Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibó$z@

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemcsak a debreceni divízió 2-es junior-világbajnokságon született meglepetés, hanem a két divízió 1-es csoportban is. Ezek után J. P. MacCallum feljutásra pályázó csapata nem kaphatott könnyen legyőzhető ellenfelet a 2010 decemberében esedékes újabb vb-re. A divízió 1 A…..
Jégkorong Fehérvár-Villach 6-2 2009.12.04 21:46:00
Az első harmadot megnyerte a Villach, de utána csak bottal üthette a fehérváriak nyomát. Tokaji egyenlített, Bornhammar szerezte meg a vezetést, Palkovics gólja után pedig már nem volt válaszuk az osztrákoknak. A vége fölényes 6-2 lett, minden sor szerzett gólt, Mihály Árpád és…..
A Kontinentális Kupa utolsó selejtezőkörét bonyolították péntektől vasárnapig, két helyszínen. Csak a csoportgyőztesek jutottak tovább. A magyar résztvevők már Csíkszeredában elvéreztek, minimális érintettséget Gebei Péter közreműködésén kívül az EBEL-ben a…..
Az EBEL legjobb formában lévő csapata látogatott Székesfehérvárra, de sok hiányzójuk miatt csak négy igazi hátvéddel tudtak felállni. Hiába játszott az első harmadban hat percet tisztán emberelőnyben a Fehérvár, ez csak arra volt elég, hogy a kapura lövési statisztika jól…..
"Tudjuk, hogy egy pontra vagyunk a negyedik helytől – mondta a ljubljanai siker után Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár edzője azonban így folytatta: – De ez túl a pillanatnyi örömön nem jelent semmit. Nekünk egyelőre arra kell koncentrálnunk, hogy a kitűzőtt célunkat…..
Az első harmadot elvesztette a Sapa Fehérvár AV19 közvetlen ellenfele otthonában, a következő negyven percben viszont már csak a magyar bajnok szerzett gólt. Horváth András, Vas Márton és Nagy Gergő volt eredményes, közbülső találatunk emberhátrányos szituációban esett,…..
Nem várunk, egyből nekikszaladunk, ismertette a tervet Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, útban Ljubljana felé. A magyar bajnok újabb nagyon fontos mérkőzés előtt áll, a rájátszásba jutásért folytatott harcban közvetlen rivális otthonában lép fel ma este. Ráadásul az…..
Elképesztően gonosz rávezetéssel nyerte a Columbus az Anaheim elleni meccset még november 13-án. A mozdulatsort nem írjuk le, meg kell nézni hajtás alatt. A Blue Jackets szemtelen kapitánya régi kedvencünk, 2002-ben 1/1-esként draftolta csapata, nyolcadik éve ott játszik, csak a…..
Utoljára foglalkozunk a magyar–szlovén második szlovén góljával. Megnéztük a találatot százszor, nem vagyunk biztosak semmiben. Van egy videónk, amelyen közvetlenül a találkozó után nyilatkozik Hetényi kapuvédő, Kincses játékvezető és Sator szövetségi kapitány.…..
A Mol ligás csapatokban is komoly szakmai munka folyik, jó úton jár a magyar jégkorong, de még nem dolgoztuk le a divízió 1-es élcsapatokkal szembeni minimális hátrányunkat – ismertette blogunkkal a Pannon Hoki Kupa tapasztalatait Énekes Lajos. A válogatott edzője szerint…..