Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ovinapjatekok

21 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
PC játékok Farm Mania 2 2010.02.14 11:34:00
Remek híreim vannak: Anna visszatért! Most még lelkesebb, még aktívabb és még több remek ötlete van, mint valaha! Szeretnéd kipróbálni milyen gazdálkodni egy farmon? Akkor ne hagyd ki a „Farm Mania 2”-t! Gyümölcsök és zöldségek, emlősök és madarak, pékségek és…..
Ez a játék egy klasszikus példája a jó és rossz harcának, ahol hősünk, Ginger, segít különböző falvak farmereinek megküzdeni az Agro Corporation-nel, egy nagy mezőgazdasági vállalattal, aki ki akarja szorítani a földműveseket a városból! Segíts Gyingernek, hogy meg tudja…..
Baby Luv a világ legédesebb kisbabája akit valaha láttál! Amint meglátod azonnal megszereted! Válassz a több száz különböző lehetőség közül, hogy létrehozd a saját egyetlen kis babádat! Játssz vele mindenféle játékokat, például bújócska, puzzle, memória játék és…..
Gratulálunk! Megépítettél és híressé tettél egy gyorsétterem láncot…azonban egy nap egy kukában ébredtél és a fejed csak úgy sajgott a fájdalomtól! A csodás éttermed megszűnt te pedig semmire sem emlékszel! Itt az ideje hogy újjáépítsd a birodalmad és megtudd mi…..
Dicsőség és kaland vár ha visszamész megmenteni az ókori Egyiptomtomot a végtől! A Luxor játékok sorában újabb zúzásra számíthatsz. Ebben a részben meg kell mentened Megiddo hercegnőjét mielőtt elrabolják a fáraót és a két világ káoszba fullad...…..
Hozd létre a tökéletes kertet! Fésüld át a gyönyörűséges kastélyt a rejtett tárgyakért és állítsd vissza az egykor pompás kertet, hogy ismét ragyoghasson. Válassz a tömérdek kerti kiegészítő közül és alakítsd a kertet saját ízlésed szerint! Légy a városi közösség…..
A „Dadusmánia 2-n” keresztül közvetlenül részesei lehetünk a gazdag és híres emberek életének. A folytatásban egy toplistás sláger megjelenése közepette a híres sztárcsaládnak égető szüksége van egy szuper dadusra. Hollywoodban egy otthon maradt anyukának rengeteg…..
Mutasd meg a nagy üzleti riválisaidnak, hogy mire képes egy kis város sok bátorsággal azonban nincs sok időd, hogy sikeres légy! Annak érdekében hogy megnyerd a versenyt a várossal szemben, menj végig mind az 50 szinten, töltsd fel a polcokat minél gyorsabban, pucold meg őket és…..
Légy üdvözölve a Világ Konyha Műhelyében! A főzőakadémia 2 bemutatja neked az összes éttermi különlegességet a világon! A mexikói tamales, a japán sushi és 8 különböző ország további 60 receptjével találkozatsz ebben a csodálatod játékban! Tudj meg minden érdekességet…..
Forgasd fel a kis farm életét, és segíts, hogy virágzó sikert érhessen el! Válaszd ki a zöldséget, műveld és öntözd a földet, és arasd le a termést, hogy aztán a piacon eladhasd! Ez a csodálatos farm játék magával ragad és el sem enged ha egyszer elkezded játszani! Legyen…..
Két játék egyben! Most a „Dadusmánia 2”-t és a „Babysitter maniát” egyszer élvezheted! Hollywood meghozta Dadusnak amit várt tőle, hisz személyesen a hírességeknek dolgozik! Azonban vigyázni házra, a gyerekekre és távol tartani a rámenős paprazzikat még…..
Párosíts össze 3 mágikus tárgyat vagy szent relikviát hogy megtisztítsd a megbabonázott cserepeket és megszerezd a 10 talizmán erejét. Puzzle játékok | 2006-09-07 | 193 letöltés | Demo verzió 11.51 MB Akciós…..
Itt a lehetőség hogy a világ összes állatkertjének segíts ebben az állatokkal teli játékba!Jane utazása során járt Európában, Ázsiában és Afrikában és látta, hogy némely állatoknak szörnyű körülményekkel kell megküzdeniük…és tenni akar valamit ez ellen! Segíts…..
Mutasd meg a nagy üzleti riválisaidnak, hogy mire képes egy kis város sok bátorsággal azonban nincs sok időd, hogy sikeres légy! Annak érdekében hogy megnyerd a versenyt a várossal szemben, menj végig mind az 50 szinten, töltsd fel a polcokat minél gyorsabban, pucold meg őket és…..
2010-01-23A csomag az alábbi játékokat tartalmazza: 5 db játékCake Mania: Back to the Bakery, Cake Mania 3, Cake Mania 2, Cake Mania, Cake Mania Main Street, Akciós webáruház ár 13500 FtEgy játék ára: 2700 Ft http://jatekok.info/csomagok/..
2010-01-23A csomag az alábbi játékokat tartalmazza: 4 db játékFarm Frenzy, Farm Frenzy: Pizza Party, Farm Frenzy 3, Farm Frenzy 3: American Pie, Akciós webáruház ár 15000 FtEgy játék ára: 3750 Ft http://jatekok.info/csomagok/ ..
Csatlakozz Scarletthez a Farm Frenzy 3 bárot sztárjához, mikor robotokkal árasztja el földjeit szerte a világban. Vajon lépést tudsz tartani a legújabb termesztő, automatikus állatetető és termény begyűjtő technológiai újdonságokkal? Naná, hogy lépést tudsz! Csak ne hagyd, hogy…..
PC játékok Farm Frenzy 2009.11.10 01:44:00
Ha már eljátszottál a gondolattal, milyen lenne végre otthagyni az őrült nagyvárost, várj egy percet és próbáld ki előbb a Farm Frenzy -t. A mindennapos házimunka soha nem volt még olyan szórakoztató, mint itt a föld művelése, az állatok etetése és ezek termésének…..
 Az igazi és hamisítatlan az akció puzzle játékok nemzedékében! 20 különböző templomban (pályán) és 2 különböző játék módban játszhatod a játékot. Ha egyszer leülsz elé, soha többé nem fogod abbahagyni! Demo verzió, 5.34 Mb  Megjelenés: 2005-08-24 …..
Magyar neve: Farm mánia A játékban zöldségeket kell gyűjteni, kiskacsából nagy kacsát és tyúkot kell nevelni, birkát tartani és kis szélmalomban gabonát őrőlni. A zöldségeket, a kacsák tojását, a juh gyapját egy biciklis "futár" segíségével tudjuk eladni,…..
Magyar neve: Farm Frenzy 3 Kibővített játszmák és vadonatúj karakterek: Igen, megérkezett a Farm Frenzy 3! A valószerű üzleti szimulátorban Scarlett Afrikába, Dél-Amerikába és egyéb egzotikus tájakra utazik, hogy 5 farmot vezessen, ahol kincseket gyűjthet. Célja a Farm…..