flash lejátszás), a másik meg nem (no tartalom a Flash konténer helyén).

ez kb. az a kategória, minthogy én sokkal olcsóbban fogok síelni, mint te, mert egyáltalán nem is megyek síelni. és ha nagyon feszegeted a témát, akkor soha nem is akartam síelni, a síelés mindig is rossz volt, ráadásul veszélyes is!
Ezt találta mondani a Ubisoft illetékese a legnagyobb példányszámú német számítógépes játékos újság, a Computer Bild Spiele szerkesztőinek, az alku tárgya pedig az Assassins Creed 2 volt. Illetve lett volna, mert a németek sértődötten visszautasították az ajánlatot. Amiben…..
naffeju 2009.11.10 13:59:08
az utolsó bekezdés, bocs, de nagyon szánalmas, és álságos is. nem hiteles ez tőled, mivel érintett vagy, másrészt pedig sajnos a magyar gamer média működésének mikéntjébe más is belelát, még ha messzebbről is, kívülről, mondhatni.

igen, nyilvánvalóan nagyon ritka a fenti sztori, itthon is. a magyarázat viszont nem az, hogy az újságok annyira kurvára függetlenek volnának, hanem ellenkezőleg, mert erre többnyire semmi szükség: a bratyizás, barátkozás, szervilizmus magától értetődő, a cégek részéről elvárt, különben megtorlás jön.

ugyan, áruld már el, mi is egy exkluzív teszt menete, feltétele? milyen újságírói tevékenység van egy exkluzív anyag mögött? a kérdés persze költői, az exkluzivitás megléte vagy hiánya kizárólag azon múlik, milyen a kapcsolat a kiadóval. kiket hívnak meg egy zárt launch partira? akikkel nincs gond.

innentől kezdve csak a nagyon hülye nem érti ennek a következményeit. a véleményed főleg azok után förtelmes, hogy a pc gurunál dolgoztál, vagy dolgozol most is, nem tudom.

itt is az lehetett a magyarázat, hogy két olyan ember találkozott, akiknek eddig még nem volt kapcsolata. az ubisok kissé erősen kezdtek, nem oltották le a villanyt, és kihagyták a randit meg az előjátékot. ehelyett közölték, hogy most baszás lesz, ezért tűnt durvának. pedig a végeredmény ugyanaz.

a gamer sajtó kritikus hozzáállásával jönni pedig már pofátlanul abszurd. a gamer sajtóról sok mindent lehet mondani, de hogy nem elégíti ki a kritikusokkal szemben elvárásokat, az egészen biztos. egyáltalán újságírásnak nevezni az egészet egy túlkapás. ezek fanboy+marketing klubkiadványok, és annak jók, és nincs is ezzel baj, főleg a könnyed téma miatt.

csak ne akarják a függetlenség és kritikus vélemények hazug mázába vonni.

ja és hogy az olvasó nem hülye. ezeket a magyar print lapokat gyerekek olvassák baz. nem hülye, csak gyerek.
naffeju 2009.11.10 14:23:59
@hancu: erős, autoriter érvelés.

dehát az olvasó nem hülye, majd eldönti maga.

hogy valamit az eredeti témához is hozzátegyek, a jelek szerint a ubisoft ezt elég masszívan meglépte, az NDA úgy szól, hogy csak 90 % vagy feletti eredménnyel lehet kitenni premier előtt a tesztet.
naffeju 2009.11.10 14:34:48
@hancu: korrekt, ugyanakkor persze felmerül a kérdés, hogy melyik kommentelő ér annyit. plusz nem miattam vagy nekem, de a többi olvasónak mondjuk reagálhatnál néhány felvetésre. persze lehet, hogy nem kell, mert mindenki látja, hogy csak gyalázkodom. lezártam.