Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caminoi

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Micsoda bolondokháza volt ez, ahol Lebron James a megint szenzációs befejező kört produkáló darazsak képviseletében nem hagyott kétséget, hogy az alapszakaszban mindig lehet rá számítani. Nem úgy Wadere, akinek már mindene fáj és mintha a fejében sem mennének rendben a dolgok,…..
Ez a német sem viccel. Az egész szezonban eddig csak egyszer dobott 40 pontot, na persze, hogy az is a Utah ellen volt. Igen, az is a tényekhez tartozik, hogy ezt most dupla annyi perc alatt sikerült elérnie, mint márciusban, de ez a miskolciak örömét nem nagyon csökkenti. Wade pihen,…..
A listavezető megint egy öt mérkőzéses játékossal próbálkozott, de Paul Pierce most nem volt képes feltartóztatni a fekete armada nba bajnoki címre törő irányítóját. Russel Westbrooknak egy gólpassz híján még egy meglehetősen combos tripla dupla is majdnem összejött, így a…..
Vannak akik bedeszkázzák a gyűrűt, esetleg bekenik a labdát vagy elmennek betegszabadságra, ha nem érzik már jól magukat az adott csapatban, városban, esetleg az edző bácsiból van elegük. Hősünk a kivételt jelenti, mert ugyan bejelentette, hogy mit neki az évi 12,4 millió dollár…..
Tekintettel az elképesztő sérüléshullámra, a játék érdekében kénytelen vagyok módosítani a csere szabályon. Mostantól minden teljes körben kettő játékost lehet becserélni, minden más változatlan. Vagyis egy héten továbbra is csak egy csere lehetséges. Be kellett látnom,…..
Van feladat bőven az amerikai fővárosban és nem csak a közelgő elnök választásra gondolok, hanem a teljesen szétesett csapat benyomását keltő varázslókra. A ki legyen a főnök és ki mennyit dobhasson rá, amúgy kétségtelenül fontos kérdések megválaszolásához, most John Wall…..
caminoi 2012.01.23 03:02:58
@hulk: Pool mikor cserélt Billups-ra? Nem csak a keddi meccsig lett volna lehetősége?
Izgalmas hét volt, ahol a sérülések, volt belőle négy is, alaposan felforgatták a papírformát.Bogut elment meglátogatni a rokonokat, így az őt helyettesítő Carmelo Anthony köszönte szépen a lehetőséget és ha szűkösen is, de behúzta a második hetet. Mindezt úgy, hogy egy…..
caminoi 2011.12.19 14:23:06
A New Jersey Nets - New York Knicks mérkőzésen összesen 175 pont eset, ami Cami és Boci 183-as tippjéhez van a legközelebb. Mivel a ZsiványNagypapik tulajdonosa küldte be hamarabb tippjét, ezért idén elsőként választhat majd a hétfőn 21.00 órától kezdődő drafton. A 2011-es…..
caminoi 2011.12.18 22:58:17
A zene szólt, s nekem azt mondták, hogy ez a Rock and roll. (Al Jefferson - 129) A zene szólt és én azt hittem, már tudom jól. (Zach Randolph - 122) Olyan jó, mikor téped már a húrokat. (Kris Humphries - 114 !) Olyan jó, mikor más is fújja a dalodat. (Al Horford - 111) Lehetsz…..
caminoi 2011.03.31 10:32:34
@hulk: Nem ezt eredetileg (94-ben) Hevesi Tamás énekelte először, az már más kérés, h a zenét Presser, a szöveget meg Zorán bá öccse írta. :)
A III/5. forduló igazi rangadógyűjteményt hozott: egymás ellen játszottak a dobogó legfelső és legalsó fokán állók (hulk és boci), a két ligautolsó (Dodo és horn3t), és a két középső csapat is (Lala és AK), tehát a tabella jelentős átrendeződésére is jó esélyünk volt.…..
..
caminoi 2011.03.03 22:45:47
@hulk: küldtem yahoo-n a cserét amit beszéltünk! ;)
caminoi 2011.02.24 13:05:38
@hulk: Hú itt most több kérdés felmerül. 1.: AK nagyon szeretné kicserélni Gordont? Te tudsz vele kommunikálni? Ez igaz? 2.: Azt vágom, hogy egy héten csak egy csere lehetséges, de ezek szerint az 5 hét alatt is csak 1 csere lehet? Ezt nem tudtam.
caminoi 2011.02.26 22:44:15
@sammydavis: Apuci sztem nézz másik embert. :) (kicsit alacsonyabbat :D)
Hiába, a siker meghozta a szurkolókat a kalózoknak és nem csak a kikötőkben...