Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Popov

335 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Blog! Nagyon-nagyon elhanyagoltalak és sajnos nem azért mert nincs időm irni, meg kedvem sem. Nem történik semmi nagy horderejű dolog és sokat is változtam. Kiegyensúlyozott, átlagos életet élek, hétköznap dolgozom, hétvégén pihenek... Gondoltam arra is, hogy a blogot le…..
Sokan kérdeztétek, miért költöztem el a Corvinról, pedig évek óta ott éltem és nagyon szerettem ott lenni. Így most válaszolok is a talánra. Amúgy jólesik, hogy vannak olvasóim, akik követtek és figyelitek a blogom!   Szóval a történet ott indult, hogy úgy érzem fokozatosan…..
«« Aиoтнeя Gαч »» Motor 2014.05.30 15:07:27
Régen nem írtam az egyik nagy beruházásomról, amire egy tonna pénzt dobtam ki, de egyenlőre semmit se tudtam kezdeni a dologgal. Hosszú történet. Tavaly olyan november-december körül kicsit megcsapott a szele, hogy milyen remek lenne, ha lenne valami saját járművem tavasztól. Aztán…..
Nem meséltem még az életem történéseiről. Kicsit rákapcsoltunk: Összeköltöztünk. Ma alszunk elsőnek az új lakásban.  Csak mi ketten. Senkihez nem kell alkalmazkodni, minden csak a miénk. Annyira izgalmas! Sajnos rájöttem, hogy 2014 elejétől fokozatosan elhatárolódtam,…..
Kedves Blog! Nem is nagyon emlékszem hol hagytam abba. Igazából történt egy komolyabb változás az életemben. Megismertem Február 14.-én este egy fiút. Akit nagyon megkedveltem. Pár nappal előtte már randiztunk, aztán egy kisebb házibuli alkalmából gondoltam elhívom, hátha van…..
Sokat nyavalyogtam mostanában... ennek viszont vége. Addig tartott, mígnem valaki ismét betoppant az életembe. Elsöpörte a csalódottságom és szomorúságom, felborította a mindennapjaim, jó élményeket adott és szerzett! S egyszerűen csak van. Hamarosan mindenről beszámolok, amint…..
"Az elmúlt évekre visszatekintve, mindig odafigyeltem a másikra, gondolkoztam azon elég jó vagyok-e, milyennek kéne lennem? vajon a másik mit gondol rólam? vajon szeret-e, gondol-e rám? tervez-e velem és fontos vagyok-e neki. [...]? próbáltam gondoskodó lenni, magam módján…..
Kedves Blog! Elmesélem eddig legmegrázóbb élményemet. Kimentettem kedvenclistára 20db ismerkedésre érdemes srácot novemberben. Ezekből kb.12vel elhalt a beszélgetés és igy ritkítottam a listát, maradt 8 akik közül csak 3 volt hajlandó találkozóra, de az egyik mindig lemondta,…..
Amikor írsz neki és nem válaszol. Amikor ír és nem válaszolsz. Amikor érdeklődsz és nem válaszol, amikor érdeklődik és nem válaszolsz. Amikor érdekel, őt viszont nem érdekled. Amikor érdekled, akkor viszont téged nem érdekel. Amikor megkérdezed hogy van, leráz. Amikor…..
Rohadt szar érzés, mikor teljesen oktalanul - s bár a másikkal semmi baj nincs, szinte minden téren megfelel, de a hely és az idő nem a tiétek. rosszkor és rossz helyen találkoztatok, közlöd: "nem egymást keresitek.vagy nem állsz készen semmire.s jobb lesz így mindenkinek" - forgatod…..
A mai bejegyzésemben egy szomorú dologról fogok írni. Biztos jártál már úgy, hogy bármennyire részrehajló akarsz lenni, vagy bármennyire mögé látni a dolgoknak – el kelljen ismerned, hogy egy jó barátodról, közeli családtagodról vagy esetleg társról derül ki, hogy egy…..
Naah. Lassan eltelnek végre az "ünnepek" is, amiket nagyon nem szeretek. hetek óta antiszociálissá tesz az a millió ember az utcán, a vásárlás, meg a néphülyítés( aztan pedig jön majd a "kötelező" vidékre utazás. már csak az tart bennem lelket, hogy nemsoká január-február és…..
Kedves Anya! Sajnálom, hogy mostanában nem írok olyan sokat. Szerencsémre elég sok a munka, ami lefoglal. De folyton úgy érzem valami hiányzik és egyre többet tűnődök rajta, mihez kezdjek. Úgy érzem, ahogy most is így éjjel, hogy teljesen egyedul vagyok a világ közepén. Nem…..
Úgy érzem a húspiacon, aka Rómeón nem lehet találni férfiakat. Azok vagy foglaltak, vagy valami nincsen velük rendben. Esetleg csak egy gyors numerát keresnek. Előveszel egy képet, adott rajta egy esetleg helyes és kedves fiú, de két dolog nem stimmel vele. Az első, hogy értelmes…..
Nem hiszek az igaziban. Szerintem létezik a megfelelő, akivel sok-sok éven át boldog lehetsz - vagy életed végéig. Teljesen átlagos férfi vagyok, nincsenek nagy igényeim, ezt mind lefedi az alvás, kaja, és a szex. Persze szeretek kimozdulni, iszogatni, bulizni.  Sajnos mindig…..
«« Aиoтнeя Gαч »» helyzet 2013.11.23 21:31:34
jelentem, most minden sz*r. szóval pár nap/hét és a pia, meg a kaja megoldja. aztán jelentkezem. jó hétvégét mindenkinek, és "boldog" szülinapot magamnak...
A legszörnyűbb mikor arra az "ideál" pillanatra gondolok, mikor felbdredek és vár a reggeli az ágyamban, vagy a friss kávé illata, ahogy együtt kezdődik a reggel - vagy esténként az esőt hallgatni a tetőablakon szorosan bújva, forró csókod érezve, mint akkor. vagy ha dolgozol…..
Nem is tudom megmondani mikor éreztem utoljára ekkora vágyat a változásra. Annyi mindent szeretnék egyszerre tenni, annyi új ötletem és megvalósítani való feladatom van. Persze ezekhez mind pénz kell. Sok pénz. Első és legfontosabb a munkahelyváltás ismét, és az…..
«« Aиoтнeя Gαч »» idősen 2013.01.28 00:15:49
Ma érdekes gondolat ült meg a fejemben. kezdem észrevenni azt, hogy egyre idősebb leszek. persze így 20 évesen ez még nem sok, mégis rettentő sok gondolat kavargott meg a fejemben. (amúgy mióta megnéztem a Vaslady c. filmet) Vajon milyen leszek sokkal idősebben? Mire fogok gondolni? Mik…..
A karácsony szokott számomra az az ünnep lenni, ami a legkevesebbet jelenti nekem. Ennek érzelmi okai vannak. Ebben is időszakban egész életemben magányos, egyedülálló és szerencsétlen voltam. Az utána lévő pedig a szilveszter - amit eddig mindig valaki másra pazaroltam. Miközben…..
Emlékek vagyunk. Emlékek maradtunk. Sosem eszmélek bele abba, hogy megtetted. Belém helyezted az érzést, azt, hogy tartozom valakihez – megváltoztattál. A Tiéd voltam, Te pedig az enyém. (vagyis így hittem – milyen szép nem?!) Annyira vártam, annyira vágytam, hogy láthassalak,…..
Nagyon el voltam havazva. Jelenleg munkahelyet is váltok, így elég nehezek és bonyolultak a mindennapjaim. Szabadidőmben alszok, amúgy pedig nincsen rendes internetem, csak mobilomon. Mikor írok, lassan 6-8 hónapja mindig a 32.-esek terére a mekibe megyek el. (tapasztalatom szerint ott a…..
«« Aиoтнeя Gαч »» Álom2 2012.10.20 11:15:00
Elég sokat álmodok mostanában az előző lakásunkkal is. Vidéken. Érdekes érzés, pedig semmi nagy változás nem következett be az életemben, mindössze csak ott nőttem fel, és 2004-ben egyetlen egy utcával költöztünk arrébb a szüleimmel. A környezet nem változott. A barátok,…..
«« Aиoтнeя Gαч »» Álom1 2012.10.18 10:42:00
Nem is írtam még az új álmaimról. Hiszen újra álmodok, pedig sokáig (6-7 hónap alatt) egyszer sem fordult elő. Elég érdekesek és szürreálisak. A napokban volt egy különleges. A környezet olyan hatalmas zöld és őserdő szerű volt - mint az Avatárban. Egy hatalmas hegyen…..
Kedves Olvasóim! Sokan nem tudtok kapcsolatot teremteni nekem, pedig egyértelműen lehet privát üzenetet is küldeni komment helyett a bloghu rendszerén át. (viszont ezt hiába magyarázom és mutatom meg bárkinek, senki nem találja) Volt aki kapcsolatba akart velem lépni, és szeretett…..