Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZaPhOd Beeblebroxx

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Praxis Blog! Régóta olvaslak Titeket, a hozzászólókat is, így szeretném, ha elolvasnátok az én történetemet.Fiatal lány vagyok, albérletben lakom a fővárosban. Természetesen a halottak napi négy napos szünetben kezdett el fájni a fülem. Nem tudom kinek volt ilyenben…..
ZaPhOd Beeblebroxx 2011.11.23 11:36:09
@Dr.laikus PhD: azért legyen nekem sz@r mert alulfizetik az orvosokat? Attól még ugyanúgy vonják a TBt. Rohanok magánba mert tudom hogy ott nem kell órákat várnom hogy ellássanak, és nem zsákbamacska hogy épp milyen orvost fogok ki. Remélem megtapasztalom azt az "átkozott rendszert" hamarosan, mert itt nem fog javulni a helyzet.

@Flórika_79: általánosítás, jó magyar szokás. Mellesleg igen, egyetlen orvos alapján, akinek a segítségére akkor a legnagyobb szükségem lett volna. Kívánom hogy sose tapasztald meg azt a fájdalmat amit akkor érzetem.
ZaPhOd Beeblebroxx 2011.11.23 12:59:34
@Flórika_79: Örülj neki hogy ennyire bírod a fájdalmat, nekem "sajnos" nem így alakult. Itt most amúgysem arról van szó hogy kinek mekkora a fájdalomküszöbe, hanem arról hogy egy magánorvos képes normális módon, a lehető legkevesebb extra fájdalommal rendesen (!) megcsinálni azt, amit az az orvos nem tud akinek havonta fizeted a TB-t (nem mellesleg még bunkó módon is bánik a beteggel). Ja ja értem én hogy szolidalitás meg hogy a TB több mindenre megy (pl hogy a következő kis hozé ármándó megszülethessen anélkül hogy a szülei 1Ft-ot fizettek volna a TBbe), teszek rá magasról, én fizetem, úgy érzem jogosan várom el hogy szakszerűen lássanak el. Másik jó példa a fogorvos. Elmész a fogászatra azzal hogy fáj a fogad, az orvos megnézi és azt mondja ki kell húzni. Ugyanezzel a foggal elmész magánorvoshoz és megprobálja megmenteni (fúr, töm) , nempedig egyből kihúzni.
ZaPhOd Beeblebroxx 2011.11.24 07:49:59
@arod75: 100% igazad van (sztem). Nem szabadna lutrinak lennie, főleg egy ilyen szakmában nem. Sokan már azért "röfögnek" ha nem szolgálják ki őket egy áruházban, de ott max fogod magad és kijössz a boltból. Itt meg vársz, tűrsz, kapod amit kapsz, ha nem tetszik akkor meg törődj bele mert te is csak egy (dolgozó) birka vagy a többiből.
Nagyon belejöttünk a játékos panaszokba, úgyhogy most itt egy baba, aki a doboza szerint 9 dolgot tud csinálni, de a szerető apuka sajnos hiába nyomorgatta, a gőgicsélés mégsem ment neki. Amikor visszavitte a boltba, kiderült hogy használati utasítás nélkül  senki nem tudja,…..
ZaPhOd Beeblebroxx 2009.12.30 13:10:11
@salapapa: ha a saját műhelyedben melózol akkor vszeg azt csinálod amit szeretsz. Szted egy játékboltban dolgozónak az lehet az álommunkahelye? (vszeg nem is keres sokkal többet a minimálbérnél). Nem kell válaszolni.
ZaPhOd Beeblebroxx 2009.12.31 12:40:54
@salapapa: van külömbség alkalmazott és magánvállalkozó közt. Neked érdeked hogy reklámozd magad mert abból élsz meg, vszinűnek tartom hogy abban a játékboltban nem teljesítménybérezés van ergo nem lesz előnye az eladónak abból ha X számmal több vevő jár hozzájuk (amugyis mennek majd mert a cég elintézi a reklámot). Én spec úgy voltam annó hogy aki megérdemelte azzal jól bántam, aki meg az első pár perc után elásta magát arra meg tettem magasról, szolgálja ki magát ha már bunkónak született :D Vszeg ezt is csak az érti meg aki már dolgozott "hülye azért nem vagyok" szintű multiknál.
ZaPhOd Beeblebroxx 2009.12.31 17:20:00
@salapapa: hány száz cikk szólt már itt a homáron is arról hogy nagyobb áruházakban milyen bunkón viselkedtek az emberekkel? és, megszűntek? Nem ... mert ha egy nap X ezer vevőnek a 80%-a képes magától rájönni hogy hogyan működik a fakocka, vagy tud olvasni használatit akkor nem lesz elégedetlen = kevesebb fejfájás az eladónak = kevesebb panasz. A maradék 20% meg mehet a kisvállalkozásokhoz ahol kedvesen bánnak velük mert a multik mellett kapkodniuk kell minden egyes vevő után. Szerencséd van hogy nálad minden rózsaszín.
Paaaaaaaarti!Gyula is saját kárán tanulta meg, miért nem szabad decemberben online ajándékokat vásárolni. A Pixmaniatól legalábbis: December 12-én rendeltem karácsonyi ajándékokat a Pixmania-tól, a www.pixmania.hu-ról. Az oldalon hatalmas bannerek hirdették, hogy ez…..
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
ZaPhOd Beeblebroxx 2008.02.10 10:29:02
Mivel is kezdhetném ... ma csütörtök reggel van és jobb dolgom nem lévén elindítom régóta áhított blogomat. Kb. 4-5 éve tervezem már hogy írok webnaplót (állítólag jót tesz a léleknek ha az ember kidumálja a mindennapjait), de nem ebben a formában hanem inkább egy saját…..