Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miclobi

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Könyvradar! 2013.10.01 21:17:13
  Ez az idő is eljött, kedves olvtársak. Egyre több forrásból jönnek a piacra az új ekönyvek, és egyre több helyen is bukkanak fel. Eddig a Radaron gyűltek az ilyen tárgyú bejegyzések, de mostanra kiérdemelték, hogy saját gyűjtőposztjuk legyen. És tessék, itt jön ez. Kedves…..
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..
E-könyv olvasók Radar! 2009.10.04 23:33:00
Közkívanatra itt egy poszt, semmi másért, hogyha valaki más témához nem illő anyagot  talál a hálón, itt megoszthassa. A legjobbakból posztot fabrikálunk. Előre is köszönöm, a többi olvtárs nevében is. UPDATE: új megjelenéseket, érdekes könyveket a Könyvradaron…..
E-könyv olvasók J, mint jövő 2010.09.20 12:30:00
Mottó:„Röhej, hogy az ember kénytelen ellopni egy könyvet,mert a kiadó fél, hogy ellopják.” – bbandiA blogra 2010 januárjában írt belépő cikkem meglehetősen mély alapossággal járja körbe az e-könyv-kiadás visszasságait, lehetőséget és lehetséges…..
miclobi 2010.09.23 08:18:02
@SaGa: Az első lehetőség működik, én is így használom.
Mint azt már többször jeleztük, a T birodalom barátkozik a szép új villanykönyv világgal. Az előző eszközértékesítő kampány, dacára a kifogásolható felhasználói élményt nyújtó Hanvon vasnak, meglepően sikeres volt, az összes kütyü elkelt, bár újabb kontingenst…..
Gondoltam lesz két szösszenetből egy cikk, aztán csak sikerült Jackie nővérről addig beszélnem, míg két külön írás születik a Showtime két női főszereplős sorozatáról. Itt is van a második. Ha röviden jellemeznem kellene a Tara alteregóit, azt mondanám rá, hogy nagyon…..
Az Indexen ma délután megjelent cikk kapcsán merült fel bennem néhány gondolat. Az írás témája az idei Könyvfesztivál keretén belül megrendezett ekönyvkiadással, és általában a könyvek digitalizálásával foglalkozó konferencia sommázata. A cikk alapján valami itt nagyon nem…..
Miklósék 50 percet vártak egy szar filmre, ennél rosszabb mozis élményt nehéz összehozni. Csak azt nem értjük, hogy ha az új Twigliht-ból egy kópia járt csak a Cinema City Arénának, miért olyan bonyolult három teremben, de átfedés nélkül vetíteni? Kedves Homár, tegnap…..
Vicces sztori volt a pinceellenes villányi borturistáé, aki mindenáron látni szerette volna az időmérő edzést, de még viccesebb a pince internetes reakciója. Respekt és süveglengetés! ..
miclobi 2009.07.15 10:33:35
@WYW: Ott voltál?
Miért vagy benne biztos, hogy úgy történt ahogy leírta?
A Viasat továbbra is számít a magyar sorozatfüggő társadalomra, és a Halottnak a csók után egy újabb sorozatnak is itt, a neten keres címet, éljen a webkettes életérzés. Adott egy középiskolás amerikaifutball-csapatról, annak játékosairól és edzőjéről, no meg az egész…..
miclobi 2009.02.26 15:40:52
Magyarázza már el nekünk valaki, hogy miért gondolja minden filmes azt, hogy egy valamire való falusi komédiába feltétlenül kell egy vasútállomás, meg egy kigombolt zubbonyú, borostás állomásfőnök, aki pálinkaszagot tol maga előtt 20 méterrel. Meg egy Csuja Imre. A Duna tévé…..
Hóbelevanc Csődben a multiplexek 2008.06.12 10:30:00
Annak idején nemhogy a nagyvárosok büszkélkedhettek mozival, de gyakorlatilag alig volt kistelepülés, ahol ne lett volna elérhető a szórakozásnak ez a formája. A legkisebb üdülőfaluban is volt még a 80-as években fapados mozi, valamilyen kisméretű vetítőgéppel. Aztán lassan…..
Nemrég Dugódíj a Sugár parkolójában címmel írtunk arról, hogyan szívatják a moziba érkezőket a mélygarázsban. Megírtuk, azonnal le is égett a Flórián üzletközpont. Kíváncsian várjuk, ez után a poszt után elsöpri-e egy lávafolyam valamelyik plázát. Ezúttal Tamás…..
Lájtos délutáni összeállításunkból kiderül, hogy a Lidl igazából mélymagyar, az Ikea büféje is aluszik, illetve hány gigahertzes a walkie-talkie: Sokat szidták szerencsétlen Lidl-t, de amint a mellékelt kép is mutatja náluk jobban semelyik üzletlánc nem ismeri a magyar embert!…..
A kiskereskedelem Kohlhaas Mihályainak és Mihálynéinak korában élünk. KT elképesztő igazságkereső hadjáratba kezdet a „Sibrik Miklóson lévő” Penny Marketben, hogy visszaszerezze romlott olasz édességének az árát. Az semmi, hogy nem kapott pénzt, de a végső szívás…..
Rozi a moziban A 3D a jövő? 2007.05.31 11:32:00
A New York Times szerint hamarosan elérünk arra a pontra, hogy a hagyományos filmek láttán csak fintorguk majd, mint Lovas István a Magyar Narancs főszerkesztősége előtt, és minden pénzünket 3D technikával készült filmekre költjük majd. Mivel nem vagyunk szakértők, ezért…..