Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reagalom

1 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a múltkor olyan címlappal jelent meg a New York Post, amin egy szerencsétlen férfi volt látható, amint egy felé közelgő metrószerelvény elől igyekezik menekülni (sikertelenül), azt hittük a bulvárlap tanult az őket egy hét alatt ért szitokáradatból, és nem fog még…..
Subba Orosz Benny Hill 2011.08.04 07:59:00
reagalom 2011.08.04 15:38:50
www.liveleak.com/view?i=1ef_1312288277

4:12 nel azt a luftutest... :D:D Megéri megnézni :D:D:D
reagalom 2011.08.04 15:41:13
www.liveleak.com/view?i=1ef_1312288277

1.16nal meg milyen aranyosan mosolyog már a lány :D:D
zoli voltam Keddi vegyes 2011.08.02 11:15:00
Innen is üzenném Csányi Sándornak, hogy megbaszhatod azt a 8.515 forintot, ami ma átutaltál. A reálhozamról szóló papíromban még pont hússzor ennyi szerepelt, de nincs kétségem, hogy bebizonyítod, hogy ez a pontos szám, nyolc év befizetései után csak ennyi jár nekem vissza. Sose…..
reagalom 2011.08.02 13:44:00
@Libero: ha lenne olyan konstrukcio, hogy havi lekotes lenne es mindig benthagynád a kamatot is (5000 forint kezdobefizetes, 5%os eves kamattal számolva) 581280 forint lenne, ebbol levonva a befizetett 480000 forint máris 101280 forint hozam :D
 A budapesti kerékpáros számára nem ismeretlen, hogy a saját biztonságát kockáztatja, ha a KRESZ szabályainak engedelmeskedve a kerékpárutakat és kerékpársávokat használja, nem pedig az autók mellett biciklizik. A kerékpárutakat Magyarországon ugyanis többnyire a telken…..
Kedvencünk most már TUMBRL-en is! Emlékeztek még rá? ..
zoli voltam Bipp 2010.09.16 10:01:00
Délután megyek fogorvoshoz. Parázok. Most jön a bal alsó bölcsességfog, fekvő, ideghez közeli, gyulladt nyomorult fog - és tényleg, baszki, miféle becézegtő eufémizmus ez, bölcsességfog, az, persze, mintha a rákot plüsspocoknak hívnád, a szilánkos kulcscsonttörést meg mondjuk…..
Heló Tibi,A Balatonon találkoztam egy ismerősömmel és megkérdezte, hogy mit csinálok. Mondtam neki, hogy doktorandusz vagyok. Erre ő, na akkor egész éves szabadság...Egy kicsit felháborodtam :) és a feszített munkatempóm mellé sikerült egy kis időt szorítanom, hogy feltárjam a…..
reagalom 2010.09.12 19:06:49
@santa fe: foiskolan doktori fokozatot nem lehet szerezni, csak egyetemen.. mivel alapfeltetele az egyetemi diploma... szoval a Zrinyi gondolom egyetem már, ha lehet..

De amugy mindenki egyetert, hogy mindenhol vannak léhűtők és persze mindkt oldalon figyelni kell, h ne sugalljuk azt, hogy minden PhDs egy zseni, akik élnek halnak az oktatásért és kutatnak minden percukben, de azt sem, hogy semmit nem tesznek, csak parkolopalyan vannak...
reagalom 2010.09.12 19:09:34
@Augur: Amit bemásoltál Wikipedia cikkelyt azt te el is olvastad? Egyetemi tanarsegedhez eleg az egyetemi diploma és irja is, h "(PhD) doktorjelölti státus megszerzése után adjunktussá léphet elő." tehát akinek doktori cime van az simán mehet adjunktusnak rogton, nem kotelezo eleme a tanarsegedi lepcso....
reagalom 2010.09.14 14:10:34
@pPanni: Ezt elég nagy butaságnak tartom. A PHD az PhD, az nem egyetemi képzés, hanem azon mindenképpen túlmutató, valamilyen irányba specializálódott tudás. Nem is értem mi ez az egyetemi tudás inflálódása, meg PhD összefonodás. Akinek az egyetemi tudása nem üti meg a mércét, azt nem veszik fel PhDre...mégis milyxen témát kutatna és ki vállalná el a témavezetését?

@xstranger: itt is kavar van. A PhD nem azoknak van, akik mindenképpen a multi iparban akarnak elhelyezkedni (bár tényleg túlképzett egy olyan multinál, ahol alacsony fizetésért BSCsekelt keresnek)..vagy oktatói vagy kutató/fejlesztői munkát akarnak végezni. Kutató/Fejlesztőhöz meg előny a PhD, főleg, h van aki ilyen cégnek a finanszírozásában végzi... az oktatáshoz is előny... és igenis a magyar iparnak is szuksege van az ilyen kepzett emberekre, de igaz, hogy nem a McDonaldsben es nem a kodolo kozossegben...

@Mr_Chapel: lehet itt jonni a helyesirasi szabalyzattal, de van kisdoktori es nagydoktori es van dr. es Dr. is... vannak olyan esetek, amikor pont a helyesirasi szabalyok miatt nem kulonboztetheto meg a dr a Dr-tol, de alapjában a ketto ket kulonbozo helyen szerzett fokozatot jelent, ahogy azt már mások be is idézték
Továbbra se tudjuk eldönteni, hogy mi ez a jelenség, mindenesetre az azóta valamilyen okból Miss Springként (:-D) futó, szüzességét árverésen áruló hölgy bedobta a törölközőt. Mint ismeretes, valaki egészen 26 millió forintig is elment a licitálásban, csak hogy ő végezhesse…..
Tisztelt Szerkesztők!   Megpróbálom a lehető legrövidebbre fogni a levelemet, bár ez nem lesz egyszerű dolog. A történet egy egyetemistáról szól (vagyis rólam), akinek nem sikerült időben végeznie, ezért úgy döntött, felköltözik kicsiny országunk fővárosába,…..
reagalom 2010.02.25 17:45:05
@uni1002: vagy inkabb, ahogy Hofi Géza mondta...a nyelv ugyanaz, csak a segg változik...
reagalom 2010.02.25 17:46:31
@Prewitt: 10 éve a mediafigyelos meloert annyit lehetett hazavinni, mint most egy jobb fizeteskent...ugyanaz az osszeg csak 10 éve...gondolhatod, h mennyivel jobb fizetes volt...ahogy 10 éve 1 millio mennyivel tobbet ért, mint most...és akkoriban lehetett 250-300 nettot keresni mfigyelessel..
w Hé, paraszt! 2010.01.11 12:00:00
Kedves barátaim – illetve maradjunk inkább az ismerősnél –, ezúton üzenem, hogy megkaptam a rénszarvast. És a szamarat, a pizzát, a forró csokit, meg a felkérést, hogy csatlakozzak a moszkvai maffiához. Nagyon kedves, igazán, azelőtt sohasem kaptam rénszarvast, és…..
reagalom 2010.01.11 14:14:13
Hát szerintem itt egy nagy gond van, méghozzá az, hogy TWÁ úgy látszik az élete összes pillanatában a világ jobbításán, egy új növényfaj kitermesztésén, illetve valami "rubik-kocka fejtésen" gondolkodik, és idegesíti, hogy van a pór nép, akik semmit nem csinálnak, naphosszat vakarják a feneküket, és amikor hazamennek a 8 óra vakarásból, akkor elindítják a FB egy alkalmazását (lehet az FarmVille vagy mittomén) és továbbra is csak növesztik a seggüket...
Hát TWÁ megnyugtatólag írom, hogy sok-sok ismerősöm van, akik a nap legnagyobb részében akár a tudomány oltárán áldoz, nem is kis eredménnyel és amikor szabadidőhöz jutnak, akkor lehet, hogy szeretik magukat agrármérnöknek képzelni, vagy épp divatgurunak... sőt, van szellemi kihívás is némelyik alkalmazásban (valami Braines, amit én is játszom, ohh én balga...)... Sosem értettem az ilyen globális, sztereotíp leszólást, mert nem látom a kontrasztot, nem látom a "na ezt így kell"-t... tehát TWÁ, te a napjaid legnagyobb részét melyik tudományág doktori kutatásával töltöd, illetve, mi az az alap, amire építve te bármelyik ismerősödet lenézed, csak mert az a tévképzet van a fejedben, hogy egy ember sosem lehet gyerek, sosem lehet "lökött" akár "buta" is... Mindenki tudja, h az FB nem az MTA belső levelezése...de attól még semmilyen következtetés nem vonható le abból, h milyen alkalmazásban éli ki magát vki... ui: Én sem vagyok tudományok doktora, de ismerek nem egy nagyon okos embert és mégis játszik FBn...miért ne tehetné? Miért lenne ettől kevesebb? Miért lennél te attól több, h nem teszed?
A Scrubs az egyik leghányatottabb sorsú sitcom az amerikai tévében, de ezt már sokszor megírtuk, nem ismételnénk magunkat. Tessék elhinni, kész csoda, hogy egyáltalán műsoron lehet még, az meg pláne, hogy már a kilencedik szezonját kezdhette meg múlt héten. A készítők az…..
Elso..