Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flugos

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Super Bowl után, február 5-én tér vissza a tévébe az ultimate akciósorozat, a 24, a Legacy alcímű évaddal, ami pont úgy 12 részes lesz, mint a legutóbbi, Londonban játszódó évad, aminek végén Jack Bauert elviszik az oroszok. A Legacy a múlthoz nem kapcsolódik, legalábbis eddig a promóig nem tette,…..
Valósággal undorodnak a gyalogosok, amikor lemennek a VIII. kerület valamelyik aluljárójába, amiket szinte elleptek a gyakran agresszív, részeg hajléktalanok, akik körül orrfacsaró a bűz, és a saját mocskukban fetrengenek, állítja a TV2 Híradója. És ez még csak a felkonfja volt a hétfő esti…..
flugos 2016.11.07 22:55:16
@Androsz: Érdekes én azt hittem azért nem mentem el népszavazni, hogy bojkottáljam. Ahogy én sem, te sem tudhatod biztosan, hogy a többség akik nem mentek el, mi volt a céljuk. Lehet, sokan itt rontottuk el, mert el kellett volna menni és érvénytelen szavazatot leadni, hogy egyértelmű legyen.
Azt viszont nem tudom megérteni, hogy az isten f*szába tudsz szemet hunyni a töménytelen pénzlopás felett. Az egy dolog, hogy kiállsz érvelsz más eszmék felett, ezzel nincs gond, sose lesz sehol egyetértés mindenben, most sincs egyik országban sem, és nem is kell, mert talán mindig valahol a kettő között van az igazság.
De komolyan kérdezem, téged ez nem bánt, hogy ennyi pénz folyik el a haverok zsebébe? Egyre kevesebben vagyunk akit ez érdekel? Ez most tényleg olyan marha jó dolog? Azért ezen a népszavazáson kicsit át kéne látni, hogy lényegében mi értelme volt azon kívül, hogy a fidesz megbizonyosodjon arról, hogy mekkora a támogatottsága még, meg hogy a haverok zsebre tehessenek még egy-két karton nokiás dobozt.
flugos 2016.11.08 08:51:34
@Androsz: Ezt tök jó, hogy leírtad és nagyrészt egyet is értünk, másképp tudlak elhelyezni magamban. Kicsit talán túlgondoltam veled kapcsolatban dolgokat, elnézést érte.
Én is igyekszem nem összemosni mindent a lopásokkal, de másnak reagálva már leírtam, hogy ettől függetlenül véleményem szerint nem volt semmire megoldás a népszavazás.
De, hogy a témánál is maradjunk, én a "riport" lényegét nem értem. Bejárós voltam kb. 10 évig, gyűlöltem a nyugatit, szerintem mindenki tudja, hogy a hajléktalan büdös. De én az egész aluljáró miliőt utálom. 3 percben elhordták mindennek őket, de ez miért egy híradóban van? Ez hír? Tehát mi volt a célja?
Ha riportot készítenék róla, nem az lenne az alap, hogy körbejárjam a témát? Ok-okozat, megoldás stb. Az egész annyira volt jó, hogy megemlítsék a fideszes polgi nevét, hogy ő kitalált egy megoldást rá, de a szemét alkotmánybíróság elkaszálta azt, hogy szénné büntessük a pénzzel nem rendelkező embereket. Ez a hír valami politikai döntés előzménye lesz, hogy még a kelleténél nagyobb ellenszenvet váltson ki belőlünk. Csak mindig oda vezet minden megoldásuk, hogy ássunk neki egy gödröt, majd ásunk egy másik gödröt az onnan kihányt szemétnek is, és még talán népszavazást is tarthatunk róla. Ne legyen igazam! Mielőtt betámadnak a Pesten élők, komolyan meg tudom érteni a problémát és hibáztatni sem tudom őket, ha már gyűlölik őket. Csak a hírben való megfogalmazás és undorkeltés szerintem nem helyénvaló.
A negyedik lesz a Black Sails, magyarul Fekete vitorlák című sorozat utolsó évada, jelentette be a Starz csatorna. A Karib-tengeren garázdálkodó kalózok történetét itthon a Paramount Channel sugározza. Arról egyelőre nincs szó, hogy 2017-ben mikor mutatják be a sorozatot lezáró 10 epizódot. A hírrel…..
flugos 2016.07.22 11:21:03
Ha a mai események után bárkit megkérdeznének, hogy kik tolongtak a Nemzeti Választási Irodába reggel: kopaszok. Most hogy kik ezek a kopaszok, meg úgy általában mit akartak, az nem ide tartozik, viszont elég nehéz volt letagadni, hogy volt egy pont, amikor úgy nézett ki a folyosó, mint a…..
flugos 2016.02.24 09:52:20
@Trigon_: Engem pont a hozzád hasonló emberek szomorítanak el mélységesen. Értelmesen írsz, értelmes embernek látszol, alapvetően nem tűnsz egy sötét embernek. Mégis ezt az egészet furfangosságnak, ügyeskedésnek állítod be.
Kérlek fordítsuk meg a helyzetet, ha az mszp ment volna oda 15-20 "kifogástalan" előéletű verőlegénnyel a választási irodához, akkor is ügyeskedésnek hívnád? A fidesz ízekre szedné az mszp-t, a szavazó tábora hasonlóan reagálna. Nem, ez abban az esetben is felháborító lenne, még ha én szeretném is, hogy végre a vasárnapi boltbezárás végre terítékre kerüljön.
Csakhogy ezzel a lépéssel, már marhára nem arról van szó, hogy éppen a boltbezárásról akart e az ellenzék kérdést feltenni vagy arról, hogy mi a véleményünk piros színről.
Az MTVA-s dologra meg kaptál magyarázatot, és kérlek ne jöjjön már senki azzal, hogy ez régen se volt másképp, senki nem mondta, hogy akkor az jó volt. Azt mondjuk, hogy jelenleg milyen szerepet kellene betöltenie, ne a múltra mutogassunk már, hiszen a múlt is lassan a fidesz lesz, azért is lettek megszavazva, hogy változást láthassunk jó irányba.
Nem ezt kaptuk...
Amikor kiderült, hogy a TV2 folytatja az Édes élet című konstruált reality műsorát, aminek már a műfajmeghatározása is egy kész csoda ugye, hiszen megalkotott valóságról van szó, aminek annyi köze van a természetes, spontán, azaz valós eseményekhez és történésekhez, mint…..
flugos 2015.11.03 09:46:01
@antiszociál: Igen én se értem, hogy zajlik ez. Felcsapják a fényképalbumot és nézegetik kiket is vettünk meg az elmúlt 5 évben. Hm itt van ALEKOSZ, ő biztos tökéletes lesz, hiszen marha drágán megvettük az RTL-től és olyan jól teljesített eddig is nálunk. Hívjuk meg tuti befutó lesz, de kell neki még egy szárnysegéd, ki is legyen, jah hát ott a hisztérika VV Éva vegyük meg őt is, megéri. Szerintem találomra kiválasztok 5 olyan embert a vezetőségbe fele ennyiért, akik hasonlóan szar döntést képesek hozni.
A comment:com hitvallásának, ha úgy tetszik, küldetésének egyik markáns eleme, hogy saját szerény eszközeivel igyekszik segíteni a médiadzsungelben eltévelyedett szerencsétleneken. Jó, ez legyen mondjuk az új, emberközelibb, 2.0-s c:c hitvallása, de nehogy az legyen már, hogy mi…..
"Varázs" - mondta a kékre mázolt arcú roma rapper az X-Faktor legutóbbi kieső párosának egyik fele, és magabiztos mosollyal nézett vissza Ördög Nórára. "Kelta" - tette hozzá a kékre festett bőrt és a szeme köré rittyentett vörös rombuszt magyarázva. Jó, istenigazából ezen…..
A második Voice-adástól azt vártuk, hogy az első gyerekbetegségeit levetkőzi, vagy legalábbis pár olyan sallangot lenyirbálnak róla, ami az őrületbe kergeti a nézőt, mondjuk az üvöltő (konzerv) közönséghangot, vagy Malek Andrea ripacskodását. Azt is joggal várhattuk, hogy ha…..
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
Hiába no, kell a bulvár a tehetségkutatásba, az X-Faktor élő adásaiban szereplő tucatnyi induló között lesz egy kakukktojás is. Nem mintha csodálkoznánk azon, hogy Csobot Adélt továbbjuttatták a mentorházból, csak kicsit idegesek vagyunk miatta. Ez egy tévéműsor, amiben a…..
A negyedik évad végére a Fringe készítői kicsit összekapták magukat, és a saját maguk ásta gödörből (Peter eltávolítása a harmadik végén majd elbaltázott visszahozatala) derékig már kirángatták magukat, de még így sem mondhatjuk azt, hogy amit most látunk, az…..
flugos 2012.05.15 01:10:23
@xlngx: igen ez az eredeti idősík, de mivel pítör eltűnt minden más lett, és elvileg mindenki. Csak olív meg peter emlékszik a valós eredeti idősíkra. Így itt bell simán lehet rossz.

Fura ahogy olvasom mindenkinek 2. Évadig tetszett, nekem meg a 3. Kedvencem. Az évadzáró meg azért sem üthetett mivel láttunk egy jövőt. Tudtuk mi lesz.
A VV5 végére felgyorsuló események tegnap este egy kihívásban eszkalálódtak, melynek során a magyar reality-történelem egyik legtöbbet síró szereplője, VV Fecó, aki a Nép Nagyon Egyszerű Gyermeke kategóriát képviseli a villában, zöld kendőt kötözött VV Attila csuklójára.…..
flugos 2012.02.24 15:30:57
@koimbra: Hm hát biztos igazad van a nézettség szempontjából, hogy a vv5 kevésbé jó, de mégis nekem jobban tetszik, szerintem több érdekesebb karakter van. VV4-be Olivéren meg Alekoszon kívül, senkit nem tudnék mondani, jah Éva de hát ő itt helyettesítve volt több ízben is. Olivér meg aránylag hamar kiesett, ahogy mondjuk itt Peti is. De Alekosz nekem túl sok volt, nem mintha itt sokkal okosabb emberek lennének, de ő azért rájátszott arra, hogy értelmes gyereknek tartja magát..Attilát ilyen szempontból többre tartom, ahogy Csabát is Jerzynél. Szerintem itt több kavarás volt mint a VV4be, ami jobbá tette.

Amúgy meg az az Alekosz menyasszonyos hülyeségéből fél részt bírtam, mert kritikán aluli volt. Hasonló lehet ha ugyanezt megcsinálják Attilával. Csabival az a baj, hogy belőle nem lehet műsort csinálni, és ez egy valóságshow, szerintem ne olyan ember nyerje meg aki lehet, hogy tök normális, de nincs nézhető rajta. Persze sörözni vele mennék el ha választani kellene.
A Call Of Duty 4: Modern Warfare egy kiváló játék. Megreformálta a militarista FPS műfaját és egyben a Call Of Duty sorozatot is, hiszen ez volt az első, nem 2. világháborús környezetben játszódó CoD. A single player rész szinte tökéletes volt, de sokakat mégsem ez kötött le,…..
flugos 2011.04.05 13:06:11
Helló!
Kicsit örültem, hogy végre vki ír vmi cikket erről. De pont otthagytad abba, amit fontos lett volna megemlíteni, és belemntél tök érdektelen dolgokba. Köszönés..Egyrészt kit érdekel, hogy köszönnek vagy sem, és kit érdekel hogyan köszönnek, ez már túlontúl szubjektív vélemény.

Arról kellett volna inkább írnod, vagy jobban kiemelned, ahogy itt többen is említették, akik ellehetetlenítik azt, hogy kikapcsolódj játék közben. Nem, nem a csalókra gondolok, hanem azokra az emberekre akik csak azt tudják hajtogatni, hogy Whzol, aimezel, miegymás. A legszörnyűbb a egészbe, hogy a köztudatban az van, hogy ezeket fiatalabb játékostársaink csinálják, pedig nem feltétlenül van ez így. Ráadásul a manapság ezek a whzos szövegek annyira megsűrűsödtek, hgy szerintem akikre rámondják 20-ból 1 csalhat.

Tényleg marha fárasztó mikor az ember munka vagy tanulás után ki akar kapcsolódni felmenni egy szerverre, és igen állandóan azzal találja szemben magát, hogy dirigálnak neki, vagy lecsalózzák, miközben hozzáteszem, semmi extra dolgot nem csinált csak le merte lőni. Igen a másik az adminok, ő maguk se tudják egy HQ szerveren eldönteni mi szabályos mi nem. Vkinek már nem szabályos amit csinálsz te, de ha admintársa csinálja az belefér.

Amiről írtál, hogy menj már hqra meg bla bla, igen ez egy másik idegesítő pont, főleg nekem, mert én csipával többet rohangálok egy overgrownon mint más, de ha meg mer az ember állni lőni, mert azzal kénytelen vagy nem futás közbe lőni, akkor már kempelsz és nem mész hqra. Tényleg minden szerveren egy azonos HQ főszabályt kellene megszabni, és mindenhol azt alkalmazni, mert a játékosok se fogják tudni, ha felmennek egy másik szerverre hogy ott mi szabályos, lehet e onnan védeni vagy sem.

Hozzáteszem Cs-t ezért hagytam abba, mert lehetetlen volt pubolni, inkáb felidegesítettek, minthogy jóléreztem volna magam.
flugos 2011.04.05 14:55:05
Igazad van blog tehát szubjektív vélemény nyílvánításról szól :)

Őszintén mondhatom, hogy az én gépemen se volt soha ilyen ,de mégcsak meg sem fordult a fejembe ilyen, hogy csaljak, mert én amolyan régi vágású vagyok. Kikapcsolódni megyek fel, játszani, nem a statot hajtom, hanem hogy jól érezzem magam. Persze, azért hajtok, hogy jól menjen és ott legyek a top3ba, de nem fogom a billentyűzetet a falhoz vágni ha nem így lesz. Sokáig és a mai napig nem tud annyira érdekelni, nem veszem fel én se, csak az embernek vannak rosszabb napjai, mikor már a 15ik beszólást kapja, akkor már nálam is meginog a léc.

Amúgy tudom, hogy cod4ről van szó, de cod2ről jöttem át, néha még leülök régi bajtársakkal warozni (cod4be nem waroztam), de azt vettem észre, hogy már war szintjén sincs semennyire megtisztelve az ember. Régen alapszabály volt, hogy saybe nem írunk, nem káromkodunk, nem becsméreljük a másikat. Most oda vissza beszól mindenki, ha túl jók akkor azzal jönnek, hogy mi milyen bénák vagyunk, ha mi vagyunk túl jók, akkor meg azt kapjuk, hogy csaló banda. Nem állítom magamról, hogy TS-en soha nem mondtam vkire, hogy csal az ellenfél, és lehet tévedtem, de nem értem miért kell saybe beírogatni és egymást szapulni miközben jól is érezhetnénk magunkat. Az a baj, hogy mások akkor érzik jól magukat, ha megy az anyázás..és ezt mindenáron el akarják érni.

Cod4es adminokkal kapcsolatban, tudnék mesélni, és sajnos tévedsz a korhatárral kapcsolatban, mert 30 év körüli emberekről is van tapasztalatom. Szerencsére azért vannak normális helyek is.

Jah igen ezzel kapcsolatban csak egy kettő dolog ami jellemzi a magyar játékos scene-t (külföldit is egyébként, már azt vettem észre). Volt mikor megkaptam, hogy lecsalóztak, oké legyen nevettem egyet rajta, aztán a srác Whzott közben, igazából nem is titkolta. Ugyanez, csak cod2 waron, azt hitte csalunk, ezért ő bekapcsolta az aimet, és azt mondta, hogy amíg mi nem kapcsoljuk ki a WH-t, addig ő az aimet se. Egyszerűen nem értem ezeket az emebreket, akik kifordítva látják a dolgokat.

Ráadásul, szerintem nem olyan nehéz megkülönböztetni egy WH-st egy nem WH-tól. Persze sajnos vannak már akik mesteri szinten tudják használni, de sokszor meg elfelejtik, azt, hogy az ember nem csak lát hanem hallani is lehet, mozgást, fegverváltást, töltést. Igazából ott kezdődik a probléma, ha jön egy fiatal játékos, vagy újonc, el se tudja képzelni azt, hogy másoknak évekbeli tudása van és azért jók, vagy jobbak nála, ezért alapértelmezettnek veszi, hogy csal. Nem kizárólag magamról beszélek, biztos vagyok benne, hogy már majdnem mindenkit megvádoltak.

Tényleg egy saját szerver kell, ahova csak ismerősök barátok mehetnek fel, csak sajnos a mai gondolkodás alapján, "baráti" kapcsoaltok is felbomlanak ilyenek miatt.