Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rob Fleming-e vagyok?

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy magánbeszélgetésbe pillanthattok be, melynek résztvevői:   Szentpéteri Zsolt (ex-Superbutt, ex-Southern Special, ex-Hisztéria, gitáros, szintetizátoros és komoly stúdiós fószer) Danika (Kettőnégy)   Szentpeteri Zsolt 8:20 PM: Sokovic  Imréné végül kézenállva…..
Rob Fleming-e vagyok? 2010.04.29 00:20:49
Megjelent az Óriás Az egyikben ott című kislemeze, amit két hétig ingyen lehet letölteni a zenekar weboldaláról, illetve akár innen alulról is. A két dal lényegében az ősszel megjelenő második nagylemez beharangozásául szolgál. Ezek az első szerzemények, amiket a csapat már…..
Rob Fleming-e vagyok? 2010.04.22 22:37:51
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..
Rob Fleming-e vagyok? 2010.03.12 18:20:47
Hétvégén megjelent egy poszt arról, hogy kis híján megőrültem egy vén Merci miatt, ami a sarkkörön épp csak innen lakik, és pár nappal korábban eladó volt az ebay aukciós portálon, konkrétan annak a német oldalán, s ez az eladó szempontjából hiba volt. Szerencsére a kocsinak csak az indulóára volt…..
A két ünnep közötti munka egyébként megosztja a blog íróit. Patkány nem szeret a két ünnep között dolgozni. Tegnap előtt ugyan - ahogy írtam - bement, de csak azért, mert elfogyott a szabadnapja. Tegnap, mikor dél körül ebédelni hívtam volna, nem vette fel a telefont. Egy óra…..
A levélírónak ezt a videót küldöm. Egy nap majd arra ébred, hogy elmúlt, tényleg.A kép innenHelló, időnként szoktalak olvasni Benneteket, de azt nem tudom, volt-e már ilyen írás, v hasonló, mert ebben a történetben nincsenek fordulatok, sőt inkább nem is írnám le a…..
Rob Fleming-e vagyok? 2009.12.15 12:24:26
@fancsali: Nincs hová elébe menni... másfél hónapos "elköltözök-gondolkozni-és-majd-beszélünk" valami után holnap lesz a találkozás... a legjobb, hogy a munkám elvesztése után két héttel jelentette be...

nők.

Könyv: High fidelity - Nick Hornby
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Igen! Itt van John Rambo, akinek nagyobb a tokája és egy kicsit több szteroidot szedett mint kellett volna. De a nyila még a régi és még belező jatagána is lesz. Rambo 4 22:40-től a TV2-n és itt a Zskategória blogon! Gyere és élvezzük együtt!Na, mindjárt kezdődik, már csak…..
Múlt hét vasárnap után újabb Rambo folytatás és újabb Zslive! 22:55-kor Megan Fox gépzsíros csöcsei után nézzük együtt ahogy Rambo megoldja az afgán válságot! Robbanások, kecskék, helikopterek és Trautman ezredes szokásos nézése. Ne feledjétek 22:55 Tv2! Én már nagyon…..
Tegye fel a kezét az a fiú, aki nem volt szerelmes a 90-es években! Bátortalan bénázásainkat egy életre megjegyeztük. Az okosabbja talán tanult belőle – bár van olyan, akinek ez azóta sem sikerült – és a következő tornatermi buliról már nem szemlesütve ment haza.…..
Rob Fleming-e vagyok? 2009.11.22 18:07:54