Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MACSKANŐ

122 bejegyzést írt és 204 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkeztem a ház elé, már sötét volt, épp nyitottam volna a kocsi ajtaját amikor látom a másik oldalon álló autó alatt a nagy fehér foltot. Éreztem, hogy egy cica bár nem láttam az arcát, a vonásait, igazából egy papír köteg is lehetett volna. Sok kóbor cica van sajnos -…..
Hiszem azt, hogy minden változást csak az alapoktól lehet elkezdeni, ezért hiszem azt, hogy az össztársadalmi állatvédelem mai siralmas helyzetét csak a gyermekekben tudatosított állatszeretettel lehet jobbá tenni. Ezért szeretném ha velem tartanál kedves cicabarát gyermek és kedves…..
 Kiss Norbi többszörös magyar bajnok autóversenyző, Európa bajnok kamion versenyző, állatvédő hivatalos felhívása: Tisztelt Állatbarát!  Kiss Norbert autóversenyző vagyok.…..
no emisszió Vitézy magányossága 2015.03.28 09:59:24
Hosszú csend után újra hallani Vitézy Dávidról, a Budapesti Közlekedési Központ egykori vezetőjéről, aki nemrégiben kormányzati megbízást kapott. Feladata elég sokrétű lett, de ami ebből a legfontosabb: országosan össze kellene hangolni a Volán-társaságok buszjáratait és…..
no emisszió Atomstop a szociknál? 2015.03.04 22:43:00
Megdöbbentő, hihetetlen, váratlan, különös - és rendkívül örömteli hírek érkeznek a Magyar Szocialista Párt háza tájáról. Kádár János pártjának utódpártja, amelynek elnökei között voltak olyan pártállami bűnözők, mint Horn Gyula és Nyers Rezső, olyan szánalmas…..
2014. december 14-15.-én a Camponában megrendezett örökbefogadó napunkon Szent Gertrúd díjat adtunk át: Vajna Tímeának, Schobert Norbert üzletembernek, Kiss László országgyűlési képviselőnek, Jáksó Lászlónak, Kiss Norbi Európa bajnok autóversenyzőnek, Gacsal Balázs jetski…..
Megszületett az idei Év autója díj zsűrijének idei döntése. A Volkswagen Passat lett az Év autója, míg a második helyezett a Citroen C-Cactus nevű modellje. Meggyőződésem szerint mélységesen igazságtalan, méltánytalan és stílustalan döntés született. Olyan döntés, amely…..
MACSKANŐ 2015.03.03 21:05:37
@xvb:

Ha jól tudom a DS önálló márka, nem Citroen. A DS-re hivatkozni olyan, mintha a Toyoták esetében a Lexus-ról, a Nissan-nál az Infiniti-ről beszélnénk.
Kezd igazán hányingerkeltővé válni az a fajta ravasz, de azért kis odafigyeléssel rendre leleplezhető kettős beszéd, amit a Fidesz-kormány a mindennapos politikai kommunikációban is előszeretettel alkalmaz. Környezetvédőként az még kevésbé zavart, hogy Orbán Viktor először…..
Az ősz megint sok feladatot rótt ránk. Előzőleg beszámoltam a Gertrúdka szeméért folytatott harcról. A fél szemű kislánynak sikerült egy vak fiú személyében rátalálni a szerető gazdira. A macska populáció folyamatosan növekszik, nem tudunk olyan ütemben ivartalanítani…..
no emisszió Veszélyes hulladék 2014.08.09 11:42:03
Van Óbudán, a Kenyeres utcában egy hosszú évek óta súlyosan elhanyagolt állapotú üres telek. Ahogy a mellékelt fotón is látható, a terület fémkerítéssel van elzárva, ami persze sokakat nem akadályozott meg az utóbbi években abban, hogy rengeteg hulladékot, köztük veszélyes…..
Így kezdődött! Borzalmas látvány, szegény pici lány még csak 8 hetes. A szüleit ismerjük, kóbor cicák, etetjük őket, bár a kandurka apuci nagyon kedves cirmos kisfiú, a mamája egy igazi vadmacska, még senki sem tudta megérinteni. Kicsi maine coon beütésű, gyönyörű…..
A két legendás francia autómárka, a Peugeot és a Citroen kedvelői azt már régóta kénytelenek voltak tudomásul venni, hogy a PSA Peugeot-Citroen csoport lassan másfél évtizede képtelen egy igazán takarékos, környezetbarát, egyszerű és tartós benzines alapmotort előállítani,…..
MACSKANŐ 2014.07.05 10:43:25
@nagyfeszültség:

Nekem is van egy olyan érzésem, hogy a Peugeot-Citroen csoport számára Európa már nem fontos és csak a kína izlés kiszolgálására koncentrálnak.

Viszont az Aygo tényleg übercuki -:)
A Nissan elsőként alkotott olyan eszközt, amellyel egy elektromos autó tulajdonosa puffertárolóként tudja használni autóját napelemes (vagy szélkerekes) házában, mert az autó vissza is tudja adni az épületnek az akkujában tárolt áramot - mondta el Palkovics Péter blogunknak. A…..
MACSKANŐ 2014.05.24 20:26:50
@Krinyo: éppen itt lenne az ideje komolyabb reklámot csinálni a villanyautóknak és a napelemes töltőknek. Ez nem reklám, ez csak egy korrekt tájékoztatás.
De mondom, kéne reklám is a villanyautóknak. Sok.
Igaz, ez egy macskás blog, de a tegnapi eset egy kutyusról szól. Tegnap Komáromban, Koppánymonostoron jártunk. A fent látható, nagyon édes, félénk, keverék kutyussal találkoztunk, aki nagyon bizalmatlan volt először, körbe kémlelt minket, majd a kézfejem megszaglásával…..
  Aki a macskapcsolat blog-ot régóta követi, tapasztalhatta:  sokszor hívtuk fel a figyelmet a kóbor macskák védelmének szükségességére és annak hiányára is. De nem csak írtunk erről: hosszú évek óta saját erőből mentünk, etetünk, ivartalanítunk, gyógyítatunk és…..
Öröm, bár megkésett öröm pillanatai ezek a budapestieknek és mindenkinek, aki számára fontos a korszerű, környezetbarát nagyvárosi tömegközlekedés. Úgy tűnik, végleges a döntés, minden kifogás, fellebbezés, felülvizsgálat lezárult és eldőlt: jövő évtől a CAF Urbos3…..
A Transit név mostantól nem egy teherautót, hanem egy egész áruszállító járműcsaládot jelöl. Legkisebb tagja a Courier, amely 4,5 liter benzinnel vagy 3,6 liter gázolajjal képes több mint egy raklapnyi árut száz kilométeren át szállítani. Őt követi a Connect, amely szintén…..
MACSKANŐ 2014.02.26 18:37:34
@Gera:

szerintem enyhe üldözési mániád van. én jó ideje olvasom ezt a blogot, 90 százalékban egyetértek, 10 százalékban nem, de soha nem feltételeztem, hogy öncéluan reklámozna valamit. Igazi öntörvényű blog, igazán nem lehet seggnyalással vádolni. bárcsak a magyar média feleennyire szókimondó és környezettudatos lenne.
engem inkább az érdekelne, miért csak itt olvasok palik, szekeres, balsay, selmeci, újhelyi és a többi mocsok piszkos ügyeiről.
Kedves macskabarátok! Mindig örülünk, ha egy cég, vállalkozás, fontosnak tartja a macskák sorsát, ezért most is örömmel tesszük közzé a Fenstherm-West Kft-nek,  Magyarország piacvezető nyílászárógyártójának játékfelhívását, amelyet a Hatoscsatorna című…..
A Greenpeace - számomra mértékadó - ajánlása szerint az ökotudatos ember megelégszik olyan autóval, amely négy litert fogyaszt száz kilométeren. Nos, ennek a kritériumnak éppen megfelel az új és igen tetszetős Honda Civic Tourer, amelynek kombinált átlagfogyasztása, 3,8 liter,…..
MACSKANŐ 2014.02.09 11:49:27
@bridget jones:

Ráadásul a Honda legfontosabb környezetvédelmi fejlesztései, a villanyautók, villanyrobogók, napelemes rendszerek Magyarországon ismeretlenek, mert mi még Fukusima után is atomenergiában gondolkodunk.
Ki fizette? Hány forintba került? Mennyi közpénzt költöttek rá? Ismét ezeket, és csak ezeket a kérdéseket szajkózza a média annak kapcsán, hogy most éppen Lázár Jánosról, az egyik emblematikus kormányzati politikusról derült ki, hogy ha teheti, néhány száz, vagy akár ezer…..
Annyira magától értetődő, a józan paraszti ésszel koherens ötletet valósított meg a Ford C-MAX Energi Solar nevű, most bemutatott tanulmányautójával, amit nemcsak az autóiparban, de mindenhol azonnal be kellene vezetni. Sőt: kötelezővé kellene tenni. Arról van szó, hogy a…..
MACSKANŐ 2014.01.08 19:57:37
@Gera: de legalább egy jó ötlet, jó kezdet ez a napelemes ford.
Előre szólok: alábbi soraimmal lehet, hogy jelentős naivitásról teszek tanúbizonyságot. Ezúton arra kérek ugyanis egy kormánypárti politikust, hogy gondolja át álláspontját egy tervezett állami nagyberuházásról. Pedig egy ilyen kérés normális esetben, rendes demokráciában…..
Ha valami igazán jellemző volt az idei karácsonyra, az sajnos nem más, mint a magyar politikai, gazdasági és klerikális luxuselit mérhetetlenül képmutató, zavarodott ünnepi zavarodottsága. A közszereplők ünnepi ámokfutása talán Balog Zoltán akciójával kezdődött, aki - hóna…..
MACSKANŐ 2013.12.27 13:46:47
@ursus artos:

Inkább egyik se...
Mélységesen nem értek egyet azokkal, akik most bezzegelnek meg bazmegelnek amiatt, hogy a Budapest-Székesfehérvár viszonylatban életbe lépett minden idők legsűrűbb, ütemes vasúti menetrendje. Csúcsidőben akár félóránként, már-már hévhez közelítő sűrűséggel lehet…..
MACSKANŐ 2013.12.25 07:50:05
@István Kiss xx:

A zajvédő falak tényleg nagyon falanszter hangulatúak. Egy igazán jó biciklitároló ,eg akár lehetne egy kicsit fűtött is, defedett mindenképpen. Tök jogos.
A délit bezárni pedig egyszerűen nem szabad hagynunk...