Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wojtek63

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég rendezte meg az első városi gerilla maratont Kvázi Bárki és csapata. (Videó a poszt alján.) Nem volt frissítés, nem voltak szurkolók, nevezési díj, jutalmazás, mezőny, zárt útvonal, és külső kíséret. A pontos útvonalat sem ismertük előre, bár már futottunk rajta máskor részletekben. Tízen…..
Mikor ezt olvassátok, már 350-ed magammal úton vagyok Spárta felé, és a táv elejére kiszabott, óvatos hatpercesekkel számolva a maratoni távnál tartok épp. Kinek hosszú futás, kinek hosszú poszt. Szóval akármennyire is ellentmondásos figurák a mai napig Balczó (aki pár hete…..
Lassan, de biztosan telnek a napok, és egyre felfokozottabb a kedélyállapotom.Igen, újból Mexikó. Most már biztos, mármint az indulás időpontja(nov 14).Újból indulunk, Gyurci sógorommal-most egy hónapra.Meghódítjuk Mexikót. Szeretném, legalább is.Bár a vidék gyönyörű, az…..
Racemachine Úton vannak 2010.06.10 09:03:00
Kónya Ákos ott volt a rajtnál, azt mondta minden rendben volt, jól indultak a fiúk. A térkép ahogy töltődik be, azt látjuk, apu hatodiknak hagyta el a 141 mérföldkövet, és még 2863 mérföld van a végéig. Az összesítés itt látható(lejjebb tekerve), eléggé távol vannak…..
Racemachine Tréning Canárián 2010.03.13 16:20:00
Tudod ez úgy van, hogy az ember kap egy lehetőséget az élettől. Ahogy telnek az évek, úgy egyre jobban megbecsüljük ezeket a kapott lehetőségeket. Különösen ezekben a gazdasági szituációkban. Nos, Tréningnapok Canárián! óriási! 20 fok, szelecske, reggel 10, mindenki mosolyog,…..
Racemachine Balaton Marathon 2010.03.21 22:46:00
Kedves tavunk a Balaton.Sokaknak okozott örömet most is, hisz hétvégén rendezték meg a Balatonkerülő futóversenyt/BSI/ Komáromból egy egész autónyi sporttárssal indultunk útnak, hogy egy napi 43.3 km a magunkévá tegyünk.Nagyon jó hangulatban, és időben sikerült a távot…..
Vége van, Új világbajnokunk van! 11óra 28  perc a mai nap végeredménye, ez jön hozzá az eddigi 103 órához. Így kb. 10 órát faragott le a Feri az eddig világrekord idejéből. Sikerült megúszni minden sérülés nélkül, minden okés! Nagyon kemény napok voltak ezek, de megvan…..
Racemachine Jól állunk:) 2009.11.10 00:45:00
Jelenleg a hivatalos weblap ezt mutatja: Reméljük 9 nap múlva is hasonló lesz az ábra:)..