Regisztráció Blogot indítok
Adatok
challybaby

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                                       photo by Esther Kirby"Mindenki perverz egy kicsit, csak nem meri…..
challybaby 2009.11.09 12:40:56
Először is :
Vannak dolgok amiket valaki bír, és valaki nem. :) Az,hogy te nem szereted az anált és az orált az oké.
Azt,hogy segbe kúrjanak azt én se nagyon birom. :D És a barátomnak nem is engedem. De úgy gondolom,hogy ezért nem fog elmenni kurvákhoz,hanem megérti,mert egy kapcsolatban nagyon fontos az,hogy elfogadjuk a másikat úgy ahogy van. :D A sok pornófilm,szerintem viszont nem tehet arról,hogy a fiukat izgatja az anális szex. :D A fiuk 80%-a valamilyen szinten perverz,ehez nem kell filmeket nézni,hogy ez kialakuljon bennük.
A szopásról meg csak annyit,hogy ha nagyon undorodsz tőle,akkor hagyd a fenébe. :D Nem kötelező semmit sem. Viszont cserébe te se várd el,tőle,hogy nyaljon,mert az úgy nagyon nem lenne fer. :D
A szopásban egyébként én nem találok semmi undorítót. De ez embertől függő. Mindenkinek más és más a jó. De ha még sosem próbáltad , akkor nem tudhatod ,hogy milyen. Viszont ahogy olvastam te már próbáltad és hát nem jött be neked.:) Megesik az ilyesmi. Ezt a barátodnak elkel fogadni. És ha ez miatt elmegy kurvázni,akkor nyugi sose szeretett téged igazán. :)
Sok ismerősöm van akik már házasok és nem szopnak de már 20 éve eggyütt vannak és nem lépnek félre..:) Szal. ne aggódj,ha a kapcsolat stabil nem lesz baj. Nem a szex határozza meg a kapcsolatot,szerintem.
Egyébként szerintem már annak is örülhet,hogy mind2-őt kipróbáltad annak ellenére,hogy írtózol tőlük. :) Én is kipróbáltam már mind2-őt . Mint mondtam az anál nem jött be,mivel fáj és érzelmet nem látok benne. :) De ez persze változó van akinek tökre bejön,nekem nem :$:D És a szopással abszolut nincs bajom,finomnak találom. :D És szeretem ahogy élvezi. Ettől még nem tart kurvának. Kurvának akkor lehetne téged hívni,ha valamit nem akarsz és mégis megcsinálod. De ebben az esetben ne csináld,ha te nem akarod. Viszont ha akarod és élvezettel csinálod,akkor az úgy pont jó.:) És nem számitassz tőle kurvának. Egyébként érdemes lenne elbeszélgetned vele. Mert ha a gondolat felmerült benned,hogy ez miatt elmegy kurvázni akkor valami nincs rendben köztetek. Bennem ez sosem merült fel,a barátommal kapcsban.hogy ha én nem akarok valamit akkor ő félre lép. Tehát köztetek valami hibádzik :)