Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miki maki

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Addig is, amíg történik valami: legutóbb még a nyáron raktunk fel ide a blogra egy teljes írást a JogÁsz-ról, és most – eléggé el nem ítélhető módon – megtesszük újra, remélhetőleg senkit meg nem bántva. Tegnap jelent meg ugyanis ott egy poszt, most nem a Hunvald-perrel…..
miki maki 2015.06.05 00:31:37
A Hunvald-ügy 322. Születésnapok 2015.06.04 21:31:00
Május 31-én ünnepelte ötvenkettedik születésnapját Orbán Viktor. (Kapott is volna ajándékot, de sajnos vasárnap boltok a zárva voltak.) Fapál László – az előző hozott poszt szerzője – három nappal később ünnepelte születésnapját, kicsit sz@rabb hangulatban, mint a…..
Szerény véleményünk szerint ember nincs, akinek szívét ne dobogtatná meg egy Jaguar XK120 Roadster – a miénket mindenesetre dobogtatja rendesen. Így aztán csak irigyelni tudjuk azt a szerencsést (és gazdagot), aki az októberi árverésen várhatóan 150 ezer dollár körüli áron…..
miki maki 2013.09.30 08:41:51
Vitán felül áll, hogy Esterházy János a két világháború közötti Csehszlovákia, majd a náci Szlovák Állam jelentős politikusa volt, akinek életpályáját nehéz lenne egy melléknévvel összefoglalni, mint ahogy Ivan Gašparovič, szlovák elnök tette a minap egy…..
miki maki 2013.01.02 01:07:56
@szpalika: Barmit mondhatnak a Horty slovak nyelvewn is szoltr Kassan a bevonulasakor sokal korekteb volt mint a slovakok a magyarorkhoz .nem volt megkulömöztetö huzasa egy orszag es annak minden nemzetisegu polgarat vedte .
miki maki 2013.01.02 01:08:00
@jardajagr:
Tetszet par eltulzot csunya szotol fugetlnul hatarozzottan jo . Osztom velemenyed a Gasparovics nem korekt .
a cseheknek is idelye lenne a sajat politikajkat revidialni .
miki maki 2013.01.02 11:36:09
@jardajagr:
Tetszet par eltulzot csunya szotol fugetlnul hatarozzottan jo . Osztom velemenyed a Gasparovics nem korekt .
a cseheknek is idelye lenne a sajat politikajkat revidialni .
"Itthon-Otthon" A vörös szikla 2012.11.18 22:43:44
Végre sikerült megvalósítani régi álmunkat: meglátogattuk az edomi hegyek szikláiból kifaragott várost, a mesés Petrát. Szerencsénkre ez alkalommal nem voltak biztonsági riasztások és az időjárás is ránk mosolygott, volt ugyan előrejelzés esőről, de ez nem vált be.   A…..
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
A napokban megint nagy munkába vágtam fejszémet: boldogult anyám receptjeit szeretném lemásolni és kinyomtatni, pusztán családi használatra. Anyukám még lány korában elkezdett egy szakácskönyvet írni. Ez úgy látszik szokás volt egy ‘jó házból származó’ lány számára.…..
"Itthon-Otthon" A Tiszató 2010.06.18 22:40:00
       Véletlenül benéztem egy régebbi írásomba és észrevettem, hogy fotóalbumom linkje nem működik.  Sikerült felújítanom, megtaláljátok írásom végén. Ugyanakkor rájöttem, hogy “hölgy barátom, aki filmet szeretne forgatni erről…..
Büntetőfeljelentést tett szerdán egy magát egyelőre felfedni nem kívánó magánszemély Csatáry Lászlóval szemben a kassai kerületi ügyészségen. A panasz szerint a legkeresettebb háborús bűnös nemcsak több, mint tizenötezer kassai zsidó származású ember deportálásáért…..
miki maki 2012.08.18 20:50:34
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn:
Az eszmefutatasotok szerint hadat kellene uzeni a szomszedoknak .beteg az egesz ezek a majmok a stadionban maghyarelenesegukel tuntyettek.ripacs egy banda.
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
Bevallom, sokáig nem hittem el. Kételkedés volt bennem. Úgy értem…, hihetetlennek tűnt. Két ember Erdélyből? Születés, élet, halál, ufók, mindennapi gondok közel két órában? Teljesen agyament jelenetek, amik azért mégis valahol egy ember életének sarkalatos állomásait…..
Az 1994-ben lelőtt John Newman volt az első meggyilkolt politikus Ausztráliában. Ezt gyakorlag lehetetlen elhinni egy olyan országról, amelynek történelme olyan szorosan összefonódott a bűnözéssel, mint a papír a kővel és az ollóval, de az internet szerint így van, úgyhogy nem…..
Jelen cikkünket vitaindítónak szánjuk. Az elkövetkező napokban közölni fogjuk a válaszcikkeket, és mindenkit arra bíztatunk, hogy vegyen részt az új szerződés tartalmáról szóló vitában. Aki cikket írna, várjuk a nemzetiminimum@gmail.com címre. Aki a videó formátumot szereti…..
Bevezetés 2002: Bár az ország keményen megdolgozott azért, hogy csatlakozhasson az Európai Unióhoz, a magyarok el vannak szánva arra, hogy megőrizzék "nemzeti büszkeségüket", és (tovább) bővítsék gazdaságukat, amely az egyik legerősebb a posztkommunista…..
8ker Kövön üldögélt 2011.10.04 13:39:00
 Terjednek a szabálysértési viccek a neten - és várhatóan egyre több lesz belőlük. Olvasd végig, érdemes!Remélem, tettét megbánta, és soha többé nem tesz ilyet.:)..
Android Ilyen a Minecraft tapizva 2011.09.26 22:20:00
 Jó egy hónapja debütált a Minecraft (Pocket Edition) Androidon, de egyelőre csak Xperia Play exkluzívként. A nagy kérdés az maradt, hogy más eszközökön, csupán érintőképernyővel mennyire lesz játszható a mobilos léptékkel komplex játék. Nos erre hamarosan…..
 Véget ért a nyár, a stúdiók fellőtték és eldurrogtatták rakétáikat, de azért volt olyan is, amely csak halkan pukkant és akadt olyan is, amely hatalmasat dörrent. Már a legelején látható volt, hogy ez lesz a 3D nagy tesztüzeme, rengeteg produkciót toldottak meg még egy…..
miki maki 2011.09.03 15:42:44
@doggfather: 3degy totalis flop az esös vasarnap delutan töbpenzthozot bemint a 3d filmek egyutt.az egesz egy marhasag.beadnakegy lonak megkergulne töle.
miki maki 2011.09.03 15:47:27
@doggfather: nem kepregenyt akart irni lepregeny helyett??
Tudtomszerint nincs magyar szo lepregeny
kepregeny igen.
Közeleg a tanévkezdés, ami – különösen az általános iskola első osztályosai esetében – azt is jelenti, hogy a családoknak be kell szerezniük a szükséges tanszereket. A lista hosszú, a költségek így sokaknak hatalmas terhet jelentenek. Az alapvető tanszerek nélkül…..
w Foglalod a kurvanyádat 2007.06.11 06:00:00
Aggaszt már régóta egy dolog, vagyis egy fogalom, pontosabban egy imaginárius fogalom. A nemzeti oldal. Meg minden egyéb megnyilvánulás, amikor a nemzeti kifejezés alatt olyasmi értetik, amiben én nem vagyok benne. Ugyanis egy pillanatig sem éreztem magam soha kevésbé magyarnak, mint az…..
Legelső posztunkban már szót ejtettünk Londonról és arról, hogy az olimpiára készülő városban, illetve a Temze partján is nagy a mozgolódás. A későbbiekben több olimpiai/vízparti projektet is bemutatunk, de most a főváros első függővasútjáról számolunk be. A…..
"Itthon-Otthon" Útbaigazítás 2011.06.13 23:06:00
A múlt hétvége egyik estéjén az igazi békebeli hangulatú pesti ’Komédiás’ kávéházban üldögéltünk egy barátnőnkkel, amikor a szomszédos asztalhoz egy hattagú izraeli csoport – négy felnőtt, két gyerek – telepedett le. Mi hárman angolul beszéltünk és…..
Az ultraortodox haszid zsidók New York-i lapja, a Brooklynban szerkesztett Der Tzitung (más átírásban: Der Zeitung) című napilap addig kozmetikázta az Oszama-hadműveletet élőben követő Obama-kabinet elhíresült fehér házi fotóját, hogy Hillary Clinton külügyminiszter, valamint az…..
miki maki 2011.05.10 21:26:41
@max val birca man:
ez volt a legjob a cikbeen jot nevettem humorerzeke van anak aki ezt irta be