Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tili

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mikulás elhozta nekünk a sorozat utolsó részét. Nem mindenkinek várva várt dolog ez, de igen, itt van. Akkor nézzük is, ki hol van, vagy hova tart éppen. Marin éppen hazafelé tart, és miközben a postát szedegeti ki a postaládából, talál egy borítékot, amiben egy vaskos csekk…..
Abby ül Joe-val az ölében egy repülőtéren, sír a gyerek, sír Abby és ülnek. Aztán 15 órával korábban kezdődik a rész. Meleg van, áramszünet mindenfelé. A globális felmelegedésről vitáznak, Morris szerint a tehénfing a hibás. Egy Smartot vett környezetvédelmileg, ami…..
Egy napfényes kedd délutánon a kilesett csók miatt bepöccent Bree egy rövid és hülye picsában végződő veszekedés végén pofonvágja Edie Brittet. Már ez sem igazán úrinőhöz méltó viselkedés, az meg végképp nem, hogy aztán meg bemószerolja Edie-t az ügyfeleinél, és kéjes…..
A jelenlegi status quo alapján Lorelai és Luke szakításban, és Lorelai nem beszél Emilyvel, nem ez a legvidámabb szakasz a sorozatban. Egy kis közjáték, ami szemlélteti a helyzet súlyosságát: Emily megállás nélkül telefonálgat a szállodába, Lorelai pedig minden egyes alkalommal…..
hogyvolt 24 3x11 23:00-0:00 2008.09.17 10:00:00
23 óra. Kérem szépem, azzal fejeztük be, hogy Nina beledugta a nyelvét a jó öreg Jack Bauer szájába, és ott mindenféle váladékot öklendeztek egymásba. Hát ez minden, csak nem szerelem... Jack is így gondolta, de mit tud tenni?! Majd később biztos megbosszulja, de most még nem…..
Tili 2008.10.02 10:50:40
hogyvolt House 4x03 - 97 másodperc 2008.09.11 13:00:00
House továbbra is játssza a kis játékait, a csapat létszáma valamennyire fogyatkozott, de még mindig jóval többen vannak annál, amennyit Cuddy el tudna viselni, szelektálni kéne de nagyon. Egyelőre House szívatja őket egy kicsit, laza egy órás késéssel érkezik, éppen akkor,…..
Ez a nap a Dunder Mifflinnél címszavakban? Fényképezkedés az új irodai belépőkhöz, sértődés, duzzogás, hajtűdobálós veszekedés és konfliktuskezelés Michael Scott módra. Ez így elsőre nem hangzik, túl bíztatóan, ha Michael beleártja magát valamibe, ott kő kövön nem…..
hogyvolt Róma 1x11 - A zsákmány 2008.08.28 13:00:00
Egy éjjeli sötétségbe burkolódzó római sikátorban indítunk, ahol egy magányos férfi rohan fejvesztve, egy láthatatlan orgyilkos dudorászásától kísértve. Az egyik sarkon belefut az üldözőjébe, aki kényelmesen, rutinosan kardélre hányja. Pullo barátunk szakmát váltott. És…..
Az ’E-mail ellenőrzés’ című rész izgalmasan indul. Michael Scott bezárja az irodát, lekapcsolja a villanyt, és fülét-farkát behúzva imádkozik, hogy ne haljon meg fiatalon és nőtlenül. Terrorveszély? Á dehogy, csak az IT-s pasi jön a Dunder Mifflinhez, akit mellesleg…..
Hehe. Kezdjük egy kiadós „Én már az elején megmondtam!”-mal. Sean összejött Edennel. Hehe. Na jó, az „összejött” kifejezés kicsit túlzó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy lenyomtak egy „törlődjön ki belőlünk” kefélést, legalábbis Eden szerint.…..
hogyvolt Hősök 2x03 - Rokonlélek 2008.06.26 10:01:00
Az eheti első jelenet a tincstelenített (emlékszünk még Kozsóra?) Emóval indul, gonosz írek zsarolják fadobozzal, amiből kiderül a zigazság, mint mondják, ebben MINDEN benne van, amit tudni akarsz magadról. Azért elég szar lehet így felébredni. Celtic-Milan futballmeccs lesz, a…..
Az ’An Affair To Remember’ című epizód két fontosabb történetszállal foglalkozik, és az egyik olyan szinten sokkoló, hogy nem árt előre felkészülni, és valami kapaszkodót, illetve szíverősítőt keresni. A másikkal kezdem. Richard és Jason beindítják közös…..
Az előző epizódban Sean összejött Kate-tel, akinek súlyproblémái vannak (most már jól néz ki, régebben nem annyira), továbbá megismerhettük Julia új partnerét, Oliviát, aki nő. Ezen információk birtokában evezzünk is az új történések felé. Egészen pontosan afelé, hogy…..
Új lakók érkeznek a Lila akác közbe: Bob Hunter és Lee McDermott. Susan egy kölyökkutya lelkesedésével rohan, hogy egy bájolgós szomszédüdvözlős párbeszéddel levegye őket a lábukról. De hát Susan nem lenne Susan, ha ez simán menne neki, igaz, ezúttal eleve nehezített terepen…..
Jess legutóbb érdemei elismerése nélkül távozott Stars Hollow-ból, és a következő (’Help Wanted’) epizód ennek az utóhatási köré épül. Az általános álláspont városszerte az, hogy szegény angyali kis Roryt randa balesetbe keverte az a sátánfajzat Jess, akit ezért…..
Mindenkitől bocs a késéért, de nagyon be voltam havazava. És még egy megjegyzés: a mai összefoglaló kicsit hosszabb a szokásosnál, a Susan-szálban ugyanis annyira zseniális jelentek voltak, hogy szerettem volna egy kicst jobban körülírni, hogy azok is élvezhessék, akik nem…..
hogyvolt Lost 3x18 - D.O.C. 2008.02.15 13:20:00
Múltkor ott hagytuk abba, hogy Dez ilyen közel volt ahhoz, hogy megszabadítson minket a hobbittól, de elkúrta, mert a lelkiismeret baszkurálta, mint Bruce Willist a Ponyvaregényben, és megjött egy nő a szigetre (ejtőernyővel), táskájában Dez és Penny romantikus fotójával, meg egy…..
Ha már az újdonsült párral az ágyban zártunk múltkor, kezdjünk is Edie és Carlos reggelével, akik sokat köszönhetnek az ébresztőórának, mivel a késői időre hivatkozva végre abbahagyhatják a kínos hűgetést meg váógatást, amivel megpróbálták szavakba önteni az előző…..
Tegnap még a tűzijáték dübörgése visszhangzott a fejünkben, ezért szinte észre sem vettük, hogy a Blikk, szépen csendben, az ötödik oldalon megújította a magyar bulvárújságírást. Megjelent az első, nagy példányszámú pedofil cikk. Mert ugye ezek a mai gyerekek milyen korán…..
hogyvolt Az hogyvoltokrul 2007.06.06 11:05:00
Blogunk egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rovata a "Hogy volt", mellyel kapcsolatban egyre több kérdést kaptunk commentekben és mailben, így elérkezettnek láttuk az időt arra, hogy egy pár dolgot letisztázzunk. Maga az ötlet nem a mi kollektív szürkeállományunk…..