Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zizu10

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Noha a Sajóbábonyban történtekről sokan írtak, mégis úgy tűnik, a társadalom, a nyilvánosság gyorsan napirendre tért az események fölött. Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lennének/lettek volna olyanok is, akik megpróbálnak rávilágítani az okokra, a szélesebb…..
Zizu10 2009.11.25 18:44:34
www.youtube.com/watch?v=HLFXnQijzdQ - Vona Gábor: Orbán Viktor álljon ki az igazság mellett!

www.youtube.com/watch?v=FKM6Zj4iZ2I - Horthy emlékmenet vörös rendőr-terrorral
A rendőrök a szokásukhoz hűen mást nem csináltak csak a tömeget provokálták és megzavarták a békés felvonulókat, szerencsére a Gárda nem vevő az ilyen alkotmányellenes viselkedésre.
A rendőrség a vasárnapi - Horthy Miklós fővárosba vonulására emlékező - rendezvényen a saját, jegyzőkönyvben rögzített megállapodását sem tartotta be.
Általában az összeeskövés-elméletek csak korlátozottan szórakoztatnak. Előbb utóbb idegesíteni kezd interpretálóik egysíkúsága. Most azonban valami megütötte a fülemet. Szinte toposz a mérsékelt jobboldalon, hogy a Jobbikot az MSZP és/vagy a titkosszolgálat ad absurdum a…..
Zizu10 2009.11.09 21:46:56
A Jobbik mögött tisztességesen élni akaró, keresztény-magyar ember állnak. Persze ezt a többi párt nem így gondolja hisz ők magukból indulnak ki. Hogy Vonát idézzem: "Őket valaki létrehozta "felülről" ".

www.vonagabor.hu
Elindult Vona Gábor a Jobbik elnökének honlapja, ahol olvashatjuk publikációit, egyéb érdekességekről vagy a következő rendezvényről kaphatunk információkat!
A jelöltek közül – a várható eredmény szerint – a szavazatok 73 százalékát Gyopáros Alpár, a Fidesz-KDNP jelöltje kapta. A Jobbik színeiben induló Takács Krisztiánra 13 százaléka voksolt, az MSZP jelöltje, Balogh Csaba a szavazatok 8 százalékát, míg a Civil…..
Zizu10 2009.11.09 21:42:14
www.vonagabor.hu
Elindult Vona Gábor a Jobbik elnökének honlapja, ahol olvashatjuk publikációit, egyéb érdekességekről vagy a következő rendezvényről kaphatunk információkat!