Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egérvadász

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vezető régészek az angol parlamentben tiltakoztak az ellen, hogy egy amerikai magántársaságnak megengedték, anyagi javakért cserébe hozza felszínre a HMS Victoryt. Az angol honvédelmi miniszternek a parlamentben kell számot adnia arról, hogyan engedhette meg, hogy az amerikai Odyssey…..
Egérvadász 2012.05.11 09:48:23
@Rick Astley: Arról van szó, hogy a többséget nem zavarja ez a betűméret (pl. engem sem). Tehát nem az összes olvasóról van szó, hanem arról az egy-kettőről akit zavar. :)
Az m1-en, a csütörtöki DTK show-ban (21:25) láthatják először a magyar tévénézők Rakonczay Gábort azután, hogy hatvan napnyi kenuzást követően kikötött a közép-amerikai Antiguán. Az MTVA közleménye és D. Tóth Kriszta a Blikknek adott interjúja szerint is véletlenül jött…..
Egérvadász 2012.03.29 15:29:42
@hunter84:
- Nem GPS-t nem vitt magával, hanem EPIRB bóját. GPS-t vitt magával hármat is, amiből kettő szintén tönkrement, a harmadikat tölteni nem tudta.
- Két vízálló katonai laptopot vitt magával, mindkettő elromlott, ezután kézzel jegyzetelt.
A műholdas telefonnak ugyan vízálló tokja volt, de mikor felborult és befolyt a víz a hajóba, éppen töltötte.
A többi stimmel. :)
Az valószínűleg nem véletlen hogy DTK a szigeten volt, de a korábbi szakaszának idejéből azért arra lehetett számítani, hogy - amennyiben megérkezik valaha - hamarabb fog érkezni, mint 80 nap. A Kanári szigetekig 20 nap volt a terv és 16 nap alatt érkezett meg.
Szerintem nem kamu a sztori, de a kommunikációba és a szervezésbe nagyon amatőr hibák csúsztak.