Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Neo19

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amellett, hogy az Apple hadjáratot folytat az Adobe ellen, tényleg nehéz szeretni a Flash-t Mac OS X-en: instabil, lassítja a böngészést, ráadásul rengeteg teljesítményt követel. Zavaró ez akkor is, amikor csak elkezd pörögni a ventilátor, és az addig néma gép zajos lesz, de még…..
Hivatalosan ugye hiába kéred, egyetlen hazai Apple-boltban sem tudod megvenni az iPadet, sőt, még durvábbat mondok, arról sincs hír, hogy mikortól lehet megvásárolni Magyarországon az Apple áprilisban bemutatott tabletjét. Akárhogy is nézem, lassan öt hónapos csúszásban vagyunk,…..
Neo19 2010.08.25 08:33:39
Appleblog Jön az új AppleTV? 2010.08.15 09:32:00
Az Engadget szerint hamarosan bemutatkozhat az igazi áttörésre mindmáig képtelen AppleTV utódja. A blog úgy tudja, hogy a készüléket át is keresztelik, rövidesen iTV-nek fogják hívni, és alapvetően különbözik majd a mostani modelltől. Például nem lesz benne merevlemez, wireless…..
Appleblog Mit kapunk az Apple-től? 2010.08.06 07:39:00
A Computerworldtől kaptunk egy jó kis összeállítást, a szaklap blogján gyűjtötte össze, hogy milyen újdonságokra számíthatunk idén ősszel kedvenc almás cégünktől.Egyrészt biztosan lesznek új iPodok: a touch megkapja az iPhone 4 képességeit, hardverét, és talán a…..
Na igen, ez egy nagyon jó kérdés. A jelentkezéseket az egyetemekre leadtuk, mostmár csak le kéne érettségizni.. Kíváncsi vagyok hogy fog sikerülni. A magyarra kell készülni meg az infóra, a többi meg ahogy esik... Nagyon elhagytam magam! Bár ezt nem tudom mért írom le, de…..
Hűha, el sem hiszem, hogy van időm írni. Időben szóltak ugyanis a halasztott vizsgáim időpontjáról, a karvezetésről egy héttel előtte a főtárgyról meg hat nappal előtte. Ez csak azért vicces, mert vagy nem jártam be ezekre az órákra ebben a félévben, vagy nem olyasmivel…..
Ez a komoly kérdés foglalkoztat pár napja, vajon ez már az új évtized vagy az csak jövőre lesz? Körbekérdeztem, és eddig akit a legtanultabbnak/bölcsebbnek gondolok a kérdezettek közül, annak az volt a válasza, hogy ezt mindenki maga találja ki, mert igazán nem lehet eldönteni.…..
Neo19 2010.01.12 21:15:53
Fancsúrka blogja November 9. 2009.11.09 20:21:25
Ma ellógtam a tesiórát. Mégis, minek menjek Q/-t futni, ha úgyse felel meg a kedves tanárnőnek az eredmény? Mostmár az egész osztályt futtatja 2 hete, négy ember miatt. Elég embertelen. Azok a szerencsétlenek, már rég teljesítették amit kell, akkor minek kell őket is szívatni?…..