Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spat

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Inkubátor borok. 2 rész.Néhány hozzászólásból látom nem fogalmaztam pontosan, Inkubátor borok írásomban. Elnézést érte.Nem vagyok acéltartály ellenes, igen kitűnő borokat lehet acéltartályban készíteni. De látom, hogy pl. Károly barátomnál a kísérletek azt…..
  Mérsékelt optimizmusCsopakról nézvést valószínűtlen mindaz, ami Edelényben történik. A Balaton keleti medencéje fölül pénteken éjszaka kifújta az északnyugati szél a maradék felhőket, felszárította a pocsolyákat, átszellőztette a szőlők lombját és szombaton…..
 Világgazdasági meseEgy távoli ismerősnek rendszeresen adunk kölcsön, hogy megvásárolja, amit termelünk. Nagyon sokat dolgozunk, nagyon olcsón. Egyre jobban élünk, igaz a távoli ismerős messze jobban. Lassan egy évi munkánk árával tartozik. Kölcsöneink egy részét arra…..
csopaki blog-csomag Kóstoló 2010.05.26 10:42:00
 KóstolóTélen a fűtött püspöki kóstoló szobában, nyáron a szaletliben vagy Ervinéknél a tornácon nem férnek el a buszos turisták. Nem is baj. Intimebb így a dolog. Baráti társaságok, sokszor visszajáró ismerősök ízlelgetik a csopakit. Eleinte mindenki visszafogott.…..
Pedig volt rajtam sapka!Az idén is újra végigjártam a szőlőtelepítésí pályázat tortúrát, kénytelen voltam, hiszen tavaly indok nélkül utasították el. ??? Igen, ilyen is van.Ime így néz ki:Végy egy elhanyogolt területet, amit már évek óta nem művelnek. Kérj a kedvenc…..
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..