Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le Marquis

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán jutok el mostanság moziba, és Mollyval még ritkábban. Szüleim áldásos közbelépésének hála azonban ez is elkövetkezett 1-2 év után. Hozzá kell tennem: nagyon szar film kellene ahhoz, hogy a dolog ne legyen számomra nagy kaland. Este kocsiba ülünk, és háborítatlanul…..
A mozi. Ha a kilencvenes évek közepén találkoztunk néhányan a Blaha környékén – délelőtt, délután vagy este a Chicago Sörgyárban, a Bajor Sarokban, a kínaiban, a szocreál kisvendéglőben, a Burger Kingben, a Dunkin’ Donutsban vagy az éjjel-nappali büfében –,…..
Mostanában, mióta az emberiség jómódúbb fele nem tud mit csinálni jódolgában, mindig aggódó szeretettel figyelem a megélhetésükért küzdő médiamunkásokat, akik kénytelenek szarból várat építeni, és híreket, témákat, botrányokat kreálni a semmiből. Mélységesen…..
Ezen a hétvégén fordult elő első alkalommal, hogy a számítógépes partik évtizedes hagyománya megtört számomra, és nem vettem részt a társaságunk által tartott egyik nagyszabású bulin a kalocsai Duna-parton. Felnőtt vagyok, és így alakult, sebaj, sokkal fontosabb dolgokra…..
Rendkívül népszerű tanulmányírási fogás, amivel akár a tanulmány harmadát-felét is ki lehet tölteni, amikor úgy teszünk, mintha egy teljesen általános fogalmat minden erőnkkel megpróbálnánk pontosítani. Lehet ez a fogalom mondjuk a „hátrányos helyzet”, a…..