Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panna cotta

0 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éééééés igen, eljött végre az a bizonyos másik probléma, amire sokan mondták, hogy majd visszasírom az előzőt, és amire én sokszor mondtam, hogy nem, azt biztosan nem fogom visszakívánni, inkább rosszalkodjanak vigyorogva, mint hogy egy helyben üvöltsenek egész nap. Pár…..
… de gondoltam hírt adok magamról, meg füstjeleket, hogy érezzétek a törődést.  Hol is hagytam abban!?? Jaj, tudom, a vizsgálatosdinál. Na ugye az van, hogy van ez az alloimmun gond, papírom van róla, sőt, még pecsét és aláírás is van rajta ezzel a szöveggel:  A…..
Megint eltelt egy hét. Tényleg kezd egyre hihetetlenebb lenni hogy ilyen sokáig húzzuk. A kórházban már sem az NST-n, sem a dokinál nem kérdezik a nevemet, csak nyúlnak a papíromért. Mi is egyre izgatottabbak vagyunk, pont mint egy régóta tervezett nagy utazás előtt. Mindent úgy…..
Talán emlékeztek még Kata kalandjaira, melyek legutóbb Csehországban, meglehetősen kalandos körülmények között szakadtak félbe (aki nem emlékezne, itt pótolhatja). Ma folytatódik a sztori, eljutunk Hollandiába és kiderül, hogy ott sem minden fenékig tejfel,…..
Teljesen kizárt, hogy december 6-án ne Finnországba vezessen az utunk (ezúton is üdvözlöm Joulupukkit, remélem, mindenkinek hozott valamit – nekem virgácsot hozott, amiért annyira elmaradtam a levelek megválaszolásával, de megfogadtam, hogy mihamarabb utolérem magam), úgyhogy ma…..
Gyerekmonopoly Hírek 2012.11.26 22:09:05
Jaj, még nem az, bár ott tartanék, de valahogy a szervezetem még nem vette az adást, hogy zöld lámpa. Rohadt vörösök, minden hónapban bevonulnak, pedig hívja őket a fene!  Nade akkor mivan!?? Ugye itt a jogos kérdés! Mint láthattátok, végre van valami előrelépés…..
panna cotta 2012.11.27 21:31:46
@pity pang: én is csatlakozom! rendezünk egy online koccintást, komolyan :-)
2012. október 8. Megvolt az első kimozdulás! Elmentünk Ákossal az Auchanba. Nagyon jól viselte(= aludt:). A pelenkázó a mozgás sérült wc-ben van hát nókomment. De azért jó volt:).Tíz napja nem voltam emberek között, hiányzott. Ha holnap tudok délelőtt jövök. Puszi 2012.…..
panna cotta 2012.11.26 21:45:11
@borsolyka: oké, akkor helyesbítek. Nem brekiúrra rágtam be, bizonyára megvan az oka, hogy mért nem segít (bár nekem semmi sem igazi ok, főleg, hogy ne tudja, hol vannak a dolgok a lakásban). Szóval általában erre a férfimentalitásra rágtam be. Nekem sokszor úgy tűnik, ha a lakásban lévő dologról és házimunkáról van szó, mindegyik idióta. Nálam ez az, ami kiveri a biztosítékot. És az a baj, hogy nem rajtuk múlik. Hanem a nőn. Ennyi. :-)
Mondom ezt úgy, hogy egy héten egyszer jut időm arra, hogy bekapcsoljam a laptopot, akkor is csak 15 percre. És mégis. Evés Ha a múlt hónapban is írtam volna naplót, akkor ezt a fejezetet nagyjából egy mondattal el tudtam volna intézni: esznek, 8 perc, aztán kész. De kb. két hete…..
panna cotta 2012.11.12 09:57:28
@Leolib: hát nem hiszem el! Ekkora megtiszteltetés! :-) Szépek! És szépen emelik a fejüket.
panna cotta 2012.11.12 14:29:16
@borsolyka: köszi! :-) Pedig egész unalmasan írok az utóbbi időben. ;-) (azt nem mondtam, hogy unalmas dolgokról)
Újra beindulnak a habituális vetélők vizsgálatai, továbbá az MLC vizsgálat. Az oldalsó menüsávban csináltam egy "habab listák" nevű dobozkát, ebben lesznek azok információk, amelyek szükségesek egy esetleges ivig kezeléshez. Az első ilyen a módszertani…..
Múlt héten megvolt az első hivatalos terhesgondozás. Péntekre volt időpontunk a dokimhoz, természetesen ezt is hetekkel ezelőtt le kellett foglalni. Mi készültünk, külön listát írtunk a kérdéseinkkel, amikből volt vagy egy tucat. Minden olyanra kíváncsiak voltunk, amiről…..
panna cotta 2012.10.02 13:58:00
@borsolyka: mán megin' kezded? :-D
Gyerekmonopoly Apa csak egy van? 2012.10.01 11:41:13
Adva vagyon egy férfiú. A 20-as évei végét tapossa. És egy leány. Ő most jött ki a középiskolából. A lány beleszerelmesedik, összeházasodnak. Először egy kislány születik, majd rövidesen követi őt egy kisfiú. A férfinek közben időről időre felbukkan az…..
Gyerekmonopoly Az első 8 hét 2012.09.25 20:28:01
Kivételesen előszóval indulunk: Sziebit a régi motorosok igen jól ismerik, az újaknak meg igazi csemege lesz!  Az előzményekről annyit, hogy ő is évek óta a gyártósoron van, és a híres Banyatársadalom egyik oszlopos tagja, sőt mi több az éjszakai műszak jeles…..
panna cotta 2012.09.27 22:51:24
@borsolyka: tök jó kéró, én már lecsekkoltam. Mi is épp költözni készülünk (gondolatban), de egyelőre nem oda. Remélem, hamar eladjátok, mert nagyon jól néz ki. És jó helyen is van :-)
Van abban valami felszabadító, mikor bekövetkezik az, amitől félsz. Hát, legalábbis nem kell tovább félni tőle. Nehéz. Rohadt nehéz. Nagyjából öthetes korukban szabadult el a pokol, körülbelül akkor, amikor a terminus szerint meg kellett volna születniük. Cuki kis…..
panna cotta 2012.08.24 14:37:36
@Leolib: én meg azt mondom, hogy nekem minden anya hős, függetlenül attól, van-e liftjük vagy nincs. Az általad leírt típus nálam már simán a mártír kategória - és én a helyedben, ha lehetőségem lenne, biztosan kérnék segítséget. :-)
Gyerekmonopoly A csacsogó 2012.01.04 10:30:00
Nos, mivel rohamosan nő a kommentek száma, és látom a régiek is itt vannak, gondoltam csinálok egy külön topicot, ahol össze lehet gyűlni.Oldalt a Mindennapok menü alatt a legelső lesz! Jó csacsogást mindenkinek!Borstörő..
Az ikrek felmondták albérletüket és úgy döntöttek hogy kényelmesebb idekint! 2012. június 25-én hajnali 1 óra 28, illetve 1 óra 30 perckor megérkeztek Leolib ikrei, mindketten 2150 grammal, egyikük 48, másikuk 49 centivel. Gyönyörűek és egészségesek, már haza is engedték őket…..
panna cotta 2012.07.11 19:42:50
@Leolib: de örülök, hogy hallani vmit rólatok! Remélem, minden tökéletes, és még mindig nem vagy hulla :-D Most már, hogy kint vannak, nem kell a bálnaság miatt panaszkodni.
Gyerekmonopoly Elkeseredés 2012.06.15 10:40:00
Őrjöngjek? Azt hogy lehet látványosan így a blog keretein belül?? Üvöltsek? Meghalljátok? Elképesztő ami történik! Ha más meséli ráfogom hogy kamázik. Egyszerűen hihetetlen, ami ebben az országban megy… Na menjük szépen sorjában, hogy mi is volt az elmúlt hetekben. Az van…..
panna cotta 2012.06.22 09:39:00
@Panka77: hát ez az egész nagyon durva, de azt is megértem, hogy most már be akarjátok biztosítani magatokat, és minden lehetséges vizsgálatot elvégezni.
Bár, az én logikám azt mondja, ha jól logikázom, hogy ha eddig már estél teherbe a zuradtól, akkor annyira nem taszigálhatják azok odabent egymást :-)
Vagy tévedek? (igaz, logikából mindig megbuktam...)
panna cotta 2012.06.22 12:45:26
@borsolyka: @Panka77: na, ezt tényleg nem tudtam. Az én (rossz) logikám tényleg azt mondatta volna velem, hogy már az elején taszítja a békákat a kis pete, de akkor ezek szerint ez vmi olyan, mint a negatív vércsoport és tsi :-) Csak azért, hogy ne legyen eccerű. Bors, őszintén drukkolok neked, hogy valamilyen megoldást találjál a vizsgálat elvégeztetésére! Ha netán Hollandiába kényszerülnél emiatt, lakhatsz nálunk :-D

Viszont, ha már itt vagytok mind a ketten, kérdezek én is: szerintetek aggódnom kellene, hogy már kb 4 ciklus óta pecsételek a 11-13. nap között? Vagy tudjam be tüszőrepedésnek? Vagy inkább aggódjak korai menopauza miatt :-) Ne mondjátok, hogy menjek dokihoz, úgyis megyek, csak nehéz kivárni még azt az 1 hónapot, mire otthon leszek.
panna cotta 2012.06.22 13:00:42
@Panka77: Nyugodtan fogjál szavamon, ha úgy alakul! :-)
Gyerekmonopoly 35. hét - Mélypont 2012.06.21 21:33:00
"Megérkeztünk, ez itt a mélypont..." - hadd kezdjem ezt a naplót az egyik kedvenc filmem egyik kedvenc jelenetével, mert úgy érzem, ez az igazán alkalomhoz illő. És amúgy sem jut semmi más az eszembe. A nemzetközi helyzet - aminek semmi sem szent - egyre csak…..
panna cotta 2012.06.22 09:36:19
@Leolib: hát akkor még addig van egy hét, azt fél lábon ugrálva is kibírod :-D utána biciklizhetsz :-D
Kitartást kívánok! És várom a jövő heti beszámolót.
Egyik napról a másikra történt. Csütörtökön még csinos voltam, panaszmentes, energikus és agilis, pénteken meg a sütisütés közepén úgy éreztem, hogy kész, elfogyott az erőm, leszakad a hátam, kőből van lábam és mindenki hagyjon békén. Péntek este lenéztem az egyre jobban…..
Reggel általában háttértévézek, vannak érdekes témák, vagy éppen vérlázító csörték... szóval kávé helyett tuti, hogy megugrik a vérnyomásom, ahogy ma reggel is.Téma: abortusz-tabletta. A Riporternő már a téma beharangozásánál elejtett egy fél mondatot – amit én…..
 Múltkor bementem a postára és beálltam a sorba a 45 ember mögé. Épp a sárgacsekkek letépdesésével szerencsétlenkedtem, mikor észrevetettem, hogy a sor elejéről egy fiatal nő integet felém, mondom ezmegmitakar. Ja, terhes vagyok, esett le, és végtelenül hálásan a…..
panna cotta 2012.05.01 10:52:37
@Leolib: én is rád szavaztam :-) Nekem borsoly súgott facebookon :-) De tényleg a te képed tetszett nekem a legjobban. (nem is volt nagy a hasad, ahhoz képest, hogy ketten vannak benne :-) )
….különben megölök valakit! :-D Na jó, nem, vagy mégis? :-D Helicobaktert reményeim szerint a mai nappal kiírtottam. Ha nem, akkor sem vagyok hajlandó gyomortükrözésre menni! Fogadja el az egész orvostársadalom, hogy van egy ilyen kiírthatatlan fertőzésem, mint a…..