Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ne@n

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Numlock Holmes Kövesd az egeret! 2010.07.17 13:40:00
Az IOGraph nevezetű Java program annyit tud, hogy a háttérben naplózza az egér mozgását, hogy merre is ment a képernyőn, és egyes helyeken mennyi időt töltött el. Ezt meg is tudja grafikusan jeleníteni. Az alábbi képernyőkép egy másfél órás gépezés eredménye. Ha nem…..
ne@n 2010.07.18 16:28:33
@Acsabi44: a kérdés nem az,h van e másik program mint a böngésző, hanem hogyan lehet hasznát venni kezelőfelület optimalizálásra? Hogyan állapítod meg a rögzített eredményről, h adott programnak a kezelőfelülete hatékony e vagy sem?

Kipróbáltam, "Ignore mouse stops" nélkül, "use desktop as backgr." opcióval. Komolyan érdekelt.. Szerintem semmi, de tényleg semmi releváns infót nem lehet leszűrni arra vonatkozólag h hatékony e a kezelőfelület ;), nagyon sokmindentől függ az egér mozgása > ez alapján építeni UI-t...
Úgy látszik, a kánikula többekből is kihozza az állatot. Az biztosan valami fatális véletlen, hogy Károly levelének negatív főszereplője egy BMW X6-ost hajt, de itt a bizonyíték, hogy nem kell feltétlenül sok ész ahhoz, hogy valaki mocskosul gazdag legyen. Persze az is lehet, hogy…..